More

  Entinen Big Brother -voittaja Andy Herren sanoo, että Cookout on näyttelyn historian « paras allianssi »

  He tekivät sen. The Cookout teki juuri « Big Brotherin » historiaa tullessaan ensimmäiseksi täysin mustaksi liittoutumaksi finaaliin 6. Azah Awasum, Derek Frazier, Hannah Chaddha , Kyland Young, Tiffany Mitchell ja Xavier Prather tekivät sopimuksen 9. syyskuuta tapahtuneen kaksoishäätöjakson aikana lähetettyään Clairen Rehfuss ja Alyssa Lopez tuomaristolle. Nyt entinen « Big Brother » -kauden 15 voittaja Andy Herren kertoo, että Cookout on tosi-tv-ohjelman kaikkien aikojen « paras allianssi ». Oletko samaa mieltä?

  « Cookout on Big Brotherin historian paras allianssi, ja olen iloinen, että se on nyt virallinen », Herren twiittasi. ”Tiedän, että kuulostan rikkinäiseltä levyltä, mutta te kaikki ette kunnioita heitä tarpeeksi. On ollut kiehtovaa seurata, kuinka he ylittävät kaikki. GTFO « tämä kausi on tylsää » hölynpölyä. » Hän kirjoitti myös: « Historia on tehty. Cookout saavutti tavoitteensa ja saamme ensimmäisen mustan voittajamme. Ja voittajan tulee olla Tiffany tai Hanna. »

  Cookout on Big Brotherin historian paras allianssi, ja olen iloinen, että se on nyt virallinen. Tiedän, että kuulostan rikkinäiseltä levyltä, mutta te kaikki ette kunnioita heitä tarpeeksi. On ollut kiehtovaa seurata, kuinka he ylittävät kaikki. GTFO « tämä kausi on tylsää » hölynpölyä. #BB23

  — Andy Herren (@AndyHerren) 10. syyskuuta 2021

  Historiaa on tehty. Cookout saavutti tavoitteensa ja saamme ensimmäisen mustan voittajamme. Ja voittajan tulee olla Tiffany tai Hanna. #BB23

  — Andy Herren (@AndyHerren) 10. syyskuuta 2021

  Kuten ehkä muistat, Herren voitti ohjelman 2013 painoksen tuomariston äänestyksellä 7-2 GinaMarie Zimmermanista. Tuo kausi antoi Amerikan mahdollisuuden äänestää « Big Brother MVP »:tä joka viikko, joka sitten ehtisi kolmannen talon vieraan häätöä varten.

  Aiemmin tällä viikolla Julie Chen Moonves käsitteli kysymystä siitä, onko Cookout « rasistinen », kuten jotkut katsojat ovat ihmetelleet sosiaalisessa mediassa. « Uskon, että joidenkin ihmisten, jotka eivät ole värikkäitä, on vaikea ymmärtää Cookoutin pääsemisen tärkeyttä tähän asti », pitkäaikainen juontaja kertoi Entertainment Weeklylle. « Olen kuullut joidenkin kutsuvan Cookoutin perustamista rasismin muodoksi. Nöyränä mielestäni se ei ole. Esityksen fanina on vaikuttavaa nähdä näin suuren liittouman pääsevän näin pitkälle. Sitä tapahtuu harvoin. »

  Yhteenvetona totean, että musta henkilö ei ole koskaan voittanut Big Brotheria, vaikka se on ollut televisiossa nyt kaksi vuosikymmentä. Tämän tietäen kuuden hengen ryhmä teki kesän alussa sopimuksen pysyä yhdessä varmistaakseen historian tekemisen tällä kaudella. Toki matkan varrella oli hikkauksia (muistatko Tiffanyn ja Derekin äkillisen tappelun ruokakomerossa?), mutta heidän yhteinen uskollisuutensa on osoittautunut vahvemmaksi kuin mikään yksittäinen erimielisyys.

  Tiffanyn « pääsuunnitelma » Cookoutin pitämiseksi salassa oli, että jokaisella jäsenellä oli sivuliitto jonkun muun talossa olevan kanssa, joten jos tämä kaksikko koskaan nimitettäisiin yhdessä, Cookoutilla olisi omat numeronsa. Tiffanylla Claire, Xavierilla Alyssa, Kylandilla Sarah Beth Steagall, Hannahilla Derek Xiao ja Azahilla Britini D’Angelo (Derek F. ei tarvinnut ketään). Tämä plus yksi -strategia toimi täydellisesti, eikä kukaan epäillyt kaikkien mustien työskentelevän yhdessä vasta myöhemmin pelissä, jolloin oli liian myöhäistä tehdä asialle mitään.

  Sekstetti myös suostui olemaan läikkymättä jäähyväisviesteissään häätetyille talon vieraille, vaikka Kyland vihjasi salaliitosta sekä Derek X:n että Britinin kanssa. Äskettäinen vierailu tuomaristossa osoitti, että kaksikko laittoi palaset yhteen, mikä on lähimpänä kenenkään päättäneen Cookoutin todellista tarkoitusta. Derek X. jopa kutsui suunnitelmaa « neroksi », mikä ilmeisesti yhtyi Andy Herrenin arvioon liitosta.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts