More

    ‘Big Brother 23’ Episode 24 Recap: Veto pelastaa Sarah Beth, Kynland tai Xavier 1. syyskuuta?

    Otsikko keskiviikkona « Big Brother » -kaudella 23, kaksi eri kotitalouden päätä – Tiffany Mitchell ja Claire Rehfuss – oli nimittänyt Sarah Beth Steagall ja Kynland Young häätölle. Tiffany oli alkuperäinen Hoh, joka voitti kilpailun, mutta Claire on salaa detronoi hänen hallitsevansa, kun hän valloitti korkealla rullalulla. Kolmas ehdokas, Xavier Prither , oli lohkossa, koska hän otti rangaistuksen viime viikon Veto Challenge. Oliko tämän viikon voima Veto Champion poistaa Sarah Beth, Kynland tai Xavier leikkauslohkosta? Jos on, kenelle Claire salaa valitsee korvaava ehdokas? Seuraavassa luetaan minuutti-minuutti « Big Brother » Recap of Season 23, Episode 24 selvittää, mitä tapahtui keskiviikkona 1. syyskuuta klo 8.00. ET / PT. Sitten varmasti kuulua kommenttien osiosta suosikki « BB23 » HouseGuestS CBS: n todellisuuden TV-näyttelyssä, joka ärsyttää sinua eniten ja kuka luulet lopulta liittymään « Big Brother » voittajien luetteloon ja voittaa 750 000 dollarin suurimman palkinnon. Jäljellä olevat pelaajat ovat: Alyssa Lopez , Azah Awasum , Claire Rehfuss , Derek Frazier , Hannah Chaddha , Kyland Young , Sarah Beth Steagall , Tiffany Mitchell ja Xavier PRATHather . Pidä virkistävä / lataa tämä « Big Brother 23 » Live-blogi uusimmista päivityksistä . 8:00 p.m. – « aiemmin » Big Brother « ! » 23. jaksolla Tiffany’s HoH Victory-juhla oli lyhytikäinen, koska uhka oli kohtalon kolikko. Viime kädessä vain kaksi ihmistä pelasivat, että Rolling-Coin Comp, Claire ja Derek, Claire voitto. Hän detronoi Tiffany, mutta päätti pitää hänen nimityksensä Sarah Beth ja Kynland samat. Miten tänä iltana veto on poissa? Mennään! 8:05 p.m. – High Rollerin huone on virallisesti suljettu ja Tiffany ei ole enää HoH. Tällä hetkellä hän ei vieläkään tiedä, että Claire on Hoh, mutta hänellä on hyvä idea, että ehdokkaat ovat samat. Claire tietää SB on Tiffanyn tavoite, mutta hän olisi iloinen nähdessään Kynlandin tai Xavierin myös ovesta. Clairella ei ole aavistustakaan siitä, että hän on täysin käyttänyt keinua ja he vain innoissaan, ettei hän pääse pelaamaan seuraavassa Hohissa. 8:10 p.m. – SB tietää, että hänen pelinsä on vaikeuksissa ja hän alkaa itkeä päiväkirjan huoneessa. Hän vihaa Kynlangin vieressä olevan lohkon, mutta hänen on varottava ensin itseään. Myöhemmin Claire vahvistaa Tiffany ja Hannah, että hän on uusi Hoh. Tiffany kertoo heille, että kaikki ajattelevat, että hän dethronoi itseään, joten kukaan ei tee Claireia syyllisyyttä. Tiffany todella sanoo tämän pitämään ihmiset pois Clairen korvasta. Claire ei ole tämän ajatuksen valtava fani, koska hän haluaa saada luottoa hänen voitolle. Alakerrassa SB sulkee ja pyytää Kynlandia, miksi he ovat niin epäkovia. Kynland tuntuu pahalta hänelle, mutta hän ei voi olla täysin rehellinen hänen kanssaan. SB tuntuu täysin voitettu ja ei ole mitään Kynlandia voi sanoa, että hän tuntee paremmin. 8:20 p.m. – On aika valita pelaajat vetokilpailuun. Numeroilla vähentävät, kaikki paitsi Azah, Big D ja Tiffany pelaavat. Koska Claire valmistautuu pelaamaan veto, hän alkaa ihmetellä, onko SB todella kannattaa häätää. Jos Claire oli hänen tavallaan, hän lähettäisi Xavier-pakkaamista. Loppujen lopuksi tämä on hänen Hoh nyt, ei Tiffany, vaikka kukaan muu ei tiedä sitä. 8:35 p.m. – Veto-kilpailuun on aika! HouseGuests kokoontuu olohuoneeseen Sneak Peak of the « Dear Evan Hansen » -filmi. BEN PLATT Hän itse tietää, että Veto-voittaja näkee kehittyneen seulonnan sekä kolme muuta asuinaluetta valitsemalla. Tässä kilpailussa HouseGuests pelaa yksi kerrallaan takapihalla. Pelaajien on järjestettävä kuvitteellisia kuvia häätettävistä houseguestista (koulussa) kronologisessa järjestyksessä. Jokainen, joka asettaa ne oikeaan järjestykseen nopeimmin, voittaa Veton kultaisen voiman. Useista kaikki, mutta Alyssa ja Xavier menivät melko nopeasti. Mutta emme koskaan tiedä, miten asioita on muokattu. He haluavat meidän uskovan, että SB voitti tämän veto. 8:40 p.m. – Tässä on viimeistelylaitos: 1. Hannah 2. Sarah Beth 3. Kylanti 4. Claire 5. Alyssa 6. Xavier. Hannah on innoissaan, koska hän haluaa vetää Xavier pois lohkosta ja nähdä elokuvan. SB murskataan, että hän tuli niin lähelle säästöä, mutta tuli lyhyt. Hän nauraa päiväkirja-huoneessa ja jatkuu edelleen Kynlandin yli. Kynland kertoo SB, että hän yrittää vakuuttaa Hannahin käyttämään veto-asioita hänelle. SB on optimistinen, että Kynland voisi tulla alas jättää hänet kampanjan Xavier vastaan. Hän on ilmeisesti paljon suurempi uhka, mutta SB: llä ei ole aavistustakaan, että kukousliitto on olemassa ja hän on täysin ruuvattu riippumatta siitä, mitä hän tekee. 8:50 p.m. – HouseGuest kerää olohuoneeseen nähdäksesi kuka Hannah on päättänyt nähdä « Dear Evan Hansen ». Hän valitsee talonrakennukset lohkoon: SB, Kynland ja Xavier. Big D on vähän suolaista, koska hän todella halusi nähdä elokuvan, mutta mitä hän on tehnyt tällä viikolla ansaitsemaan tauon? Tai tämä koko kauden tähän asiaan? Big d tarvitsee voittaa jotain itselleen. 8:55 P.M. – KYLANS TELLES CLAIRE TULEVAISUUDESTA Vetolle käyttämään veto-asioita. Hän ei ole kiinnostunut ja ajattelee, että Kyland on aivoriihi suunnitelma säästää SB. Hän kertoo Tiffany kaiken tietenkin, ja nyt Tiffany kiihtyy. Tiffany tekee pienen cam puhuu päiväkirjahuoneessa. « Istu persi Sarahin vieressä Beth Block, Kynland, ja sulje se! » Ha! Rakastan Tiffanya. 8:59 s.m. – Huolimatta siitä, että hän on turvallinen, Kynland neuvottelee Hannahiin, jos hän voi vakuuttaa hänet käyttämään veto-oikeutta. Hannah ei ymmärrä, mitä Kynlandin kulma on. Hän haluaa käyttää Veto Xavier. Kynland sanoo haluavansa tulla pois lohkosta antamaan sb: lle myötätuntoa, joten hän ei ole niin surullinen häätööllä. Hannah antoi vain Bulls *** Spewing Kynlandista. On aika vetokokouksessa. Hannah jättää huomiotta Kynlandin tarjouksen ja vetää Xavier pois lohkosta. Sarah Beth todennäköisesti päätä kotiin torstai-iltana, mutta Kynlanti teki kaiken voimansa piirtää Hannah, Tiffany ja Claire tällä viikolla. Ei älykäs. Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts