More

  « RuPaul’s Drag Race All Stars » 6 jakson 11 tiivistelmä: julkaisussa « The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologies »

  Tällä viikolla « RuPaul’s Drag Race All Stars » -sarjan 6. kaudella neljä jäljellä olevaa kuningatarta, Kylie Sonique Love, Ra’Jah O’Hara, Ginger Minj ja Trinity K. Bonet tervehtivät viides finalisti, joka liittyisi uudelleen kilpailuun mahdollisuudesta napata kruunu. Viime viikon jakso päättyi jyrkästi: jatkoiko Silky Nutmeg Ganache voittoputkiaan ”Rudemption Lip-Sync Smackdownin” kautta vai antoiko Eureka Silkyn kohtalokkaan iskun bumerangiin takaisin kilpailu?

  Katso alta minuutti kerrallaan yhteenveto « RuPaul’s Drag Race All Stars » -kauden 6 jaksosta 11 saadaksesi selville, kenen esiintyminen lavalla ja tarinankerronta elokuvassa « The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologues » toi heille paikan finaaliin , neljän viimeinen. All Stars 6 esitetään tänä kesänä Paramount+ -kanavalla, ja uusia jaksoja lisätään suoratoistopalveluun joka torstai kello 3.00 ET.

  01 min – Heidän esiintymistensä perusteella viimeisen jakson lopussa RuPaul Charles paljasti päätöksensä antaa Eurekalle « shantay », mikä tarkoittaa, että Silkyn höyrypyörä muiden läpi oli tullut. loppuun asti. Vaikka oli surullista nähdä Silkyn kova työ osuvan seinään, Eureka oli päättänyt ottaa kaiken irti paluustaan.

  05 min – Vasta seuraavana päivänä neljän viimeinen sai selville töykeän kuningattaren henkilöllisyyden. Ru liittyi tyttöjen seuraan itse Werk-huoneessa esitelläkseen Eurekan uudelleen heille ja tehdäkseen selväksi, että hän on täysin palannut kilpailuun ja mahdollisuus voittaa kruunu. Toivottaakseen hänet tervetulleeksi Ru heitti heidän tielleen minihaasteen: Pride-valokuvauksen räätälöityjen Levin asujen avulla, jotka osoittavat heidän ylpeytensä. Muutaman vihreän ruudun edessä otetun pikakuvan jälkeen Kylie nimettiin voittajaksi.

  09 min – Maxi-haastetta varten kuningattaret saivat kertoa tarinoita elämästään drag queenina näytelmän huijauksessa « Karisma, ainutlaatuisuus, hermo ja lahjakkuus -monologit ». Ru selitti, että tuomitseminen perustuisi heidän kykyynsä kertoa tarina ja koskettaa yleisöä tunteilla.

  11 min – Valmistautuessaan haasteeseen tytöt pääsivät vihdoin juttelemaan Eurekan paluusta. Hän selitti, että hän oli hermostunut heidän reaktioistaan ​​hänen paluulleen, mutta piti heitä tervetulleina. Tästä huolimatta hän tietää, että hänen on voitettava haaste, jotta he eivät antaisi heille mahdollisuutta äänestää hänet takaisin. Trinityllä oli oma asemansa kilpailussa, ja hänestä tuntui myös siltä, ​​että hänen täytyisi voittaa tai hän putoaisi suurimmana uhkana.

  12 min – Auttaakseen heitä valmistautumaan lavalle, jokainen kuningattare tapasi Alec Mapan ja Jermaine Fowlerin käydäkseen läpi ideansa ja harjoitellakseen. . Kun Ra’Jah tuli lavalle muistiinpanoihinsa liimautuneena, Jermainen joutui selittämään, että vyöhykkeellä oleminen on tärkein näkökohta yleisön kanssa yhteydenpidossa. Hän kertoi hänelle, että hän on luonnostaan ​​hauska ja että hän voi käyttää vahvuuksiaan. Kylien tarina kertoi hänen ensimmäisestä vedosta, ja Alecin ainoat muistiinpanot olivat joidenkin käsitteiden järjesteleminen uudelleen tunteiden matkan anteeksi. Monologissaan Trinity halusi olla hieman komediallisempi mahdollisuutena lunastaa itsensä aikaisemmasta haasteesta. Jermaine ajatteli, että hän ryntäsi tarinan läpi ja neuvoi häntä hidastamaan hieman, jotta mitään ei jäänyt paitsi. Alec kertoi Gingerille, että hänen synnytyksensä kuulosti liian paljon kirjoitetulta sanalta ja että hänen olisi tärkeää puhua kuten ystävilleen, jotta hän ei kuulostaisi näytelmältä. Eurekan aihe (kakka) työnsi rajoja enemmän kuin muut kuningattaret, mutta Alec ja Jermaine olivat sen kanssa ihan ok, kunhan hän keksi tavan tehdä siitä metafora suuremmalle konseptille.

  19 min – Takaisin Werk-huoneessa Trinity veti Kylien sivuun ilmaistakseen huolensa siitä, että hänellä on enemmän paineita itseensä kuin muilla tytöillä, koska hänestä tuntuu, että jotkut muut tytöt ovat « kiinnittyneet » finalisteiksi. . Kylie sanoi, ettei hän ole samaa mieltä, mutta oli selvää, että Trinity oli päässyt omaan päähänsä ja vakuutti itselleen, ettei hän ole tarpeeksi hyvä selviämään loppuun asti. Kylie korosti tarvetta olla takertumatta siihen, mitä voi tapahtua, vaan pysyä nykyhetkessä ja keskittyä tekemään parhaansa.

  24 min – Päälavalla Ruin rinnalla sarjatuomarit Michelle Visage ja Carson Kressley sekä erikoisvierastuomari Justin Simien. Trinity avasi tuotannon tarinallaan « Bamboozled », joka kertoo verkkoonnille jäämisestä. Kävi ilmi, että tarinan monni halusi todella vain tilaisuuden kiittää Trinityä hänen henkensä pelastamisesta, kun hän näki tämän ilmestyneen ohjelmassa HIV-positiivisena. Tarinan lopun sydän tasapainotti mukavasti alun komediaa, mutta vaikutti siltä, ​​että Trinity ryntäsi edelleen sen läpi, kuten harjoituksissakin, sen sijaan, että olisi antanut sanojensa hengittää. Kylie oli seuraava « First Time », tarina hänen ensimmäisestä vedosta ja paljastus, että se tarjosi hänelle mahdollisuuden ilmaista naisellisuuttaan. Ginger jatkoi kappaleella « My Ruby Slippers », joka kertoi kauhusta, jossa hänen isänsä sai hänet kiinni äitinsä korkokenkiin, ja odottamattomasta keskustelusta äitinsä kanssa myöhemmin, jolloin hän lahjoitti hänelle ensimmäiset omat rubiinitossukorkokengät.

  32 min – Ra’Jahin tarina « Bunny Tail » alkoi muutamalla unohdettujen sanojen hikoilla, mutta hän palasi nopeasti sujuvaksi kertomukseksi ajasta, jolloin hänen tukkansa putosi lavalla uransa alussa. Eureka päätti kiusallisimpiin vetäytymishetkeinsä tarinassa « A Benefit for Boom Boom », joka on tarina hänen kakkaamisesta housunsa lavalla huonosti ajoitetun juustomaisten jalapeño-maissikoirien illallisen ja odottamattomien encore-esityksiensä jälkeen lavalla. Molemmat kuningattaret käyttivät huumoria korostaakseen kykyään selviytyä kiusallisista hetkistä lavalla, ja he antoivat tunteellisen lyönnin ja tuovat silti nauruun.

  38 min – Monologien jälkeen kuningattaret kävelivät « Oops… I Did It Again » -muotikiitoradalla. Trinity avautui upeassa mekossa, jota pitivät yhdessä isot hakaneulat selässä, Ra’Jah seurasi puvussa, joka oli pudonnut hänen vartalostaan, Kylie meni sotkuisena maissikoiratarinatyöntekijänä, Ginger toi kodikkaat tanssiaiset. mekko ja kiharrin lavalle tytönä, jonka täytyi tehdä itse mekko, ja Eureka sulkeutui tuulen puhaltamana ja sotkuisena Cinderellana.

  40 min – Tuomarit aloittivat arvostelunsa Trinityllä kertomalla hänelle, että hänen mukavuustasonsa ja kiirehtiminen sanojen läpi eivät antaneet yleisölle tilaa nauttia ja omaksua hänen sanomansa. He ajattelivat kuitenkin, että hän näytti upealta kiitotiellä. Ra’Jah sai kellon tämän kompastumisen vuoksi ja kertoi, ettei hän ollut niin puhelias kuin hänen olisi pitänyt olla, mutta he rakastivat tapaa, jolla hänen suorituksensa kiitoradalla paransi hänen kaunista ulkonäköään. Carson kertoi Kylielle olevansa luonnostaan ​​syntynyt tarinankertoja, mutta ei pitänyt siitä, että hän istui alas suurimman osan esityksestä. Justin piti kuitenkin istumisesta, koska hän sanoi, että se teki tarinasta tehokkaamman. Tuomarit pitivät siitä, että Ginger toi oman eteläisen konseptinsa sekä tarinaan että kiitotien ilmeeseen, mutta hän on silti hieman liian hiottu. Justin kertoi Eurekalle, että hänellä oli korkeat odotukset häntä kohtaan ja että hän toimi haavoittuvaisesti ja selkeästi tarinan ja viestin. Kaikista kuningattareista tuomarit pitivät Eurekaa eniten keskustelunalaisena, ja siksi se oli niin menestys.

  46 min – Kritiikin perusteella oli selvää, että Eureka valitsi Ruin voittajaksi. Se toi Eurekalle kauden ensimmäisen haastevoiton ja varmisti hänelle paikan finaaliin. Vain yksi voittaja jätti jäljelle jääneen neljän haavoittuvan äänestyksen putoamiselle. Takaisin vaiheessa kuningattareille jäi vaikea asema keskustella näkemyksistään siitä, kenen pitäisi mennä kotiin. Ra’Jah ilmoitti Eurekalle, että hän pudotti pallon esityksessään, mutta toivoi, että hän on sellainen kilpailu, jota vastaan ​​Eureka haluaa vastustaa. Hän esitti Trinityn nimen, joka hylättiin, koska hän putosi pohjaan enemmän kuin kukaan muu. Voit nähdä sen Trinityn kasvoista, että hän tiesi, että seinällä oli kirjoitus, jonka muut tytöt lähettäisivät hänelle kotiin. Järkytys Eurekan paluusta merkitsi Trinitylle, että hän oli niin lähellä finaaliin pääsemistä, eikä hänen mielestään ollut reilua, että hänen unelmansa tuhoutui lunastushetken takia. Eureka kertoi Trinitylle, että hän näyttää tappiolta, ja kehotti häntä taistelemaan pysyäkseen. Keskusteluissaan Kylien ja Gingerin kanssa Eureka sai tietää, että he myös äänestäisivät Trinityn lähtemisen puolesta pelkästään saavutusten perusteella.

  54 min – Selvittääkseen, kuka tekee eliminointipäätöksen, Eureka kohtasi viikon huulisynkronointimurhaajan Jaida Essence Hall -peliin « Good Golly Miss Molly ». Pikku Richard. Jaidan lähestymistapa ympäri lavaa kiertelemään musiikin tahdissa oli vahva, varsinkin hänen tunteellisilla ilmeillä, mutta Eurekan pellepuku, joka oli revitty kissanpukuun ja hänen halkeamiensa ja kaatumiset lavan poikki antoi Rulle vain yhden päätöksen: solmio! Kuten ennenkin, tasapeli tarkoitti, että molempien huulipunajen päätökset saattoivat lähettää kaksi kuningatarta kotiin. Ensin Jaida paljasti, että ryhmä äänesti enemmistöllä Trinityn eliminoimisen puolesta. Seuraavaksi Eureka paljasti oman valintansa ja se oli myös Trinity. Sellaisenaan vain Trinity putosi, jättäen meille erilaisen neljän finaalin kuin alun perin oli tarkoitus.

  ENSI VIIKKO: Neljä parasta kilpailevat « The Grand Finalessa » yhteistyöstä Ru:n kappaleella « This Is My Country », joka testaa heidän sanoituksensa ja koreografiataitojaan. Lopussa tiedämme, kumpi neljästä liittyy seuraavana Drag Race Hall of Fameen voittajana.

  Latest Posts