More

  « Nailed It » voi järkyttää hallitsevan Emmy-mestarin « RuPaul’s Drag Race » parhaasta kilpailuohjelmasta

  « RuPaul’s Drag Race » on ollut lannistumaton Emmy-palkintojen realitykategorioissa viime vuosina, mutta voisiko vuonna 2021 olla järkyttynyt parhaasta kilpailuohjelmasta? Pari Expert-toimittajaa, joita olemme haastatelleet suurimmista tiedotusvälineistä, lyövät vetoa Netflixin Nailed It -sarjan aiheuttamasta järkytyksestä. Voisiko he olla johonkin?

  Paras kilpailuohjelma on ollut taipuvainen voittoputkiin siitä lähtien, kun kategoria perustettiin vuonna 2003. « The Amazing Race » voitti seitsemän ensimmäistä vuotta peräkkäin (2003-2009). Sitten se hävisi « Top Chefille » vuonna 2010 ennen kuin voitti uudelleen vuosina 2011 ja 2012. « The Voice » voitti vuonna 2013 ennen kuin « Amazing Race » voitti 10. (ja toistaiseksi viimeisen) palkintonsa vuonna 2014.

  Sen jälkeen « The Voice » voitti vielä kolme kertaa peräkkäin (2015-2017), ja sitten « RuPaul’s Drag Race » otti voiton ja voitti seuraavat kolme vuotta (2018-2020). Joten näytökset, jotka alkavat voittaa tässä Emmy-kilpailussa, jatkavat voittoa. Mutta tähän sääntöön on ollut poikkeuksia. Kuten edellä mainittiin, « Top Chef » keskeytti « Amazing Race’s » -vallan, ja niin teki « The Voice » ennen kuin « The Voice » itse tuli monivuotiseksi mestariksi. Jokaisen voittoputken on aloitettava jostain.

  Susan King (Gold Derby) ja Lynette Rice (Entertainment Weekly) lyövät vetoa « Nailed It » -palkinnosta voittaakseen kolmannen peräkkäisen ehdokkuuden. Netflixin leivontasarja olisi toinen « Top Chef » -elokuvan jälkeen voitettava ruokakilpailu, mikä saattaa ennustaa hyvää, sillä se oli esitys, joka kaatui jättiläismäisen « Amazing Race » -sarjan hieman yli kymmenen vuotta sitten. « Nailed It » on myös yksi Top 24 -käyttäjästämme, joka sai eniten pisteitä viime vuoden Emmy-voittajista.

  Nailed It:n suuri haaste saattaa olla sen rajallinen tuki muissa Emmy-kategorioissa. Ainoa toinen nimi on paras todellisuusisäntä (Nicole Byer), kun taas « Drag Race » -sarjassa on yhteensä yhdeksän, mukaan lukien tarjoukset useissa käsityökategorioissa, jotka osoittavat tukea useilta eri tahoilta. televisioakatemian sivukonttorit. Voisiko se estää « Nailed Itiä » naulamasta sitä, vai onko se esitys, joka pysäyttää « Drag Racen » raiteillaan?

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts