More

  Lego Mastersin kauden 2 jakson 10 yhteenveto: Kuka putosi pelissä Flip My Block?

  Tämän viikon « Lego Masters » -sarjan täysin uuteen jaksoon mennessä Final 4 -tiimiä olivat valmiita luopumaan siitä: Zack & Wayne (veljet), Mark & ​​Steven ( veljet), Natalie & Michelle (ystävät) ja Caleb ja Jacob (veljet). Isäntä Will Arnett ja Brickmaster-tuomarit Amy Corbett ja Jamie Berard haastoivat jäljelle jääneet kaksikot kääntämään tylsän Lego-alueen toiminnantäyteiseksi lohkoksi. unelmien koteja. Mikä joukkue sitten putosi? Plus: käyttivätkö Mark & ​​Steven vihdoin kultaista tiiliä, josta he olivat pitäneet kiinni viidennestä jaksosta lähtien?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Lego Masters » -yhteenveto kaudesta 2, jaksosta 10, nimeltä « Flip My Block », saadaksesi selville, mitä tapahtui tiistaina 31. elokuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida kommenttiosiossa Foxin tosi-tv-ohjelmassa olevista suosikkirakentajistasi ja siitä, kenellä uskot olevan voittajaluetteloon liittyminen.

  Jatka tämän « Lego Masters » -liveblogin päivittämistä/lataamista uusimpien päivitysten saamiseksi.

  20.00 – « Aiemmin Lego Mastersissa! » Yhdeksännessä jaksossa ystävät Dave & Richard putosivat « Land & Sea » -haasteessa, kun heidän pingviinien ja korallien sekoitus osoittautui vain pingviiniksi, jolla oli värikkäät hiukset. Viikon kaksi parasta joukkuetta olivat Zack & Wayne ja Caleb & Jacob, ja Caleb & Jacob voittivat kameleontti- ja hummerirakenteensa vuoksi. Se oli heidän kauden ensimmäinen voittonsa, ja se yhdisti heidät Natalie & Michellen ja Zack & Waynen kanssa. Mark & ​​Steven johtaa edelleen kilpailua kahdella kokonaisvoitolla. Kuka voittaa tänä iltana?

  20.05 – Kilpailijat kävelevät rakennushuoneeseen ja oppivat « Flip My Block » -kodin kunnostushaasteesta. Heidän on muutettava arkipäiväiset kodit maan villeimmiksi taloiksi. Brickmasterit odottavat malleilta hauskoja, värikkäitä ja villejä. Kun rakentamiseen on aikaa 11 tuntia, tiimit pääsevät aloittamaan tämän haasteen.

  20.15 – Brickmasters haluaa nähdä koko kiinteistön heräävän eloon tavoilla, joita emme ole koskaan ennen nähneet. Joukkueiden tulee käyttää kaikkia alkuperäisiä tiiliä olemassa olevasta talosta. Michelle & Natalie ovat varhaisia ​​suosikkeja, koska he ovat kaksi « DIY » -naista, joilla on kokemusta remontoinnista. Caleb & Jacob on voittanut äskettäin ja olisi voinut jatkaa vauhtia. Mark & ​​Steven innostavat Brickmastereita työskentelemällä kummitustalon parissa. Vaikka heillä on kultainen tiili, veljekset haluavat menestyä jokaisessa haasteessa. Caleb & Jacob työskentelee hiihtokeskuksessa, johon kuuluu muutto ja hiihtohissi. Zack & Wayne näyttävät olevan asiantuntijoita Lego-moottorien kytkemisessä liikettä varten, mutta Michelle & Natalie kamppailevat tämän asian kanssa.

  20.25 – Zack & Wayne rakentavat lentävää sian muotoista taloa. Siat edustavat suurta rikkautta, joten jokainen, joka täällä asuu, on « todella rikas ». Amy rakastaa mielikuvitusta. Kun rakentamista on jäljellä seitsemän tuntia, Will tekee käänteen. Jokainen joukkue nappaa laatikon, joka sisältää satunnaisia ​​asioita, jotka on sisällytettävä heidän rakenteisiinsa. Caleb & Jacob saavat käärmeet, Mark & ​​Steven kupit, Natalie & Michelle pellehiukset (?) ja Zack & Wayne lumilaudat. Noista lumilaudoista olisi ollut paljon enemmän hyötyä Caleb & Jacobin hiihtokeskuksessa!

  20.35 – Brickmasterit näyttävät olevan huolissaan Calebista ja Jacobista. Niillä on paljon rakentamatta ja kello tikittää. Natalie & Michelle ovat muuttaneet klovnitukkansa hattarapensaiksi, mikä on loistava maisemointiidea sirkustelttansa ulkopuolella. Tässä haasteessa on jäljellä tunti ja joukkueet alkavat panikoida ajan väistyessä. Näiden suurten rakennusten siirtäminen galleriaan on stressaavaa toimintaa. Mark & ​​Steven rikkovat osan katostaan, mutta kaikki on hyvin. Aika virallisesti umpeutuu ja on tuomion aika.

  20.45 – On aika katsoa maan kuuminta korttelia. Mark & ​​Steven ovat päättäneet lunastaa kultaisen tiilinsä vakuutuksena. Se oli heidän viimeinen viikkonsa käyttää sitä, joten se oli turhaa. Zack & Wayne esittelee ensimmäisenä « Flying Pig Home ». Siivet liikkuvat sian pyöriessä ympyrässä, mutta mielestäni tämä ei todellakaan näytä paljoakaan sikalta. Mutta ketä kiinnostaa mitä ajattelen? Brickmasterit rakastavat sitä ja kutsuvat sitä « uskomattomaksi rakenteeksi ». Mark & ​​Steven esittelee « Rock n’ Roll Haunted Housensa ». Brickmasterit olisivat toivoneet värikkäämpiä yksityiskohtia, mutta kuten liikkuva kasvihirviö.

  20.55 – Michelle ja Natalie esittävät « Under the Big Top ». Heillä on vaikeuksia saada elektroniikka toimimaan, ja kestää hetken ennen kuin iso huippu pyörii. Brickmasterit rakastavat tämän sirkuksen liikettä ja hattarapuita. Popcorn-kone on « todella hieno » ja klovniauto lisää huumoria. Viimeisenä ovat Caleb & Jacob ja heidän « hiihtokeskus ». Hiihtomäen vieressä on jättimäinen tulivuori, joka sylkee käärmeitä, mutta ketä kiinnostaa? Siellä on liikkuva hiihtohissi, mutta Brickmasterit olisivat halunneet nähdä rakennuksessa enemmän yksityiskohtia. Nämä kaksi voivat olla pulassa.

  20.59 – Brickmasterit harkitsevat ja päättävät, että päivän paras rakennus kuuluu Mark & ​​Stevenille. Kotiin menevä joukkue on… KUKAAN! Will sanoo, että rakenteet olivat liian hyviä ja kaikki ovat turvassa. Ensi viikolla kaikki neljä joukkuetta kilpailevat kolmesta paikasta finaalissa.

  Latest Posts