More

  « Queer Eye » on tiellä saavuttaakseen « Shark Tankin » Emmy-ennätyksen useimpien parhaan todellisuusohjelman voittojen joukossa

  Gold Derby -käyttäjien yhdistettyjen ennusteiden mukaan « Queer Eye » on kova suosikki voittaa neljännen peräkkäisen Emmy-palkinnon parhaasta strukturoidusta todellisuusohjelmasta. Jos olemme oikeassa, se merkitsisi luokan eniten voittoja. Ennätys sattuu olemaan toisella kilpailun ehdokkaalla tänä vuonna, « Shark Tank », joka voi estää Fab Fiven ja laajentaa sen ennätystä sen sijaan. Mihin suuntaan luulet sen menevän?

  « Queer Eye » saa parhaan kertoimen 31/10 Expert-toimittajien yksimielisellä tuella, joita olemme tutkineet suurimmista tiedotusvälineistä tätä kirjoitettaessa. Netflix-sarjalla on lisäehdokkuutta näyttelijöihin, ohjaukseen, editointiin, kuvaamiseen ja parhaaseen todellisuusjuontajaan. ”Shark Tank” -ehdokkuutta on puolet vähemmän: sen ainoat muut tarjoukset ovat casting ja Best Reality Host. Joten mahdollisuudet ovat hyvät, että « Queer Eye » jatkaa voittosarjaansa ja vastaa kaikkien aikojen ennätykseen, vaikka yksi toimittajistamme ja kaksi All-Star-top 24:stä uskovat « Shark Tank » ottavan takaisin otsikkonsa.

  Parhaan strukturoidun todellisuusohjelman palkinto on ollut voimassa vasta vuodesta 2014, jolloin televisioakatemia päätti jakaa jäsennellyt ohjelmat (jotka « sisältävät johdonmukaisia ​​tarinaelementtejä, jotka noudattavat enimmäkseen toistuvaa strukturoitua mallia ») jäsentämättömistä ohjelmista (jotka « sisältävät tarinaelementtejä. hahmojen toiminnasta ja johdonmukaisen strukturoidun mallin puuttuessa). Mutta ennätys pätee myös, kun ottaa huomioon rakenteettoman kategorian ja ne vuodet ennen vuotta 2014, jolloin todellisuusohjelmille jaettiin yksi yhtenäinen palkinto.

  Vain kaksi muuta ohjelmaa on voittanut parhaan todellisuusohjelman yhtä monta kertaa kuin « Queer Eye »: « United Shades of America with W. Kamau Bell » (joka kilpailee nyt Best Hosted Nonfiction -sarjassa tai -erikoissarjassa) ja « Deadliest Catch ». Mutta näyttää siltä, ​​​​että « Queer Eye » eroaa laumasta ja liittyy ennätyskirjan haiden joukkoon.

  Tee ennustuksesi Gold Derbyssä nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple-/iPhone- tai Android-laitteille (Google Play) kilpaillaksesi legioioita muita faneja sekä asiantuntijoidemme ja toimittajien kanssa parhaista ennusteen tarkkuuspisteistä. Katso viimeisimmät ennustemestarimme. Voitko seuraavaksi nousta arvostettujen tulostaulukoiden kärkeen? Muista aina pitää ennustuksesi ajan tasalla, koska ne vaikuttavat uusimpiin kilparadan kertoimiin, jotka pelottavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa röyhkeät mielipiteesi kuuluisilla foorumeillamme, joilla 5 000 show-bisneksen johtajaa väijyy joka päivä seuraamassa viimeisintä palkintohuutoa. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Ketä ennustat ja miksi?

  Latest Posts