More

  Big Brother 23 -voittajan ennusteet: Cookout hallitsee edelleen Xavier Pratherin kärjessä ja Hannah Chaddha nousussa

  Xavier Prather on tuoreena veto-voitolla vetolla keskiviikkoillan Big Brother -sarjan jaksossa. Hän on Gold Derby -ennusteidemme kärjessä toista viikkoa peräkkäin. Katsojat uskovat, että 27-vuotias Milwaukeesta kotoisin oleva asianajaja pelaa (toistaiseksi) parasta peliä ja vie todennäköisimmin kotiin 750 000 dollarin pääpalkinnon. Xavier huomasi olevansa tällä viikolla Claire Rehfussin vieressä, vaikka kotitalouspäällikkö Sarah Beth Steagall ei nimennyt häntä. Sen sijaan rulettipyörän pyörähdys Alyssa Lopezin High Roller’s Room -voiton jälkeen määritti hänen kohtalonsa. Kun Xavier pääsi irti, Sarah Beth korvasi hänet Derek Xiaolla.

  Torstain seitsemättä live-häätöjaksoa lähestyvän Xavierin odotetaan voittavan kauden 23 kertoimella 14/5. Tiffany Mitchell on toisella sijalla kertoimella 37/10 ja Kyland Young on edelleen kolmantena kertoimella 5/1. Hannah Chaddha nousi neljännelle kertoimella 13/2, ja Claire on edelleen ainoa ei-Cookout-jäsen viiden parhaan joukossa kertoimella 14/1.

  Xavierin veto-voitto keskiviikkona teki hänen tiensä voittoon kaikkea muuta kuin sujuvaa. Palkinnon lisäksi hän sai haltuunsa kolme valitettavaa rangaistusta. Häneltä riistettiin BB Bucks, joten hän ei pääse pelaamaan ensi viikon High Roller’s Room -kilpailussa. Edelläkävijä on myös pidettävä eristyssellissä 24 tuntia ennen tämän viikon häätöä. Mikä pahinta, Xavier voidaan laittaa lohkoon kolmantena ehdokkaana, kun tilaisuus avautuu seuraavan kerran.

  Vaikka Xavier on haavoittuvassa asemassa, hänen hallitsevassa Cookout-liittoumassa, johon kuuluvat hän itse, Tiffany, Kyland, Azah Awasum ja Derek Frazier, on numerot, jotka pitävät hänet turvassa. Hänen pahin skenaario olisi, että Claire voittaisi seuraavan HOH:n ja asettaisi hänet ja Kylandin ehdokkaiksi. 25-vuotias New Yorkista kotoisin oleva tekoälyarkkitehti on ilmaissut kiinnostuksensa tehdä juuri niin, mutta kun Tiffany on korvassaan, Claire saattaa olla vakuuttunut asettamaan sen sijaan Sarah Bethin tai Alyssan. Siinä tapauksessa Cookout päättäisi silti äänestyksen. Ainoa muu kuin Cookout-jäsen, joka on oikeutettu pelaamaan seuraavassa HOH-kilpailussa, on Alyssa, joka pitää Xavieria lähimpänä liittolaisenaan talossa.

  Tietenkin tämä kaikki riippuu siitä, että Derek X. häädetään torstaina. Hän on Sarah Bethin kohde, mutta hän on myös mahtava kampanjoija ja toivoo saavansa talon kääntämään äänestyksen ja häätämään Clairen. Jos Derek X. pysyy pelissä, hän on suurin uhka Cookoutille, minkä vuoksi se on niin epätodennäköistä. Katso torstain suora häätöjakso CBS:stä ja seuraa live-blogiamme saadaksesi selville, onko kyseessä Claire vai Derek X. chattailemassa juontaja Julie Chen Moonvesin kanssa matkalla tuomaristolle.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts