More

    « Big Brother 23 » aikataulut back-back kaksinkertaiset häätökset seuraavaksi 2 torstaisin

    « Big Brother 23 » fanit, merkitse kalenterit torstaina 9. syyskuuta ja torstaina 16. syyskuuta, koska ne ovat kesän ensimmäisten ja toisen kaksinkertaisen häätysavun päivämäärät. Muista, viime vuonna oli historiallinen kolminkertainen häättyminen, mutta tällä kertaa todellisuuden TV-näyttelyn tuottajat ovat päättäneet takaisin kaksinkertaistuu tuplaa sen sijaan ensimmäistä kertaa. Miten kaksinkertaiset päällysteet pelaavat? Talo äänesti heti poistamaan yksi kahdesta ehdokkaasta live-televisiossa, ja sitten tämä henkilö poistuu talosta ja keskusteluista isäntällä Julie Chen Moonves . Jäljellä olevat tukikelpoiset toimijat kilpailevat kotitalouskilpailun päällikössä, jossa voittaja nimittää sitten kaksi ihmistä häätölle. Veto-kilpailu tapahtuu seuraavaksi, ja mestari päättää sitten, haluavatko heidät pitämään nimeltään samat tai poistavat yhden kilpailijasta leikkauslohkosta. Yön lopussa toinen houseguest on elected live. Viimeaikaisen häätilanteen jälkeen Sarah Beth Steagall , vain kahdeksan ihmistä pysyi « BB23 » -talossa. Kuusi heistä ovat osa hallitsevaa keittoliittoa: Xavier PRATHER , Hannah Chaddha , Tiffany Mitchell , Kynland Young , Azahwasum ja Derek Frazier . Muut kaksi ovat alkaneet kiinni siitä, että ne ovat ylivoimainen: Claire Rehfuss ja Alyssa Lopez . Torstain elävän episodin lopussa pelaajat kilpailivat kestävyyskilpailussa määrittämään seuraava Hoh. Kun lähtevä salainen kotitalouden päällikkö Claire kerrottiin, että hän tarve heittää comp. Derek putosi swinginsa kaupallisen tauon aikana, ja sitten Alyssa putosi juuri ennen loppua luopumista. Tämä tarkoittaa, että seuraava Hoh on joko Xavier, Hannah, Tiffany, Kynland tai Azah. Selvitämme, kuka ansaitsee voiman sunnuntaina, 5. syyskuuta Episode. « BB23 » Fanit ovat tehneet ennusteitaan koko kesän pitkäksi Gold Derbyn ennustuskeskuksessa ja niiden ylivoimainen valinta, joka voittaa kausi on Xavier. Kun viimeksi kiinni Xavierin kanssa, hän luo lopullisen kolmen Kynlandin ja Derekin kanssa, jotta se olisi turvallinen, kun talo tuli vain kukoilijäsenille. Aikooko suunnitelma sijoittaa tuleviin kaksinkertaisiin häätöihin? Tässä on « Big Brother » -ohjelma seuraavien kahden viikon kilpailun aikana: Sunnuntaina 5. syyskuuta – kotitalouksien nimet kaksi ehdokkaa Keskiviikko, syyskuu 8 – Veto-kilpailu (isännöi Zingbot) Torstai 9. syyskuuta – kesän ensimmäinen kaksinkertainen häätö Sunnuntaina 12. syyskuuta – Kotitalouksien nimi kaksi ehdokkaa Keskiviikko, 15. syyskuuta – Veto-kilpailu Torstai, syyskuu 16 – toinen kaksinkertainen häätö kesällä Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts