More

    ’Amerikan Got Talent’ episodi 16 kertaus: Mikä viidessä näytöksessä eteni finaaliin?

    « Amerikan on lahjakkuus » jatkoi kauden 16 lopullista vaihetta tiistaina ensimmäisellä semifinaalisesti esityksellä ja keskiviikkona näkemysten tulokset yleisön äänestysten perusteella. Tässä semifinaalissa kierrossa 11 toimintaa per yö toimii tuomareiden edessä Simon Cowell howie Mandel , heidi klum ja Sofia Vergara . 11 toimenpidettä 31.8. Live-näyttelyssä vain viisi niistä etenevät « AGT » -finaaliin. Näistä 11 Esityksessä on mukana kaksi korostettu Golden Summeri: Sofian valinta, laulaja Jimmie Herrod ja isäntä Terry Crews valitse Maailman Taekwondo osoittaminen Team Martial Arts Group. Myös metsästyksessä on kolme muuta soolo laulajaa – Madilyn Bailey, Peter Rosalita ja Tory Vagassy – Plus laulu ryhmä Korean sielu, stand-up comedian Gina Brillon < / Strong>, Aerialist Aidan Bryant , taikuri Dustin Tavella ja äänen esittäjä Michael Winslow . Villi kortti oli Belaf Dance Company , joka poistettiin neljännesfinals 1: ssä, kun Madilyn rikkoi tuomareita sitomalla julkisen äänestyksen. Seuraavaksi seuraa pitkään, kun yhdistyvät America’s Got Talent « Kausi 16 Episode 16 ja antaa sinulle syyskuun 1. semifinaalin tulokset elävällä blogissamme. 8:00 p.m. – Kuten aina, tulokset osoittavat potkia ulostulosta suorituskyvyn episodin kanssa, joka sisälsi tuomareiden näkymättömän kuvansa DAIS: n aikana ja niiden välillä. Recap muistutti meitä, kuinka paljon he rakastivat Aidania ja että yö oli osuma tai jättänyt, kun se tuli positiiviseen palautteeseen enemmän semifinalistille. Howie oli erityinen ankara, kun se tuli Korean sielulle, Madilyn ja Toryn laulun esityksiin. 8:09 PM – 11 toimii lavalla, Terry paljasti 4th, 5. ja 6. ja 6.-6. , Michael WinSlow ja World Taekwondo demonstraatiotiimi . Näistä kolmesta, vain kaksi pysyy ylhäällä 5 ja etenevät finaaliin: yksi hetkeksi säästää ja toinen tuomareina. Välittömästi Jimmie hyppäsi ulos 45% lyijyä live äänestyksessä Michael perään 30% ja World Taekwondo käynnissä kolmas 25%. 8:13 p.m. – Ennen enemmän tuloksia, Ben Platt tuli lavalle suorittamaan kappaleen « Sinua löytyy » uudesta elokuvasta « Hyvä Evan Hansen ». Se oli varmasti inspiroiva suorituskyky tämän kauden taiteilijoille ja monet menneisyydestä, jotka unelmoivat olla Broadwayn vaiheessa. Chorale-ryhmät ovat myös rakastaneet sitä suurten yhtyeiden hetkiä, jotka tulivat puoliväliin, Masterclassissa lavastaavat laulajia osuma emotionaalisia lyöntiä. 8:19 pm – Seuraavaksi Terry toi eteenpäin Beyond Belief Dance Company , Gina Brillon ja Tory Vagasy niiden tulokset. Kolmen, ainoa teko, joka edistyi finaalille, on Gina Brillon! 8:26 pm – kymmenen vuotta vanha Shoji Audition aikaisemmin tällä kaudella on yli 60 miljoonaa mieltä erityisen herkullisena hänelle, että näyttely toi Champion Shin lim niin, että hän voisi tavata ja nähdä yhden hänen idoleistaan ​​töissä. Mikä teki todella erityisen, on se, että kaikki tapahtui syntymäpäiväänsä! Katso missä ovat ensimmäiset 15 « Amerikan sai lahjakkuutta » voittajat nyt: Selvitä, mitä suosikkeihisi tapahtui 8:30 pm – toinen alumiin, koomikko saarnaaja Lawson , joka on AGT Vegas Live Show (isäntänä!), pysähtyi eläväksi tänä iltana hyvin. Tänä iltana hän juoksi koko joukko vitsejä keskittynyt hänen nimensä ympärille ja kuinka usein ihmiset hämmentävät häntä, ei todellakaan ole saarnaaja kirkossa. Hänen kykynsä lentää tarinoilla tällaisella juoksevuudella on vaikuttava ja osoittaa, kuinka paljon kasvua hänellä oli syntynyt alkuperäisessä kaudella. 8:39 pm – Seuraavalle tulokselle terry veti Aidan Bryant , madilyn bailey ja korealainen sielu eteenpäin. Kyseisessä ryhmässä ainoa toimenpide finaalille on Aidan Bryant! 8:42 s.m. – Jätetty Peter Rosalita ja Dustin Tavell. Kaksi, Dustin Tavella on finaalissa! 8:49 P.M. – Neljäs teko finaaliin määritettiin välittömästi säästämään äänestys. Tämä ero, joka ansaitsi tällä viikolla Jimmie Herrosc! 8:58 p.m. – Jimmien sisäänkäynti finaaliin, World Taekwondo ja Michael Winslowin kohtalo jätettiin tuomareihin itse. Heidin äänestys meni World Taekwondoon. Sofian äänestys meni myös World Taekwondoon. Simon sulki sen antamalla maailman Taekwondo enemmistö ja viides paikka finaalissa!

    Latest Posts