More

  Paras pääteemamusiikki: Meneekö Emmy elokuviin « WandaVision », « Ted Lasso », « Bridgerton », « The Flight Attendant » tai « Allen v. Farrow »?

  Vuoden 2021 Emmy-ehdokkaat parhaasta pääteemamusiikista ovat monipuolisempia kuin koskaan ennen. Vaikka TV-teemakappaleita on edelleen vähän, jokainen tämän vuoden ehdokkaista vaikutti omien sarjojensa sävyihin ja tunnelmiin, mukaan lukien « Allen v. Farrow » (HBO), « Bridgerton » (Netflix), « The Flight Attendant » ( HBO Max), « Ted Lasso » (Apple TV+) ja « WandaVision » (Disney+).

  Näihin aloituskappaleisiin kuuluu huimia orkesterikappaleita, sykkivä kunnianosoitus klassisille trillereille, pehmeä rock-kappale ja kokoelma tribuuteja sitcomille vuosien varrelta. Kumpi tahansa säveltäjä voittaa, vie kotiinsa ensimmäisen Primetime Emmynsä. Joten mikä avaus Emmy-äänestäjät pitävät TV-kauden 2020-21 parhaana? Sukellaan kaikkiin viiteen teemakappaleeseen ja muista sitten tehdä omat ennustuksesi.

  « Allen v. Farrow » – Michael Abelsin teema

  Tänä vuonna myös dokumenttisarjan säveltämisestä ehdolla oleva Abels antoi Allen v. Farrow -teemaan sopivan vakavan sävyn. Alkaen yksinkertaisesta pianomelodiasta ja staccato-kielistä, teema rakentuu ja rakentuu, kunnes täysi orkesteri vie asiat aivan uudelle tasolle. Vaikka « Allen v. Farrow » on luultavasti vähiten nähty ehdokas tässä ryhmässä, Emmy-äänestäjät suhtautuivat siihen erittäin myönteisesti, ja he saivat lisäehdokkuuden parhaasta dokumenttisarjasta, ohjauksesta, käsikirjoituksesta ja muusta tekniikasta.

  « Bridgerton » – teema Kris Bowers ja Michael Dean Parsons

  Bowers ja Parsons loivat huiman, täyteläisen orkesteriteoksen « Bridgerton »-teemaan. Kappale herättää hienostuneisuutta ja lämpöä pyörryttävällä melodialla, joka soi propulsiivisten kielten päällä. Vaikka tämä on ensimmäinen Emmy-ehdokkuuden Parsonsille, Bowers on nyt nelinkertainen ehdokas, ja hän on aiemmin saanut pisteet ehdokkuudesta « When They See Us » vuonna 2019 ja « Mrs. America » ​​viime vuonna, samalla kun « Bridgerton » tarjosi tänä vuonna parhaan alkuperäisen dramaattisen kappaleen.

  « The Flight Attendant » – teema Blake Neely

  Neely sävelsi yhden viimeaikaisten muistojen stressaavimmista teemakappaleista avauskappaleeseensa « The Flight Attendant ». Huimaava sävelmä on nopeatempoinen perkussiivinen teema, jossa on ristiriitaisia ​​kerroksia, jotka luovat täysin hämmentävän mutta koukuttavan kappaleen, joka sopii sarjan sävyyn. Neely on aiempi Emmy-ehdokas kirjoittaessaan teeman « Everwoodille » vuonna 2003 ja säveltäessään « The Pacific » vuonna 2010 ja toisen lentokonesarjan « Pan Am » vuonna 2012.

  « Ted Lasso » – Marcus Mumfordin ja Tom Howen teema

  Tämän vuoden ehdokkaiden lyhin teema on Mumfordin ja Howen « Ted Lasso » -aloitus. Kiinnostavassa kappaleessa on Mumfordin itsensä tekemä laulu folk-rock-herkkyydellä, jonka voisi kuvitella itsekin kuuntelevan ja nauttivan. Tämä on ensimmäinen Emmy-ehdokkuutta sekä Mumfordille että Howelle, jotka ovat myös Apple TV+ -komedian säveltäjiä.

  « WandaVision » – teema Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez

  Oscar-palkitut Lopezesit ovat tässä kategoriassa merkittävässä asemassa, sillä he ovat säveltäneet kuusi erilaista aloitusteemaa « WandaVisionin » yhdeksän jakson aikana. Jokainen kappale on rakastava kunnianosoitus television historian teemoille, mukaan lukien 50-luvun messumainen teema (« The Dick Van Dyke Show »), 60-luvun poreileva kappale (« Bewitched », « I Dream of Jeannie »), raikas  » 70-luvun kappale (« The Brady Bunch », « The Courtship of Eddie’s Father »), juustomainen 80-/90-luvun teema (« Growing Pains », « Full House »), kaoottinen 2000-luvun alun rockkappale (« Malcolm in the Middle » ”) ja moderni elektroninen kappale (« The Office »). The Lopezes on myös ehdolla tänä vuonna kappaleen « Agatha All Along » kirjoittamisesta. Heidät oli aiemmin ehdolla kappaleiden kirjoittamisesta Oscar-gaalaan ja « The Comedians » -palkintoihin vuonna 2015. Lopezilla on lisätarjous « Scrubs »-kappaleen kirjoittamisesta vuonna 2007.

  Mikä teema nousee pakkauksesta ja voittaa parhaan pääteemamusiikin Emmyn näin vahvalla haastajajoukolla? « WandaVision » on todennäköisin voittaja, kun otetaan huomioon esillä olevan työn laajuus, sen lisäksi, että hän osoittaa kunnioituksensa Emmy-äänestäjien työlle. Äänestäjät ovat kuitenkin viime vuosina välttäneet palkitsemista lauluvetoisista teemoista, mikä saattaa asettaa molemmat « WandaVision » ja « Ted Lasso » tiukemmassa paikassa. « Allen v. Farrow » -teema on silmiinpistävä, mutta ei välttämättä yhtä mieleenpainuva kuin muut orkesterikappaleet. Useimpina vuosina voittaja olisi joko unenomainen ”Bridgerton”-teema tai vaikuttava sävellys, kuten ”The Flight Attendant” -aloitus. Yksi näistä teemoista voisi viedä sen pois « WandaVisionista », varsinkin jos äänestäjät pitävät kunnianosoitukset enemmän jäljitelmiä kuin mieleenpainuvia teemoja sinänsä.

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadallemme, mikä pelottaa Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts