More

  Tässä on Big Brother 23 -televisio-ohjelma kirjanmerkkeihin

  ”Big Brother 23” julkaistiin keskiviikkona 7. heinäkuuta 90 minuutin live-ensi-illalla, ja sen jälkeen, kun se oli poissa tieltä, se asettui tyypilliseen kolmijaksoiseen viikoittaiseen sarjaan sunnuntaisin/keskiviikkoisin/torstaisin. Mutta nyt kauden loputtua aikataulusta tulee hieman kaoottisempi. Näin se jakautuu (kaikki ajat ET):

  Sunnuntait
  klo 8-21

  Keskiviikkoina
  klo 8-21

  Torstai
  Klo 21-21: Live häätöjakso

  Sunnuntai 12. syyskuuta
  Klo 21.30–21.30: Myöhässä NFL:n kaksoisotsauksen vuoksi

  torstai 16. syyskuuta
  Klo 8-22: Kahden tunnin kaksoishäätö

  Perjantai 17. syyskuuta
  8-21: Erikoisjakso

  Sunnuntai 19. syyskuuta
  Ei jaksoa Emmy-palkintojen takia

  Keskiviikko 22. syyskuuta
  Klo 10-23: Erikoisaika « Survivorin » kaksituntisen kauden ensi-illan jälkeen

  torstai 23. syyskuuta
  Klo 8-21: Viimeinen torstai häätöjakso

  Perjantai 24. syyskuuta
  klo 8-21 Erikoisjakso

  Sunnuntai 26. syyskuuta
  Klo 8-21: Viimeinen sunnuntaijakso

  Keskiviikko 29. syyskuuta
  Klo 9-23: Live-kauden päätös

  Se on todellakin niin yksinkertaista syyskuuhun asti, kun Emmyt jättävät sen sivuun yhdeksi sunnuntaiksi ja jalkapallokaudeksi ja « Survivor » alkaa (ei sanailua). Torstaina, 9. syyskuuta ja 16. syyskuuta, on kaksi kaksoishäätöä, mutta jälkimmäinen on kahden tunnin jakso (mikä johti siihen, että fanit arvelivat, että kyseessä on kolminkertainen häätö). Perjantaina on kaksi jaksoa 17. syyskuuta ja 24. syyskuuta. Koska « Big Brother » on poissa sunnuntaina, 19. syyskuuta Emmy-palkintojen vuoksi, 17. syyskuun jakso on ehdokasjakso, joka olisi normaalisti esitetty sinä sunnuntaina. . Syyskuun 24. päivän jakso voisi olla leikeesitys, jota se yleensä tekee jokaisen kauden lopussa.

  Koska tämä kausi alkoi heinäkuussa – ensimmäinen heinäkuun ensi-ilta vuoden 2012 kauden 14 jälkeen – se on 85 päivää eli sama kuin viime kaudella. Se on huomattavasti vähemmän kuin 99 päivän maratonerät, joita meillä on ollut viime vuosina, joihin ei vaikuta COVID.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple-/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-alan johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts