More

    « Amerikassa on lahjakkaita faneja, jotka on kaivannut Peter Rosalitan järkyttävän poistamisen

    PETER ROSALITA oli yksi etupuolisista juoksijoista voittaa « Amerikka sai lahjakkuutta » kausi 16, joka tekee hänen eliminointinsa tällä viikolla kaikkea järkyttävää. 10-vuotias laulaja oli semifinaalien aikana 1 tulokset osoittavat rinnalla äänitehosteet taiteilija Michael WinSlow , Wildcard Dancers Belaf Dance Company , laulaja Tory Vagasy < / STRONG>, laulaja Madilyn Bailey ja laulaminen ryhmä Korean sielu . Tästä sextetille lukijat äänestivät äskettäin kyselyssä, että Pietari oli eniten ryöstetty laukauksen tekemisestä finaaliin. Itse asiassa äänestys ei ollut edes lähellä. Tässä ovat täydelliset kyselyn tulokset: 59% – Peter Rosalita 22% – michael winslow 8% – Tory Vagassy 5% – Madilyn Bailey 3% – Belafe Dance Company 3% – Korean sielu Katso AMERIKKAAN GOT TALE ‘: Katso kaikki 55 Goldenin summia’ Agt ‘vuosien varrella Pietarilla oli vähän Snafua live-semifinaalien aikana, kun hän jäi vihansa aloittamaan laulamaan « ilman sinua » Mariah Carey . Hän kuitenkin toipui kauniisti, kun hän kysyi bändiltä aloittamaan. Neljä « AGT » tuomarit – Howie Mandel , Heidi klum , Sofia vergara ja simon cowell – kaikki kommentoi hänen käskynsä vaiheessa hankala hetki. « Ääni on yhtä voimakas kuin olet suloinen », Heidi alkoi. Hän sanoi, että hän luultavasti olisi törmännyt lavasta, jos hänellä oli samanlainen tekninen « Hiccup », mutta että Peter « piti sitä yhdessä, alkoi uudelleen ja kuulosti hämmästyttävää. » Sofia chimed siinä, että « mitä tapahtui alussa oli hämmästyttävää » koska hän ei menettänyt lyöntiä.  » Simon sopi, että hän « otti hallinnoida live-näyttelyä », kun taas Howie kutsui häntä « todellisena ammatillisena », koska hän käsitteli vastoinkäymisiä. On todennäköistä, että virhe maksaa Pietaria muutamia ääniä, mutta hänellä oli jo ylämäkeen nousu, kun otetaan huomioon niin paljon laulajia, jotka toimivat semifinaalien ryhmänsä aikana. Jimmie Herrosd oli ainoa laulaja teko, joka teki sen finaaliin (ja jopa silloin, hänen oli luotettava hetkeen säästämään), kun taas Pietari, Tory, Madilyn ja Korean sielu olivat kaikki leikattuja. Ehkä viisi kilpailijaa kaikki jakavat laulusäänestyksen? Pietari aikaisemmin lauloi « kaikki itseni » auditoinnissa ja « minulla ei ole mitään » neljännesfinaaleissa. Talented Tyke syntyi Abu Dhabissa, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, mutta nyt asuu Filippiineillä. Audition aikana Peter heitti itsensä väkijoukkoon, kun hän sanoi, että hän sanoi 1 miljoonan dollarin palkintorahaa Nintendo-kytkimellä ja kannettava tietokoneelle online-koulu. Jimmien lisäksi neljä muuta säädöstä annettiin Green Light, joka perustuu Amerikan äänestykseen ja näkyy seuraavaksi finaalilla: Aerialist Aidan Bryant , taikuri Dustin Tavella , koomikko Gina Brillon ja taistelulajien World Taekwondo demo. Joukkue , joka edistyi tuomareiden tallennuksen vuoksi. Varmista, että « AGT » ennustukset vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen tuloksia Episode Airs elää NBC: ssä. Voit kilpailla voittaa 100 dollaria Amazon-lahjakortin ja paikalla meidän « America on lahjakkuutta » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts