More

  Lego Mastersin kauden 2 jakson 11 yhteenveto: Kuka putosi Cliffhangerissa?

  Viime viikon järkyttävän « Lego Masters » -pelin eliminoimatta jättämisen jälkeen 4 parasta joukkuetta kilpailivat edelleen 100 000 dollarin pääpalkinnosta. He ovat: Mark & ​​Steven (veljet), Zack & Wayne (veljet), Natalie & Michelle (ystävät) ja Caleb & Jacob (veljet). Tällä viikolla isäntä Will Arnett ja Brickmaster-tuomarit Amy Corbett ja Jamie Berard antoivat kaksikon tehtäväksi luoda painovoimaa uhmaavia linnoja kallion reunalle. . Mitä pidemmät linnat ovat, sitä suuremmat riskit. Mikä joukkue sitten putosi juuri ennen finaalia?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Lego Masters » -yhteenveto kaudesta 2, jakso 11, nimeltään « Cliffhanger », saadaksesi selville, mitä tapahtui tiistaina 7. syyskuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida kommenttiosiossa suosikkirakentajiasi Fox’s reality-TV:ssä ja kenellä uskot olevan voittajaluetteloon liittyminen.

  Jatka tämän « Lego Masters » -liveblogin päivittämistä/lataamista uusimpien päivitysten saamiseksi.

  20.00 – « Aiemmin Lego Mastersissa! » 10. jaksossa Mark & ​​Steven käytti vihdoin kultaista tiiliään, mutta se oli pohjimmiltaan pesu, koska tuomarit nimesivät heidät myöhemmin haasteen voittajiksi heidän pelottavan « Rock N’ Roll Haunted House » -luomuksensa vuoksi. Kolme muuta joukkuetta oli kukin vaarassa mennä kotiin, mutta Will järkytti heitä kaikkia ilmoittamalla, että kukaan ei putoaisi. Hänen mukaansa kaikki rakenteet olivat yksinkertaisesti liian hyviä sillä viikolla. Tämä tarkoittaa, että yksi pariskunta lähtee varmasti kotiin tänä iltana… eikö niin? Otetaan selvää!

  20.10 – Matka finaaliin on vaakalaudalla, kun Will ilmoittaa tästä haasteesta. Rakentajat rakentavat linnan kallion reunalle ja kertovat rohkean tarinan. Kauimpana erottuva etenee automaattisesti finaaliin ja loput kolme arvostellaan esteettisesti, luovuudella, tarinankerronnalla ja teknisellä kyvyllä. Työryhmillä on 12 tuntia työaikaa. Ota tiili päälle!

  20.25 – Zack & Wayne haluaisi voittaa automaattisen matkan finaaliin ja suunnittelee rakentavansa linnansa kuuden metrin päähän kalliosta. Riittääkö se? Amy sanoo haluavansa muutakin kuin « pitkiä ja vahvoja » rakennuksia, hän haluaa eeppisiä tarinoita kerrottavana tässä haasteessa. Mark & ​​Steven toivovat voivansa parantaa rakennettaan linnasta nousevalla olennolla. He eivät luota pisimmän ja vahvimman linnan rakentamiseen, mutta he tietävät, että heillä on kyky kertoa vakuuttava tarina. Natalie & Michelle luopuu myös ajatuksesta rakentaa kauimpana ja aikovat keskittyä estetiikkaan. Kuulostaa siltä, ​​että Zack & Wayne voisi saada ilmaisen kyydin finaaliin, ellei heidän linnansa murene kokonaan. Caleb ja Jacob ovat luovia, koska he tietävät, että heidän siltaan on suuri todennäköisyys romahtaa. Tämän ratkaisemiseksi he suunnittelevat tarkoituksella rakentavansa « romahtavan sillan », joka nousee linnasta. Sivuvedonlyöntinä Caleb & Jacob ovat haastaneet Mark & ​​Stevenin « Castle Bros » -tittelistä. Jos Caleb & Jacob voittaa heidät tässä haasteessa, he ottavat tittelin hallitsevalta « Castle Brosilta ». Jos he häviävät, Mark & ​​Steven kutsuvat Calebia ja Jacobia « huijareiksi ».

  20.35 – Kahdeksan tuntia jäljellä, Natalie & Michelle tuntevat kuumuuden. He ovat käyttäneet paljon aikaa « pahvilinnansa » rakentamiseen, mutta eivät ole varmoja, kuinka rakentaa ulospäin niin pitkälle kuin Brickmasterit odottavat heidän tekevän. He aikovat rakentaa kaukoputken, joka tulee ulos linnastaan ​​saadakseen hieman pituutta. Zack & Wayne ovat huolissaan siitä, että heidän linnansa voi pudota rakenteesta. Jos näin tapahtuu, ne ovat periaatteessa sekaisin, koska he ovat käyttäneet hyvin vähän aikaa estetiikkaan. Kun rakennusaikaa on alle kuusi tuntia, he yrittävät edelleen selvittää tarinaansa. He tietävät kuitenkin, että he omistavat tämän rakennuksen Waynen ystävälle Gregille, joka kuoli syöpään. Natalie & Michellen asemalla heidän kaukoputkensa ei toimi kovin hyvin. He voivat olla matkalla kohti katastrofia.

  20.45 – Natalie & Michelle ei voi muuta kuin lyhentää kaukoputkeaan. Tunti on haastetta jäljellä ja he näyttävät ehdottomasti haavoittuvimmalta joukkueelta. Aika umpeutuu ja jokaisen joukkueen on pakko laskea tiilensä alas. On aika selvittää, kenellä on paras linna kalliolla! Mark & ​​Steven ovat rakentaneet « jalokivikaivoksen linnan », jossa jalokivilohikäärme putoaa ulos portista ja jahtaa alas rikollista kaivostyöläistä, joka kilpailee arvostetulla jalokivillä. Brickmasterit kutsuvat sitä « kekseliääksi », mutta lohikäärmeeltä puuttuu siivet.

  20.55 – Caleb & Jacob ovat rakentaneet « Collapsing Castle », joka isännöi pudotusfinaalia, kun satunnainen kalastaja saa kiinni olennon, joka alkaa kaataa koko rakennetta. Brickmasterit kutsuvat sitä « ilmeväksi », « leikkisäksi » ja upeasti suunnitelluksi. Natalie & Michelle ovat rakentaneet « Kids Cardboard Castlen », joka kertoo tarinan Elmeristä, joka rakentaa linnan pahvilaatikoista. Brickmasters kehuu kaksikkoa lapsen mieleen menemisestä ja riskin ottamisesta. He vain toivovat, että kaukoputki tulisi kauemmaksi. Zack & Wayne ovat rakentaneet « Taivaan linnan », joka on kunnianosoitus aasialaiselle rakentamiselle ja Waynen ystävälle. Brickmasters on vaikuttunut siitä, että linna on rakennettu seinästä, ja heidän mielestään suunnittelu on upeaa.

  20.59 – Zack & Wayne on ensimmäinen joukkue, joka eteni finaaliin huikean kuuden metrin pituisen kuningaskunnan kanssa. Mutta kuka heihin liittyy? Brickmasterit harkitsevat ja välittävät jännittäviä, mutta tuhoisia uutisia. Joukkue, joka rakensi vaikuttavimman linnan ja josta tulee finaalin toinen joukkue, on Caleb & Jacob. He ovat myös varastaneet « Castle Bros » -tittelin Mark & ​​Steveniltä. Lopuksi, kolmas ja viimeinen joukkue, joka ansaitsee paikan finaaliin, on Mark & ​​Steven. Valitettavasti Natalie & Michelle putosivat viikkoa ennen kauden päätöstä. Brickmasterit ylistävät heitä kekseliäisimpien rakenteiden toimittamisesta ja nuorten tyttöjen inspiroinnista. Ensi viikolla kolme veljestä kohtaavat eeppisessä taistelussa Lego Masters -palkinnosta.

  Latest Posts