More

  « Survivor 41 » -ennusteet: Nyt voit ennustaa kuka voittaa ja kuka äänestetään ensin

  Nyt kun tiedämme « Survivor 41:n » 18 täysin uuden häviäjän henkilöllisyydet, on aika hypätä Gold Derbyn ennustuskeskukseen ja tehdä ennusteita. Kuka voittaa « Survivor » 2021? Kuka äänestetään ensimmäisenä kauden 22. syyskuuta ensi-illassa? Anna meille ensimmäiset valintasi heti todistaaksesi arvosi älykkäimpana « Survivor »-fanina. Jeff Probst isännöi CBS:n pitkäkestoista ohjelmaa ja on luvannut, että tästä tulee kaikkien aikojen vaarallisimmat kaudet.

  Joka viikko ehdot täyttävä käyttäjä, jolla on korkein ennustetarkkuus, ansaitsee ikuisen kerskausoikeuden ja paikan « Survivor »-tulostaulukossamme. (Katso kilpailusääntömme.) Tilin rekisteröiminen sähköpostin, Facebookin, Googlen tai Twitterin kautta on ilmaista ja helppoa, joten mitä odotat? Voit muuttaa ennusteitasi myöhemmin milloin tahansa ennen kuin seuraava jakso esitetään CBS:llä.

  Viime kaudella käyttäjämme Vinny voitti kauden 40 tulostaulukossa 525 muun joukon ja voitti « Survivor »-kilpailumme. Hän ennusti kaikki 74 kysymystä koko kauden ajan 68,41 prosentin tarkkuudella ja 127 878 ​​pisteellä. Top 5:n joukossa olivat käyttäjämme Axolotlman 66,98 prosentilla, Russell_James 66,98 prosentilla, jjherkenhoff 62,54 prosentilla ja PlayerOne. vahva> 61,11 %.

  Tässä ovat kysymykset, joihin voit vastata joka viikko « Survivor 41 » -ennustuspelissämme:

  Kuka voittaa Survivorin?

  Ketä äänestetään heimoneuvostossa?

  Kuka voittaa palkinnon?

  Kuka voittaa koskemattomuuden?

  Pelataanko piilotettua immuniteettiidolia?

  Lopetetaanko joku tai hänet poistetaan/poistetaan?

  18 täysin uutta tuhoutunutta jaetaan kolmeen eri heimoon. He ovat: Brad Reese, Danny McCray, David Voce, Deshawn Radden, Eric Abraham strong>, Erika Casupanan, Evvie Jagoda, Genie Chen, Heather Aldret, Jairus Robinson strong>, Liana Wallace, Naseer Muttalif, Ricard Foye, Sara Wilson, Shantel Smith strong>, Sydney Segal, Tiffany Seely ja Xander Hastings. Katso korkearesoluutioisia kuvia pelaajista täältä.

  Muista tehdä ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin seuraava jakso esitetään CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi ikuiset kerskausoikeudet ja paikan « Survivor »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts