More

  Emmy-kosto Oscarilla palkituista dokumenteista? « Tervetuloa Tšetšeniaan » niskasta kiinni « Dick Johnson is Dead » kanssa.

  HBO:n « Welcome to Chechnia » ja Netflixin « Dick Johnson is Dead » olivat vahvoja ehdokkaita parhaan dokumenttielokuvan Oscar-gaalassa kuluvan vuoden aikana, mutta kumpikaan ei päässyt elokuva-akatemiaan. Oscarien menetys on kuitenkin Emmy-palkinto, sillä molemmat tietoelokuvat ovat ehdolla poikkeuksellisista ansioista dokumenttielokuvan tekemisessä, samoin kuin toinen elokuva, joka juuri jäi väliin Oscareista, « 76 päivää ». Mutta mikä elokuva voittaa?

  Toisin kuin aiempina vuosina, tämän vuoden Emmy-sarjassa ei ole Oscar-ehdokkaita; dokumentit olivat ennen epänormaalia, koska ne olivat usein kelvollisia molempiin tapahtumiin. Mutta Emmyt ottivat käyttöön uuden säännön, jonka mukaan « Oscar-ehdokkaat ohjelmat eivät ole enää oikeutettuja Primetime Emmy Awards -kilpailuun. » Joten ei enää tapauksia, kuten « Free Solo » voitti Oscarin ja sitten lakaisemaan Emmyt muutamaa kuukautta myöhemmin.

  Kaikki kolme tämän vuoden poikkeuksellisten ansioiden Emmy-ehdokasta olivat 15 parhaan dokumenttielokuvan Oscar-ehdokkaiden listalla – ja « Tšetšenia » valittiin jopa toisen kerran visuaalisten tehosteidensa vuoksi – mutta yksikään heistä ei päässyt lopulliseen leikkaukseen, joten ne jäivät saataville. nyt Emmyille. Tätä kirjoitettaessa « Tšetšenia » on Emmy-ehdokas, jonka parhaat kertoimet ovat 8/5 perustuen Gold Derbyn käyttäjien yhdistettyihin ennusteisiin kertoessaan tuskallisen tarinan Venäjän tasavallan LGBTQ-yhteisöstä, joka on joutunut väkivaltainen puhdistus.

  Niiden joukossa, jotka ennustavat sen voittajaksi, ovat kolme Expert-toimittajaa, joita olemme tutkineet suurista tiedotusvälineistä, kahdeksan Gold Derby -toimittajaa, 13 24 suurimmasta käyttäjästä, jotka saivat korkeimmat pisteet viime vuoden Creative Arts Emmy -voittajista, ja 14 kaikista. -Star Top 24, joka sai korkeimmat pisteet, kun yhdistät kahden viime vuoden palkintotulokset. Mutta tämä on ainoa ehdokas elokuvalle « Tšetšenia », kun taas « Dick Johnson » on ehdolla myös ohjauksestaan ​​ja kuvaamisestaan.

  Kirsten Johnsonin ohjaama « Dick Johnson » keskittyy hänen isänsä, joka kärsii dementiasta ja jota hän kuvaa laaja-alaisissa skenaarioissa, jotka dramatisoivat hänen kuolemaansa. Televisioakatemian ylimääräisen tuen vuoksi on järkevää, että sillä on itse asiassa enemmän asiantuntijoiltamme tukea kuin « Tšetšeniassa », sillä ainutlaatuiseen elokuvaan vetoaa neljä päiväkirjaa, kolme toimittajaa ja kahdeksan huippukäyttäjää. , ja yhdeksän All-Stars.

  Joten se voi mennä molempiin suuntiin kahden edelläkävijän välillä, kun taas « 76 päivää » – COVID-19:n puhkeamisesta Wuhanissa Kiinassa – kulkee vain yhden asiantuntijan ennustaessa sen. « 76 Days » -elokuvalla, kuten « Tšetšenialla », ei ole muita Emmy-ehdokkuutta. Paperilla tämä näyttää siltä, ​​​​että « Dick Johnson » saa eniten kannatusta, mutta äänestäjät saattavat vetää puoleensa kaksi muuta elokuvaa niiden laajemman geopoliittisen merkityksen vuoksi. Mihin suuntaan tämä tiivis kilpailu mielestäsi menee?

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple-/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoidemme ja toimittajien kanssa parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts