More

  Kuka esiintyy tänä iltana « America’s Got Talentissa »? 24. elokuuta esiintyy muun muassa Lea Kyle, World Taekwondo…

  Kuka esiintyy tänä iltana (24. elokuuta) « America’s Got Talent » -kappaleessa? Kaksi suosittua Golden Buzzers -numeroa on kolmannessa « AGT »-neljännesfinalistien joukossa, jotka nousevat livenä Dolby Theatressa tiistai-iltana: nopean vaihdon artisti Lea Kyle (työntäjä Heidi Klum) ja taistelulajien ryhmä World Taekwondo Demo. Joukkue (Terry Crewsin työntäjä). Kaksituntinen jakso alkaa tiistai-iltana klo 20.00. NBC:ssä.

  As usual, the roster is led by singers. This group includes 51-year-old ANICA, 30-year-old Brooke Simpson, plus family singers/magicians The Curtis Family C-Notes. For fans of dance acts, there’s family group ChapKidz and silly solo dancer Keith Apicary.

  Besides World Taekwondo and Lea Kyle, there are several acrobatic/variety acts hoping to win over America: strongman trio Rialcris, unicycle group UniCircle Flow, Mexican magician Klek Entos and voice actor Michael Winslow.

  There is still a mystery heading into the live performance episode, as the wildcard has yet to be revealed. Remember, when Simon Cowell‘s Golden Buzzer Nightbirde withdrew from the competition due to her cancer battle, it opened up a spot in the Top 36. Five acts competed for America’s wildcard vote on the Peacock network, and the highest vote-getter will now take that final spot in the lives. The contenders are: singer Dylan Zangwill, magician Patrick Kun, singer Storm Large, comedian Mike Goodwin and singer Matt Mauser.

  Here’s the full “America’s Got Talent” lineup for the Tuesday, August 24 live show:

  ANICA
  Age: 51
  Genre: Singing
  Act: Singer
  Hometown: New Brunswick, Canada

  Brooke Simpson
  Age: 30
  Genre: Singing
  Act: Singer
  Hometown: Los Angeles, California

  ChapKidz
  Ages: 12-18
  Genre: Dance
  Act: Dance Group
  Hometown: Fairfield, California

  Keith Apicary
  Age: 35
  Genre: Dance
  Act: Dancer
  Hometown: Portland, Oregon

  Klek Entos
  Age: TBA
  Genre: Magic
  Act: Magician
  Hometown: Mexico City, Mexico

  Lea Kyle
  Age: 25
  Genre: Magic
  Act: Quick-Change Artist
  Hometown: Bordeaux, France

  Michael Winslow
  Age: 62
  Genre: Comedy
  Act: Voicetramentalist
  Hometown: Orlando, Florida

  Rialcris
  Ages: TBA
  Genre: Acrobatics
  Act: Acrobatic Trio
  Hometown: Ensenada, Mexico

  The Curtis Family C-Notes
  Ages: TBA
  Genre: Singing
  Act: Family Band
  Kotikaupunki: San Francisco, Kalifornia

  UniCircle Flow
  Ikärajat: TBA
  Genre: Variety
  Laki: Unicycle Group
  Kotikaupunki: Japani

  Maailman taekwondo-demo. joukkue
  Ikärajat: TBA
  Genre: Akrobatia
  Toimi: Kamppailulajiryhmä
  Kotikaupunki: San Jose, Kalifornia

  WILDCARD (TBA)

  Muista tehdä « AGT »-ennustuksesi vaikuttaaksesi tosi-TV-kilparadan kertoimiin. Voit muuttaa ennusteitasi vasta juuri ennen tulosjakson suoraa lähetystä NBC:llä. Kilpailet voittaaksesi 100 dollarin Amazon-lahjakortin ja paikan « America’s Got Talent » -tulostaulukossamme. Katso kilpailusääntömme ja kuuntele muiden fanien kanssa tosi-tv-foorumillamme. Lue lisää Gold Derbyn viihdeuutisia.

  Latest Posts