More

  Claire Rehfuss (« Big Brother 23 ») poistumishaastattelu: « En tule koskaan olemaan vihainen Tiffanylle siitä, että hän pitää kiinni siitä, mihin uskoo »

  Torstai-illan « Big Brother » -elokuvan kaksoishäätöjakso alkoi Claire Rehfussin ennakoitavissa olevalla mutta kuitenkin sydäntäsärkevällä häätöllä. 25-vuotias newyorkilainen lähetettiin pakkaamaan hänen parhaan ystävänsä, Tiffany Mitchellin, kotitalouspäällikön johdolla. Tiffany oli alun perin kohteena Alyssa Lopez, mutta kun uimaasujen suunnittelija voitti vetovoiman, Tiffanylla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa Claire vastaan ​​Cookoutin vuoksi. Claire liittyy nyt tuomaristossa Sarah Beth Steagallin, Britini D’Angelon ja Derek Xiaon kanssa.

  Häätönsä jälkeen Claire istui juontaja Julie Chen Moonvesin kanssa erohaastatteluun. Julie ryhtyi takaa-ajoon ja kysyi, miltä Claire tuntui Tiffanyn pettämisestä. « Tätä peliä on pelattu pitkään, ja monta kertaa värikkäitä ihmisiä ei huomioida pelissä », hän sanoi. « He lähtevät ulos aikaisin. Tiffanysta tuntui, että hänen oli tehtävä se, mitä hänen oli tehtävä. On kauheaa, että olen täällä ja toivon, etten olisi ollut, ja toivon, ettei se tapahtuisi minun kustannuksellani. Mutta en tule koskaan olemaan vihainen Tiffanylle siitä, että hän pysyy siinä, mihin uskoo, ja tekee sen, mikä hänen mielestään on oikea. »

  Vaikka Clairen kohtalo oli täysin sinetöity ennen suoraa äänestystä, hän meni ulos swingissä ja huusi vieressään korttelissa olevaa miestä, Xavier Pratheria. « Yritin saada perille talon vieraille, että heidän on varottava Xavieria tässä pelissä », hän myönsi. – Uskon, että hän pelaa siellä parasta peliä. Luulen, että hän on sijoittanut itsensä erittäin, erittäin kauniisti sinne, missä monet ihmiset pitävät hänestä. Yritin myös auttaa Tiffiä ja [Hannah Chaddhaa] ja ehkä saada ihmiset katsomaan häntä itseensä. »

  Ennen kuin suuntasi « BB23 »-tuomaristoon, Claire pystyi antamaan joitain viimeisiä ajatuksia. «  »Big Brotherilla » on niin paljon ylä- ja alamäkiä, mutta rakastan tätä peliä », hän paljasti. « On kauheaa mennä tuomaristolle ja olla istumatta siellä finaali-iltana. En ole katunut pelaamistani, toivon vain, että olisin mennyt vähän pidemmälle. »

  Claire’s Day 65 häätöä edelsi Sarah Beth Steagall päivänä 58, Derek Xiao päivänä 51, Britini D’Angelo päivänä 44, < strong>Christian Birkenberger päivänä 37, Whitney Williams päivänä 30, Brent Champagne päivänä 23, Brandon « Frenchie » French päivänä 16 ja Travis Long päivänä 9. Clairen elävän häädön jälkeen Alyssa Lopez häädettiin Hannahin HOH:n aikana. Uusi HOH kruunataan ja ehdokkaaksi kaksi muuta pelaajaa häädetään sunnuntaina 12. syyskuuta CBS:llä.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts