More

  Helvetin keittiö 20:n finaalin kolme kokkia paljastettiin: Äänestä suosikkiasi Young Gun

  Ja sitten niitä oli kolme. Helvetin keittiön 20. kauden kaksituntisen Helvetin keittiön 6. syyskuun jakson aikana kolme viimeistä kokkia paljastettiin: Trenton Garvey (23) Unionista, Missourista, Megan Gill (23-vuotias) Dentonista Teksasista ja Kiya Willhelm (22-vuotias) Barrelvillestä, Marylandista. Ennen kuin ensi viikon tulinen finaali esitetään Foxilla, haluamme tietää, mikä näistä kokkitestanteista on suosikkisi. Oletko Team Trenton, Team Megan vai Team Kiya? Äänestä kyselyssämme ja puolusta valintasi kommenttiosiossa.

  Trenton aloitti kauden vahvasti, vaikka hän kärsi lyhyen hikkauksen kolmannessa jaksossa, kun Gordon Ramsay kutsui hänet alas (yhdessä Antonio Ruizin ja Sam Garmanin kanssa strong>) yrittää selvittää, mitä tapahtui Alex Lenikin « kanapelin » fiaskon kanssa. Kukaan ei näyttänyt muistavan, kuka toi Alexin raa’an kanan passille, vaikka loppujen lopuksi sillä ei ollut väliä, koska Gordon lähetti trion takaisin lyhyen keskustelun jälkeen tiimityöskentelystä. Kauden puolivälissä isäntä alkoi vetää Trentonia syrjään ja antaa hänelle rohkaisevia sanoja, mikä ehkä osoitti hieman suosiota häntä kohtaan. Sen jälkeen, kun esitys siirtyi mustan takin vaiheeseen, Trenton voitti molemmat henkilökohtaiset haasteet – Instagram-haasteen ja rantaruokahaasteen – vahvistaen edelläkävijän asemaansa.

  Megan lensi tutkan alla neljänteen jaksoon asti, jolloin häntä käskettiin vaihtamaan sinisestä joukkueesta punaiseen joukkueeseen kahden vahvemman joukkueen luomiseksi. (Samaan aikaan Gordon lähetti myös Victoria Sonoran ja Emily Hershin siniseen keittiöön ja Payton Cooperin ja Samin punaiseen keittiöön.) Myöhemmin kilpailussa Megan teki todella vaikutuksen Gordonin tyttäreen Megan Ramsayhin, joka valitsi soijanuudelensa päivän parhaaksi annokseksi 21. syntymäpäivän illalliselle. Mutta se tapahtui 10. jaksossa, kun Gordon kutsui Megania Blue Teamin « johtajaksi », mikä antoi hänelle mahdollisuuden nimetä yksi henkilö poistettavaksi. Tällä viikolla Megan ansaitsi ylimääräisiä opintopisteitä olemalla ainoa pelaaja, joka huomasi molemmat « sabotaasi », orzo-pasta riisin sijaan ja kesäkurpitsa herneiden sijaan.

  Kiya aloitti kauden yhtenä kokemattomimmista « Young Gunsista », mutta hän ei antanut sen estää hänen pääsynsä finaaliin. Kun hänet nimettiin punaisen tiiminsä « johtajaksi » 10. jaksossa, hän otti tehtäväkseen nimittää Josie Clemensin kilpailun heikoimmaksi kokiksi. Gordon suostui ja lähetti Josien pakkaamaan. Kiya oli lähellä voittoa rantaruokahaasteessa ja hävisi lopulta Trentonille vain kolmella äänellä. « Sabotaasi » -illallisen aikana hän suoriutui hyvin passissa, mutta ei huomannut, että kuutiosta puuttui pääruokatilaus, eikä huomannut, että risotossa oli hummeria katkarapujen sijaan. Kiya purskahti kyyneliin, mutta Gordon piti hänelle piristävän puheen ja väitti, että hän on myös tehnyt « tuhansia » virheitä urallaan.

  Muistaakseni seitsemän viimeistä Helvetin keittiön voittajaa ovat kaikki olleet naisia: Kori Sutton, Ariel Contreras-Fox, Michelle Tribble, Kimberly-Ann Ryan, Ariel Malone, Meghan Gill ja La Tasha Mccutchen. Tarkoittaako tämä, että Meganille tai Kiyalle on näköpiirissä hyviä uutisia? Kauden 12 Scott Commings on viimeinen voittaja, ja Trenton toivoo saavansa pisteen tälle vuodelle.

  Latest Posts