More

  Big Brother 23 -spoilerit: Kuka voitti viikon 10 kotitalouden päällikkökilpailun #BB23:lla?

  Oletko jo toipunut Big Brotherin torstain live-jaksosta? Se oli täynnä jännitystä kaksinkertaisella eliminoinnilla, jolloin Top 8 voitti viimeisen puolen tusinaan talonvieraiden kesken, jotka olivat edelleen metsästämässä kauden 23 mestaruutta ja 750 000 dollarin palkkapäivää. Kaiken tämän toiminnan myötä ei ollut yllätys, että viikon 10 kotitalouden päällikön kilpailulle ei vain ollut aikaa. Mutta älä huoli, meillä on kaikki « Big Brother » 23 spoilerit, mukaan lukien Cookout-jäsenen nimi, joka on viikon 10 kotitalouden päällikkö.

  Kyland Young voitti kotitalouden päällikön tittelin kolmannen kerran tällä kaudella. Viikolla 2 hän valvoi viikon 1 HOH Brandon “Frenchie” French:n syrjäyttämistä. Ja viikolla 6 hän suunnitteli lähes yksimielisen äänestyksen Britini D’Angelon pakkauksen lähettämisestä.

  Mutta koska hänen kilpailunsa on nyt rajattu vain muihin Cookoutin jäseniin, Kylandilla on edessään vaikea tehtävä perjantaina. Viikon 10 HOH:n on päätettävä, ketkä hänen liittonsa jäsenistä asetetaan häätöehdokkaaksi.

  Aikooko hän kostaa Hannah Chaddhalle, joka laittoi hänet leikkuupuuhun torstaina sen jälkeen, kun Xavier Prather voitti vetovoiman? Vaikka Xavier on todistetusti voimakas, emme odota Kylandin nimittävän kaveriaan. Kolmesta muusta Cookout-klaanista Azah Awasum ja Derek Frazier näyttävät olevan melko vahvalla pohjalla Kylandin kanssa. Näin ollen Tiffany Mitchell on todennäköisin kohde häädolle 16. syyskuuta.

  Meillä on Viikon 10 ehdokkaat heti, kun ne paljastetaan live-syötteissä perjantaina.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts