More

  Big Brother 23 -jakson 21 yhteenveto: Pelastiko Veto Clairen tai Xavierin 25. elokuuta?

  Yksi Cookoutin pahimmista painajaisista Big Brotherissa oli se, että Sarah Beth Steagallista tuli kotitalouden päällikkö, mutta viikko ei näytä olevan heille niin huono. SB:n ehdolle Claire Rehfussin ja Derek Frazierin häädöstä, High Roller’s Room -käänne johti siihen, että Alyssa Lopez poisti Big D:n lohkosta. Sitten hän pyöritti rulettipyörää ja varmisti satunnaisesti, että Xavier Prather nousi sen sijaan. SB vihjasi aiemmin, että jos veto-oikeus tottuu joko Claireen tai Xavieriin, hän nimittäisi Derek Xiaon hänen tilalleen… jonka Cookout halusi päästä pois tällä viikolla. Joten ravisteliko Veto peliä keskiviikkoiltana?

  Lue alta minuutti kerrallaan « Big Brother » -yhteenveto kaudesta 23, jaksosta 21 saadaksesi selville, mitä tapahtui keskiviikkona 25. elokuuta klo 20.00. ET/PT. Muista sitten kommentoida kommenttiosiossa suosikkisi « BB23 »-talovieraistasi CBS:n tosi-tv-ohjelmassa, kuka ärsyttää sinua eniten ja kenen uskot lopulta liittyvän « Big Brother » -voittajaluetteloon ja voittavan 750 000 dollarin pääpalkinnon. Loput pelaajat ovat: Alyssa Lopez, Azah Awasum, Claire Rehfuss, Derek Frazier, Derek Xiao , Hannah Chaddha, Kyland Young, Sarah Beth Steagall, Tiffany Mitchell ja Xavier Prather.

  Jatka tämän Big Brother 23:n live-blogin päivittämistä/lataamista saadaksesi viimeisimmät päivitykset.

  20.00 – « Aiemmin Big Brotherissa! » 20. jaksossa Sarah Beth juhli olevansa ensimmäinen naispuolinen HOH tällä 23. kaudella. Sitten hän neuvotteli BFF Kylandinsa kanssa siitä, ketä ehdottaa häätöä varten. Hän heilutti häntä jatkuvasti Clairea ja Derek X:ää kohti, eikä halunnut kenenkään Cookout-liittoutuman jäsenen näkevän korttelin. Muualla Azah itki Britini D’Angelon häädystä, Derek F. ja Tiffany joutuivat valtavaan riitaan, ja Alyssa pelasti itsensä (ja tuomittiin Xavierille) voittamalla High Rollerin huoneen. On aika aloittaa illan jakso!

  20.10 – Alyssa on ihastunut siihen, että Xavier on lohkossa rulettipyöräytensä takia. Hän pysyy rauhallisena, koska Cookout on hänen selkänsä, mutta Xavier todella toivoi saavansa täydellisen kauden näkemättä lohkoa kerran. No, silmät palkintoon! Claire on helpottunut, koska hän on nyt valtavan uhan vieressä, mutta hänellä ei ole aavistustakaan, että Cookout leikkaa hänet ennen suurta uhkaa omassa liittounsa. Alyssa itkee, kun Xavier lohduttaa häntä, vaikka hän onkin korttelissa. Ylhäällä HOH-huoneessa SB tapaa Clairen. SB sanoo, että hänen on puhuttava ihmisille ja katsottava, missä kaikki ovat, mutta hän ei halua Clairen menevän kotiin. Claire ei ole nukke ja ymmärtää, että DX on takaovivaihtoehto. Claire ilmaisee huolensa DX:lle ja hän on järkyttynyt. Tiffany liittyy keskusteluun ja haluaa oikeutetusti DX:n jäävän. Hän tietää, jos hän osuu lohkoon, Cookout ei pelasta häntä. Myöhemmin SB kertoo Alyssalle, että jos Xavier tulee paikalle, DX tulee hänen tilalleen. Tämä jännittää Alyssaa.

  20.15 – DX suuntaa HOH-huoneeseen puhumaan SB:lle. Hän aloittaa pehmeästi kysymällä, miltä SB tuntuisi, jos Claire valitsisi hänet Houseguest’s Choiceen. SB näyttää siltä, ​​että hän on pissaamassa housuihinsa, mutta sanoo, ettei välittäisi. Seuraava DX kysyy, haluaisiko SB Vetoa käytettävän. SB ei luovu mistään! DX tietää olevansa vaikeuksissa ja katuu, että ei pelannut rulettia. Myöhemmin DX ja Hanna halailevat (ovatko he SB:n sängyssä?) keskusteltuaan veto-oikeudesta. Hän tietää, että DX:n on voitettava veto-oikeus pysyäkseen turvassa, mutta jos hän voittaisi sen, hän tekisi parhaansa pitääkseen hänet turvassa.

  20.20 – On aika valita pelaajat Veto-kilpailuun! Claire ja Xavier liittyvät SB:hen Azah (piirtänyt SB), Big D (piirtänyt Claire) ja Alyssa (piirtänyt Xavier). DX tuntee pelinsä murenevan ympärillään. Claire alkaa itkeä päiväkirjahuoneessa. Tämä on molemmille pahin skenaario. Claire sanoo, ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin varmistaa, että Xavier pysyy korttelissa.

  20.30 – Veto-kilpailun aika! Pelaajat kilpailevat itse takapihalla. Se näyttää safariteemalta, ja pelaajien on asetettava radalle dominoja, jotka putoavat täydellisesti, osuvat summeriin ja kellottavat aikaansa. Heillä on mahdollisuus hakea vetoa tai palkintoa. Heidän tiellään on myös useita rangaistuksia. Alyssa hakee veto-oikeutta. Big D menee rahapalkinnolle. Azah-aseet Vetoon. SB, Claire ja Xavier valitsevat luonnollisesti veto-oikeuden. Rakastan sitä, että SB antaa nolla F:tä, jos Amerikka pitää hänestä. Ottaessaan reitin BB konkurssin kanssa SB kertoo Amerikalle, että he voivat « pyyhkiä peppunsa » BB Bucksilla, koska he eivät anna hänelle mitään. Hah!

  20.40 – On aika ottaa selvää Veto-kilpailun tuloksista. Big D voitti 100 BB Buckia ja 7 500 dollaria käteistä. He eivät paljasta, kuka voitti palkinnot muille talon vieraille, mutta kaikki tietävät, että se oli hän. Xavier on voittanut vetovoiman, mutta hänen on kestettävä kolme rangaistusta: Hän menettää kaikki BB Bucks -rahansa, hänen on mentävä eristysselliin 24 tunniksi ja hänestä voi tulla kolmas ehdokas seuraavalla tilaisuudella. Claire on järkyttynyt ja tuntuu pettävänsä kaikki. Tiffany puhuu hänelle pirteästi ja käskee häntä pitämään sitä yhdessä ja olemaan vahva. Tiffany tuntee olevansa ristiriitainen, koska hän rakastaa DX:tä ja Clairea. Hän yrittää ajatella suunnitelmaa pitääkseen DX:n poissa.

  20.55 – Asukkaat saavat tietää pakattavansa Punaisen Ristin hätäpakkauksia katastrofiavuksi. He nauttivat mahdollisuudesta pitää taukoa pelistä ja tehdä vapaaehtoistyötä. Hetkeä myöhemmin se palaa peliin. DX chattailee Tiffanyn kanssa. Tiffany sanoo, että hänen pitäisi saada SB laittamaan Hanna estoon, koska Hannalla olisi ääniä jäädäkseen. Tiffany on halukkaampi menettämään Clairen kuin DX:n, koska DX on arvokkaampi hänen pelilleen. Murhamies! DX ottaa huomioon Tiffanyn neuvot ja tuo idean SB:lle. DX takaa SB-turvallisuuden kahdesta kolmeen viikoksi, jos hän pitää hänet turvassa tällä viikolla. SB kysyy Derekiltä, ​​uskooko hän, että Hannah todella menisi kotiin, jos hän olisi korttelissa Clairen vieressä. DX sanoo, että jos Hannah jättää pelin, SB:stä ja Kylandista tulee hänen lähimmät liittolaisensa. SB harkitsee ehdotusta.

  20.59 – Vetokokouksen aika. Kuten odotettiin, Xavier on poistanut itsensä lohkosta. SB päättää korvata hänet DX:llä. Suunnitelma DX:n takaovesta on täydessä vauhdissa. « Luulen, että jos en ottaisi tätä kuvaa, kun se on täysin linjassa, se osoittaisi holtitonta yliluottamustani », SB sanoo murskaaessaan DX:n unelmia. SB:llä ei ole aavistustakaan, että hän todennäköisesti seuraa häntä ulos ovesta pian.

  Muista tehdä « Big Brother » -ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadamme kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi juuri ennen kuin häätöjakso esitetään suorana CBS:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « BB23 »-tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts