More

  ‘AGT’ 2021 -aikataulu: Milloin on ‘America’s Got Talent’ -kauden 16 finaali?

  « America’s Got Talent » -sarjan 16. kausi astui virallisesti kilpailun viimeiseen vaiheeseen – live-esityksiin – tiistaina 10. elokuuta. Kolmen viikon ajan kolme 12 hengen ryhmää esiintyi Amerikan äänten neljännesfinaalissa. Nyt « AGT » 2021 -sykli on puolivälissä kaksiviikkoista semifinaalikierrosta, ja 11 näytöstä nousee lavalle molemmilla viikoilla Dolby Theatressa. Kauden 16 finaali on suunniteltu tiistaille 14. syyskuuta (esitys) ja keskiviikkona 15. syyskuuta (tulokset).

  Tuomareiden salaa valitsemat 36 parasta neljännesfinalistia esiintyivät tiistai-iltaisin kolmen viikon ajan. Amerikka äänesti suosikkikilpailijoitaan joka kerta, ja sitten seitsemän näytöstä kustakin ryhmästä eteni semifinaaliin. Kilpailussa oli siis edelleen 21 näyttelijää, ja tuomarit – Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum ja Sofia Vergara strong> – valitse sitten Beyond Belief Dance Company yleismerkiksi päästäksesi 22 parhaan joukkoon.

  KATSO ‘America’s Got Talent’: Katso kaikki 55 Golden Buzzeria AGT:llä vuosien varrelta

  Yksi 36 parhaan artistin joukosta, laulaja-lauluntekijä Nightbirde (oikealla nimellä Jane Marczewski), vetäytyi kilpailusta taistelunsa syöpää vastaan. Amerikka korvasi hänet laulajalla Storm Largella puolivälierissä, mutta hän putosi nopeasti. « Koe-esiintymiseni jälkeen terveyteni on mennyt huonompaan suuntaan ja taistelu syöpää vastaan ​​vaatii kaiken energiani ja huomioni », Nightbirde kirjoitti Instagramissa. « Olen niin surullinen ilmoittaessani, etten voi jatkaa eteenpäin tällä AGT-kaudella. Elämä ei aina anna taukoja niille, jotka ansaitsevat sen – mutta tiesimme sen jo. »

  Viisi Golden Buzzer -näyttelijää eteni välittömästi live-esityksiin koe-esiintymistensä perusteella: kuororyhmä Northwell Nurse Choir (kirjoittaja Howie Mandel), kamppailulajiryhmä World Taekwondo Demonstration Team (tekijä: < strong>Terry Crews), laulaja Jimmie Herrod (tekijä Sofia Vergara), nopean vaihdon artisti Lea Kyle (kirjoittaja Heidi Klum) ja laulaja Victory Brinker (koko paneelissa). Toistaiseksi yhtäkään niistä ei ole eliminoitu tätä kirjoitettaessa.

  KATSO Nightbirde « ei voi jatkaa eteenpäin » America’s Got Talentissa syöpätaistelun vuoksi: koko lausunto

  Tässä on lähempi katsaus jäljellä olevaan « AGT » 2021 -aikatauluun:

  Tiistai 31. elokuuta — Semifinaali 1 -esitys

  Keskiviikko, 1. syyskuuta — Semifinaalin 1 tulokset näyttävät

  Tiistai 7. syyskuuta – Semifinal 2 -esitys

  Keskiviikko, 8. syyskuuta — Semifinal 2 tulokset osoittavat

  Tiistai 14. syyskuuta – Finaaliesitys

  Keskiviikko 15. syyskuuta – Lopulliset tulokset näkyvät

  Latest Posts