More

  Julie Chen Moonves hiljentää « Big Brotherin » vihaajat: « Nöyrä mielestäni » Cookout « ei ole » rasisti

  Siitä hetkestä lähtien, kun Cookout, « Big Brotherin » ensimmäinen täysin mustien liittoutuma, luotiin kaudella 23, jotkut katsojat ovat alkaneet kutsua sitä rasistiseksi sosiaalisessa mediassa. No, Julie Chen Moonves on jyrkästi eri mieltä tämän mielipiteen kanssa. Tosi-tv-ohjelman pitkäaikainen juontaja kertoi äskettäin Entertainment Weeklylle: « Uskon, että joidenkin ihmisten, jotka eivät ole värikkäitä, on vaikea ymmärtää Cookoutin pääsemisen tärkeyttä tähän asti. Olen kuullut joidenkin kutsuvan Cookoutin muodostamista rasismin muodoksi. Nöyränä mielestäni se ei ole. »

  Yhteenvetona totean, että musta henkilö ei ole koskaan voittanut Big Brotheria, vaikka se on ollut televisiossa nyt kaksi vuosikymmentä. Tämän tietävät Tiffany Mitchell, Xavier Prather, Azah Awasum, Kyland Young, Hannah Chaddha. strong> ja Derek Frazier tekivät kesän alussa sopimuksen pysyä yhdessä varmistaakseen historian tekemisen tällä kaudella. Toki matkan varrella oli hikkauksia (muistatko Tiffanyn ja Derekin äkillisen tappelun ruokakomerossa?), mutta heidän yhteinen uskollisuutensa on osoittautunut vahvemmaksi kuin mikään yksittäinen erimielisyys. Ja Julie pitää näkemästään. « Esityksen fanina on vaikuttavaa nähdä näin suuren allianssin pääsevän näin pitkälle », hän huomautti. « Se tapahtuu harvoin. »

  Tiffanyn « pääsuunnitelma » Cookoutin pitämiseksi salassa oli, että jokaisella jäsenellä oli sivuliitto jonkun muun talossa olevan kanssa, joten jos tämä kaksikko koskaan nimitettäisiin yhdessä, Cookoutilla olisi omat numeronsa. Tiffanylla Claire Rehfuss, Xavierilla Alyssa Lopez, Kylandilla Sarah Beth Steagall, Hannahilla Derek Xiao ja Azah. hänellä oli Britini D’Angelo (Derek F. ei tarvinnut ketään). Tämä plus yksi -strategia toimi täydellisesti, eikä kukaan epäillyt kaikkien mustien työskentelevän yhdessä vasta myöhemmin pelissä, jolloin oli liian myöhäistä tehdä asialle mitään.

  Sekstetti myös suostui olemaan läikkymättä jäähyväisviesteissään häätetyille talon vieraille, vaikka Kyland vihjasi salaliitosta sekä Derek X:n että Britinin kanssa. Äskettäinen vierailu tuomaristossa osoitti, että kaksikko laittoi palaset yhteen, mikä on lähimpänä kenenkään päättäneen Cookoutin todellista tarkoitusta. Derek X. kutsui suunnitelmaa jopa « neroksi ».

  Julie kommentoi aiemmin CBS:n uutta 50 %:n monimuotoisuutta koskevaa mandaattia, jonka ansiosta enemmän värikkäitä ihmisiä pääsi mukaan peliin kuin koskaan ennen. « Voi, olen innoissani siitä », hän kertoi Entertainment Weeklylle. « Olemme nähneet menneinä kesinä ihmisiä, jotka ovat tottuneet kuplaansa, jossa heidän maailmansa « Big Brother » -talon ulkopuolella ei ole kovin monimuotoinen, ja sitten he käyttäytyvät tavalla, jota ei voida hyväksyä. Joten toivottavasti tämän monipuolisen näyttelijän kanssa vähemmistöihin kuuluvat, lainaamatta, voivat käydä syvällisiä keskusteluja ja koululaisia, jotka saattavat olla kotoisin naapurustosta tai alueelta, jolla ei ole paljon monimuotoisuutta. »

  Kahdeksan viimeistä talon vierasta ovat osallistumassa nopeatempoiseen kahden viikon kilpailuun, jossa kaksinkertaiset häädöt on suunniteltu 9. syyskuuta ja 16. syyskuuta. Kuuden Cookout-jäsenen lisäksi ovat edelleen mukana Claire ja Alyssa, ja heidän ilmeinen suunnitelmansa on heittää heidät molemmat ulos. tänä torstai-iltana. Tällöin peliin jäävät vain Tiffany, Xavier, Azah, Kyland, Hannah ja Derek F., mikä varmistaisi historiallisen finaalin 29. syyskuuta.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts