More

  ‘America’s Got Talent’ livetulosten 3 yhteenveto: Mitkä 7 näytöstä eteni semifinaaliin ja kuka voitti Dunkin’ Saven?

  Kolmas ja viimeinen 12 näytöksen sarja neljännesfinaalissa esitettiin suorana tiistain kaksituntisessa jaksossa « America’s Got Talent ». Näistä tusinasta näytöksestä vain seitsemän etenee välieriin. Joten mitkä teot ansaitsivat tarpeeksi ääniä esiintyäkseen uudelleen seuraavalla kierroksella? Yön katsojat äänestivät suosikkiaan, ja tulokset paljastettiin keskiviikkona tunnin kestäneen AGT-jakson aikana.

  Kokoonpanoa johti kaksi Golden Buzzer -näyttelijää – isäntä Terry Crews, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group ja Heidin valittu, nopeasti vaihtava artisti < strong>Lea Kyle. Myös soololaulajien trio Anica, Storm Large ja Brooke Simpson, tanssija Keith Apicary, tanssiryhmä ChapKidz. , bändi The Curtis Family C-Notes, taikuri Klek Entos, akrobaattitrio Rialcris, ryhmä UniCircle Flow ja äänitaiteilija Michael Winslow.

  Seuraa live-blogiamme, kun teemme yhteenvedon neljännesfinaalien 3 tulosnäytöstä, joka on kauden 16 jakso 14. Ketä tuet ja kenet olisit iloinen nähdessäsi heidän matkalleen? Muista kuulla kommenteissa yön järkyttävimmistä snubista.

  KATSO Missä ovat 15 ensimmäistä « America’s Got Talent » -voittajaa nyt: Ota selvää, mitä suosikkeillesi tapahtui

  Tulosten käynnistämiseksi isäntä Terry Crews ilmoittaa kuudennen, seitsemännen ja jommankumman paikan ääniä saaneiden nimet. Nämä kolme näytöstä ovat oikeutettuja Instant Save -äänestykseen, joka järjestetään live-äänestyksen aikana, ja suosituin julkistetaan tunnin lopussa. Sitten hän päästää meidät sisään niistä viidestä näytöksestä, jotka keräsivät eniten ääniä, ja etenevät automaattisesti välieriin. Tämä jättää epäonnisen neljän näytöksen kepin lyhyen pään kanssa välittömästi pois. Jakson lopussa Terry ilmoittaa ensin, mikä esitys voitti Instant Save -pelin ja etenee välieriin. Tämän ryhmän kahden jäljellä olevan näytöksen välillä tuomarit äänestävät siitä, kumpi myönnetään Tuomareiden pelastamiseksi seitsemäntenä etenevänä näytöksenä.

  20.10 – Eilisillan live-esitysjakson yhteenvedossa muistutettiin, kuinka villi Simon voi olla. Hän painoi punaista X-summeriaan kahdesti osoittaen tyytymättömyytensä Keith Apicaryn tanssiin ja Klek Entosin taikuuteen.

  20.15 – Simon sanoo, että eilisen illan 12 näytöksestä vain kolme menestyi paremmin kuin ensimmäisessä koe-esiintymisessä. Hän muistuttaa heitä kaikkia, että heidän on tuotava « pelinsä » joka kerta. Ensimmäinen trio on Michael Winslow, Storm Large ja UniCircle Flow. Ne ovat vaarassa hävitä. Yksi voittaa Instant Save -pelin ja tuomarit pelastavat toisen teon.

  20.30 – On aika selvittää, kuka on päässyt semifinaaliin. Rialcris ja Klek Entos kutsutaan eteenpäin. Amerikka on äänestänyt Rialcrisin pelastamiseksi. Klek Entos on eliminoitu. Seuraavana ovat Keith Apicary ja Lea Kyle. Amerikka on äänestänyt Lea Kylen pelastamisesta. Keith on eliminoitu. Sitten ChapKidz ja The Curtis Family C-Notes kutsutaan eteenpäin. Seuraavana välierissä on ChapKidz. Curtis Family C-Notes lähetetään kotiin. Vain kolme näytöstä jäljellä lavalla, Brooke Simpson on nimetty semifinalistiksi. Simon kutsuu häntä « aivan uskomattomaksi » ja sanoo, että hän voi olla todellinen yllätys jatkossa. Seuraava esitys etenee on World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group. Anica putoaa.

  20.45 – 5 parasta esitystä ovat edenneet välieriin. Sillä aikaa kun kolme muuta näytelmää hikoilee ja odottavat Instant Savea, Howie antaa kauden 12 mestarille Darci Lynn ajotuntia. Sitten kauden 13 ja « AGT: The Champions » -voittaja Shin Lim palaa esittämään vähän taikuutta, kun taas kauden 5 neljännesfinalisti Lindsey Stirling soittaa viulua ja tanssii.

  20.55 – Tämän illan pikatallennuksen äänestäminen on päättynyt. Pikatallennuksen voittaja, joka etenee semifinaaliin, on Michael Winslow! Storm Large ja UniCircle Flow joutuvat odottamaan muutaman minuutin kauemmin, jotta tuomarit päättävät kohtalonsa.

  20.59 – Tuomarit antavat UniCircle Flow’lle viimeisen paikan semifinaalissa. He etenevät Rialcrisin, Lea Kylen, ChapKidzin, Brooke Simpsonin, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Groupin ja Michael Winslowin kanssa. Storm Large on matkalla kotiin yhdessä Klek Entosin, Keith Apicaryn, The Curtis Family C-Notesin ja Anican kanssa.

  Latest Posts