More

  Ei naurettavaa: Komediaohjauksella on kaksi usean kameran ehdokasta ensimmäistä kertaa 16 vuoteen

  Yksi Emmy-ehdokkaiden aamun suurimmista yllätyksistä ponnahti odottamattomaan kategoriaan, kun kaksi CBS:n monikamerasarjaa sai ehdokkuuden komediaohjaukseen. Freshman-sarja « B Positive » ansaitsi paikan James Burrowsin ohjaamasta pilottijaksostaan, kun taas viimeinen sarja « Mom » nappasi ehdokkuuden myös sen pitkäaikaiselle ohjaajalle James Widdoesille, ensimmäistä kertaa kahdeksan tuotantokauden sarja sai tunnustusta tässä kategoriassa. .

  Vielä yllättävämpää kuin nähdä näiden molempien Chuck Lorre -esitysten ehdokkuuden näkeminen on, kuinka kauan on kulunut siitä, kun kaksi monikamerasarjaa on saanut Emmy-sitaatteja ohjauksesta samalla kaudella: huikeat 16 vuotta. Viimeinen kaksikko, joka teki tämän saavutuksen, olivat « Everybody Loves Raymond » ja « Will & Grace » vuonna 2005, ja jälkimmäisen ohjasi Burrows. Molemmat hävisivät « Desperate Housewives » -sarjan ensimmäiselle jaksolle, joka käynnisti katkeamattoman trendin muiden kuin studio-yleisöesitysten kanssa tässä kategoriassa. Mikään monikameraohjelma ei ansainnut ohjaajaehdokkuutta vuosina 2005–2011, jolloin « How I Met Your Mother » murtautui läpi, ja se olisi toinen kuivuus vuoteen 2018 saakka, jolloin uusi sääntö taatti yhden paikan vuodessa neljän kameran komedialle.

  KATSO 2021 Emmy-ennusteiden slugfest: Voiko mikään lyödä parhaan komediasarjan edelläkävijän « Ted Lassoa »?

  « B Positive » merkitsee Burrowsin 46. Emmy-ehdokkuutta, joista 27 on ohjaamista varten. Burrows voitti aiemmin komediaohjauksen palkinnon viisi kertaa: kahdesti elokuvasta « Taxi » vuosina 1980 ja 1981, kahdesti elokuvasta « Cheers » vuosina 1983 ja 1991 ja kerran elokuvasta « Frasier » vuonna 1994. Viimeisimmän Emmy-palkintonsa hän voitti viime vuonna johtajana. tuottaja lajikeerikoissarjassa « Live in Front of a Studio Audience: « All in the Family » ja « Good Times ». Hänellä on yhteensä 11 Emmy-voittoa.

  Sitä vastoin tämä on Widdoesin uransa ensimmäinen Emmy-ehdokas. Yli 40 vuoden aikana alalla Widdoes ohjasi 142 jaksoa « Kaksi ja puoli miestä » ja 63 jaksoa « 8 Simple Rules » -sarjassa, mukaan lukien sydäntäsärkevä kaksiosainen jakso « Goodbye », joka kirjoitti tähti John Ritterin odottamattoman kuoleman. sarjaan. Gold Derbyn eksklusiivisessa videohaastattelussa Widdoesille hän sanoi: « On ilmeisesti valtava kunnia ja jännitys olla ehdolla. »

  KATSO James Widdoesin (« Mom » -ohjaaja) hänen ensimmäisen Emmy-ehdokkuutensa « valtava kunnia ja jännitys »

  Viittaako monikameran uudelleen nousu tähän kategoriaan, että jompikumpi sen kahdesta veteraaniehdokkaasta voi olla järkyttynyt? Komediasarjan edelläkävijä « Ted Lasso » kohtaa loppujen lopuksi ylämäkeen, koska se sai kolme ehdokasta ja saattaa todennäköisesti jakaa kannatuksensa. « The Flight Attendant » johtaa tällä hetkellä ainutlaatuisia yhdistettyjä kertoimia jaksolle, joka voitti vuoden 2020 Directors Guild of America -palkinnon, mutta myös voitti « Ted Lasso » -jakson « Biscuits », joka on toisella sijallamme. Jos « Hacks » on komediasarjan odotettu kakkonen, sen ensimmäinen jakso « There Is No Line » saattaa helposti järkyttää myös täällä.

  Joten mihin se jättää « B-positiiviset » ja « äiti » ja kuinka selittää useiden monikameran yllätys paluu tähän kilpailuun? Burrows ja Widdoes ovat kuudentena ja seitsemännellä sijalla kertoimellamme, vastaavasti. Sen lisäksi, että molemmat ohjaajat ovat rakastettuja alan veteraaneja, näyttää erittäin todennäköiseltä, että molemmat ehdokkaat olivat tilastollisesti sidottu yhteen usean kameran ohjaukseen. Ohjausäänestykseen lähetettiin 101 komediajaksoa, mikä tarkoittaa, että kategoriassa olisi pitänyt olla vain kuusi ehdokasta, mutta lopulta saimme seitsemän. Emmy-sääntöjen ja -menettelyjen nimitysmenettely 5h sanoo myös, että jokaisen « raidan » – tai ohjelmatyypin – sisällä voi olla siteitä tietyssä kategoriassa. Kun laskettiin äänet tälle yhdelle monikamerapaikalle, kilpailu « B-positiivisen » ja « äidin » välillä päätyi todennäköisesti tasatulokseen, joten molemmat saivat (yhtä ansaittuja) ehdokkaita.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple-/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoidemme ja toimittajien kanssa parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts