More

  « Big Brother 23’s » Derek X.: « Saattaa olla liitto, jota kaipaan »

  Viikko 7 oli sarja ikäviä tapahtumia Derek Xiaolle « Big Brother 23 ». Hän hädin tuskin hävisi HOH:n Sarah Bethille ja päätti sitten luottaa häneen eikä pelannut rulettia yrittääkseen varmistaa itselleen turvallisuuden ja viedä Clairen pois kortilta. Sitten häntä ei valittu Vetoon – lisäten loukkaavaa loukkaantumista Claire nosti Derek F.in sirun varmistaen, että hän joutuisi takaovelle.

  Cookout-naiset halusivat hänen jäävän – ja Tiffany yritti käyttää taikuuttaan kääntääkseen talon – mutta Cookout-miehet, mukaan lukien yksi hänen lähimmistä liittolaisistaan, Kyland, halusivat hänet. poissa, ja niin Baby D:stä tuli torstaina tuomari nro 2 äänin 5-2 jälkeen. Sinun ei tarvitse kertoa hänelle kahdesti, että hän meni sekaisin jättämällä pelaamatta rulettia, mutta mitä muuta hän katuu? Ota selvää alta.

  Gold Derby: Teit houkuttelevia syöttöjä ja monet ihmiset sanoivat sinulle, että olisit hyvä heidän peleihinsä. Miksi luulet, että he eivät lopulta pitäneet sinua?
  Derek X:
  Minusta tuntui, että annoin myös vakuuttavia puheenvuoroja. Ehkä olin naiivi, mutta ajattelin aidosti, että Big D:lle ja Azahille paras asia heidän pelilleen oli pitää minut. Joten luulen, että voisi olla liitto, jota kaipaan ja johon joko Big D ja Azah ovat osa ja jotka ovat samalla puolella kuin mahdollisesti [Xavier] ja Kyland. Se on yksi teoria. Mutta myös, he yrittävät pelata kelluntapeliä ja ehkä he haluavat vain vähemmän vahvoja kilpailijoita taloon. Heitä ei voi moittia kummastakaan väitteestä.

  Gold Derby: Tunnetko olevasi enemmän Kylandin vai Sarah Bethin pettämä?
  Derek X:
  Hassua, tunnen olevani enemmän Sarah Bethin petetty. Minun täytyy katsoa kausi takaisin ja nähdä, kuinka lujasti Kylland vaikutti häneen HOH:n aikana. Jos Tiffany olisi HOH, jos hän olisi halunnut viedä Kylandin pois, rehellisesti sanottuna minulla ei olisi ollut epäröintiä siellä. Joten en moiti Kylandia siitä, että hän ei ehkä puolustanut minua SB:n kanssa, mutta tunnen olevani melko pettynyt häneltä, koska hän antoi minulle melko rohkeita lausuntoja ja palasi kaikkeen.

  Gold Derby: Mikä muu kuin se, että et pelaa rulettia, oli mielestäsi suurin virheesi?
  Derek X:
  Olen varma, että monet häätetyt talon vieraat sanovat tämän, mutta minä tunsin oloni liian mukavaksi, ja mielestäni yleinen sanonta on, kun tunnet olosi liian mukavaksi Big Brotherissa, kun sinut lähetetään kotiin. Ja luulen, että se tapahtui minulle. Lopetin kysymästä itseltäni suurempia kysymyksiä siitä, mitä muuta pelissä tapahtuu, ja uskon lopulta, että pelissä oli kokonainen puoli, jonka missasin täysin ja jonka Kyland teki selväksi jäähyväisviestissään.

  Gold Derby: Hannah ehdotti, että sanoisit, että Sarah Beth pelaa Nicole F. -peliä. Et maininnut puheessasi Sarah Bethiä, mutta luulen kaikkien tietävän, että viittaat häneen. Miten luulet Sarah Bethin ja talon reagoivan siihen, että huudat häntä tuolla tavalla, ja minkälaisen vaikutuksen toivot sillä olevan?
  Derek X:
  Kun pidin häätöpuheen, tiesin jokseenkin lähteväni kotoa, joten halusin vain maalata kohteen Sarah Bethiin ja hänen liittolaisiinsa ja liikuttaa kaikkia katseita. kaukana Tiffanysta, Hannahista ja Clairesta. Ja toivoin, että tekemällä tämän lausunnon ihmiset ymmärtäisivät: « Voi, ehkä Sarah Beth on Nicole F. » mutta ajattele sitten myös Nicole F.:tä ja sitä, että hän ympäröi itsensä vahvoilla liittolaisilla, ja toivottavasti talon toinen puoli näkee tämän ja he voivat ottaa ne laukaukset.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts