More

  Derek Xiaon (« Big Brother 23 ») lähtöhaastattelu tulevaisuuden romanssista Hannah Chaddhan kanssa: « Odota odottamatonta »

  Huolimatta vakaasta kampanjasta talon kääntämiseksi hänen edukseen, Derek Xaio lähetettiin pakkaamaan Big Brother -elokuvan torstain häätöjakson aikana. 24-vuotias start-up-perustaja New Yorkista joutui kotitalouspäällikön Sarah Beth Steagallin takaoveen, ja hänet häätettiin äänin 5–2 Claire Rehfussin puolesta. Hannah Chaddha ja Kyland Young saivat kaksi ääntä hänen puolestaan. Derek liittyy Britini D’Angeloon tuomaristossa, mutta ensin hän pysähtyi juttelemaan juontaja Julie Chen Moonvesin kanssa.

  « Ilmeisesti voit päätellä kasvoreaktioistani, se on perseestä », Derek kertoi Julielle erohaastattelussaan. « Olen niin paljon pahoillani tästä viikosta. Ajattelin pitkän aikavälin peliä, kun en tajunnut, että lyhytaikainen pelini oli vaarassa. En voi nyt muuta kuin toivoa, että taistelu tulee takaisin. Ei riskiä, ​​ei palkintoa, mutta otin vähän liikaa riskiä. »

  Ainakin Derek voi olla ylpeä siitä, että hän oli yksi Amerikan suosituimmista talonvieraista. Hänelle annettiin toistuvasti 100 « BB Buckia » käytettäväksi High Roller’s Roomissa, mutta hän ei käyttänyt niistä yhtään ajoissa. « Amerikka rakastan teitä kaikkia niin paljon! » Derek huudahti. « Kiitos, että äänestit minua. Olen pahoillani, jos petin sinut. Tunnen itseni tyhmäksi, mutta yritin parhaani siellä. »

  Julie esitti Derekille kysymyksen, jonka koko Amerikka halusi tietää. Onko hänen ja Hannan välillä romantiikkaa ilmassa? « Olemme erittäin pelikeskeisiä », hän sanoi. « Hannah on mahtava, rakastan häntä paljon. Mutta siellä sinun on todellakin keskitettävä 100 prosenttia energiastasi peliin tai päädyt istumaan tälle tuolille. Meillä molemmilla on pää samassa paikassa. » Kun Derekiltä kysyttiin, voisiko jotain kehittyä talon ulkopuolella, Derek heitti Julien sanat takaisin hänelle. « Odottaa odottamatonta. »

  Derekin 51. päivän häätöä edelsi Britini D’Angelo päivänä 44, Christian Birkenberger päivänä 37, Whitney Williams päivänä 30, >Brent Champagne päivänä 23, Brandon « Frenchie » French päivänä 16 ja Travis Long päivänä 9. Häädön jälkeen Tiffany Mitchell kruunattiin uudeksi HOH:ksi. Hän ehdottaa kaksi muuta pelaajaa häätölle sunnuntaina 29. elokuuta CBS:llä. No, ellei joku voita kohtalon kolikkoa ja varasta hänen voimansa!

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts