More

  « The Masked Singer » voitti vuoden 2021 Emmy-palkinnon puvuista: Muita tuomariston voittajia ovat « For All Mankind », « The Simpsons »…

  ”The Masked Singer” on nyt kaksinkertainen Emmy-voittaja villeistä, hassuista ja henkeäsalpaavista puvuistaan. (Kuulemme jo Nasun ihailevan.) Pukusuunnittelutiimi, jota johtaa Marina Toybina (katso tuore haastattelumme), voitti ensimmäisen pokaalinsa viime vuonna 2020 Creative Arts -seremoniassa, mutta nyt tämä luokka on muutettu tuomariston palkinnoksi, joten se äänestetään viikkoja ennen kaikkia muita kilpailuja. Foxin ”The Masked Singer” jakaa toisen palkinnonsa Variety/Nonfiction/Reality Costumes -kategoriassa kahden muun ohjelman – Disney+:n ”Black Is King” ja IFC:n ”Sherman’s Showcase Black History Month Spectacular” – kanssa, koska tuomaristot voivat valita palkinnon kaikki ehdokkaat, jotkut ehdokkaat tai ei yksikään ehdokkaista. Vieritä alas nähdäksesi täydellisen luettelon vuoden 2021 tuomaristoiduista voittajista.

  Foxin pitkäaikainen animaatiosarja « Simpsonit » voitti Emmyn yksilöllisistä saavutuksista animaatiossa. Se jakaa kunnian Adult Swimin « Genndy Tartakovsky’s Primal » -elokuvan ja neljän animaattorin kanssa Netflixin « Love, Death + Robots » -elokuvasta.

  Kaksi muuta tuomaristettua Emmyä myönnettiin Apple TV+:lle. « For All Mankind: Time Capsule » sai Innovation in Interactive Programming -kategorian ja « Calls » voitti Motion Design -palkinnon.

  Kaikkien näiden tuomaristokilpailujen voittajat saavat kultaiset patsaansa vuoden 2021 Creative Arts Emmy Awards -tilaisuudessa, joka järjestetään L.A. LIVEssa viikonloppuna 11. ja 12. syyskuuta. Primetime-ohjelman päälähetys esitetään CBS:llä 19. syyskuuta.

  Oletko edelleen hämmentynyt tuomaristettujen palkintojen käsitteestä? Katsotaanpa Televisioakatemian sääntökirjaa: ”Tuomaristettujen kategorioiden osallistujat tarkastelee ammattilaisten paneeli asianmukaisissa vertaisryhmissä (animaatio, pukusuunnittelu, interaktiivinen ohjelmointi ja liikesuunnittelu). Emmy. Tämän seurauksena ehdokkaita ei ole, vaan sen sijaan yksivaiheinen arviointi- ja äänestysmenettely. Neuvotteluissa käydään avointa keskustelua jokaisen osallistujan työstä ja käydään perusteellisesti läpi Emmy-palkinnon ansiot. »

  Tässä on lähempi katsaus kaikkiin vuoden 2021 Emmy-palkintojen voittajiin:

  Yksittäinen saavutus animaatiossa

  Animaatioiden yksilöllisistä saavutuksista jaetut tuomaristot heijastelevat erilaisia ​​taiteellisia saavutuksia, jotka edistävät 2D- ja 3D-animoidun sisällön luomista, ja lahjakkaita taiteilijoita, jotka ajavat animaation huippuosaamista.

  Genndy Tartakovskyn Primal • Hulluuden rutto • Aikuisten uinti • Cartoon Network Studios
  David Krentz, kuvakäsikirjoittaja

  Rakkaus, kuolema + robotit • Jää • Netflix • Sumennusstudio Netflixille
  Robert Valley, tuotantosuunnittelija

  Rakkaus, kuolema + robotit • Jää • Netflix • Sumennusstudio Netflixille
  Patricio Betteo, taustataiteilija

  Rakkaus, kuolema + robotit • Kaikki talon läpi • Netflix • Netflixin sumennusstudio
  Dan Gill, Stop Motion Animator

  Rakkaus, kuolema + robotit • Automatisoitu asiakaspalvelu • Netflix • Blur Studio Netflixille
  Laurent Nicolas, hahmosuunnittelija

  Simpsonit • Wad Goals • FOX • Gracie Films Production yhdessä 20th Television Animationin kanssa
  Nik Ranieri, päähahmojen layout-taiteilija

  Pusut varietee-, tietokirja- tai tosielämäohjelmaan

  « Tämän vuoden Emmy-kilpailussa Variety, Nonfiction ja Reality palaa Juried Award -palkintoon tunnustaakseen erinomaisuutta kategoriassa, joka on kasvanut sisältämään niin monia genrejä », sanoi pukusuunnittelu- ja -valvontakuvernööri Luke Reichle. « Kaikki kolme voittajaesitystä ovat loistavia esimerkkejä pukusuunnittelun ja valvonnan taiteesta, ja ne osoittavat suurta luovuutta jokaisen ainutlaatuisen vision suunnittelussa ja toteutuksessa », lisäsi kuvernööri Laura Guzik.

  Black Is King • Disney+ • Walt Disney Studios
  Zerina Akers, pukusuunnittelija
  Timothy White, pukuvalvoja

  Naamioitunut laulaja • Super 8 – The Plot Chickens! Osa 2 • FOX • FOX Alternative Entertainment
  Marina Toybina, pukusuunnittelija
  Grainne O’Sullivan, pukuvalvoja
  Gabrielle Letamendi, assistentti pukusuunnittelija
  Lucia Maldonado, assistentti pukusuunnittelija

  Sherman’s Showcase Black History Month Spectacular • IFC • The Riddle Entertainment Group, Emerald Street, Get Lifted ja RadicalMedia
  Ariyela Wald-Cohain, pukusuunnittelija
  Patty Malkin, pukuvalvoja
  Erica Schwartz, apulaisasuvalvoja

  Innovaatiot vuorovaikutteisessa ohjelmointissa

  « Erinomainen työ For All Mankindissa esittelee vuorovaikutteisen ja mukaansatempaavan tarinan voiman tarjota yleisölle ainutlaatuisen, ainutlaatuisen kokemuksen », sanoi interaktiivisen median kuvernööri Lori Schwartz. « Tämä luova tiimi omaksui uuden teknologian, joka inspiroi parempaa ja entistä laadukkaampaa AR-tarinoiden käyttöä tulevaisuudessa », lisäsi kuvernööri Chris Thomes.

  Koko ihmiskunnalle: Time Capsule • Apple TV+ • Apple / Tall Ship Productions
  Omena
  Tall Ship Productions

  Liikesuunnittelu

  « Tämän liikkeen suunnittelutiimin työ oli innovatiivista ja omaperäistä, ja se kantoi todella tarinaa, jollaista emme olleet koskaan nähneet », sanoi Greg Kupiec, liike- ja nimikesuunnittelun kuvernööri. « Tämä Emmy-palkittu työ rohkaisee muita jatkamaan liikesuunnittelun tason nostamista ja tuomaan tietoisuutta liikesuunnittelun taiteesta ja merkityksestä television huippuosaamisen luomisessa », lisäsi kuvernööri Lauraine Gibbons.

  Puhelut • Apple TV+ • Apple / Studiocanal / Bad Hombre Productions yhdessä CANAL+:n kanssa
  Aleksei Tylevich, luova johtaja
  Ethan Stickley, suunnittelija/animaattori
  Scott Ulrich, animaattori
  Daisuke Goto, animaattori
  Chi Hong, animaattori
  James Connelly, toimittaja

  Tee ennusteesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovelluksemme Apple/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoitamme ja toimittajiamme vastaan ​​parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso uusimmat ennustusmestarit. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts