More

    ‘Big Brother 23’ Episode 26 Recap: Kuka voitti Endurance HOH COMP 5. syyskuuta?

    « Big Brother » Jury House on alkanut täyttää, Sarah Beth Steagall Liittyminen Britini d’Angelo ja Derek Xiao Viime torstaina. Seuraavat SB: n hävittämisen pelistä, jäljellä olevat kahdeksan pelaajaa, jotka harjoittavat kestävyyspäällikkö kotitalouskilpailua, jossa heidän piti seistä keinut niin kauan kuin mahdollista. Lähtevän salaisen Hoh, Claire Rehfuss ei voitu voittaa. Kaksi muuta pelaajaa, Derek Frazier ja Alyssa Lopez putosivat keinut viime viikon live-näyttelyssä. Tämä tarkoitti, että yksi kukoistusjäsenistä oli väittänyt kotitalousvoiman päällikköä, mutta kuka he nimittäisivät häätölle? Seuraavassa luetaan minuutti-minuutti « Big Brother » Recap of Season 23, Episode 26 selvittää, mitä tapahtui sunnuntaina 5. syyskuuta klo 8.00. ET / PT. Sitten varmasti kuulua kommenttien osiosta suosikki « BB23 » HouseGuestS CBS: n todellisuuden TV-näyttelyssä, joka ärsyttää sinua eniten ja kuka luulet lopulta liittymään « Big Brother » voittajien luetteloon ja voittaa 750 000 dollarin suurimman palkinnon. Jäljellä olevat pelaajat ovat: Alyssa Lopez , Azah Awasum , Claire Rehfuss , Derek Frazier , Hannah Chaddha , Kyland Young , Tiffany Mitchell ja Xavier PRATHather . Pidä virkistävä / lataa tämä « Big Brother 23 » Live-blogi uusimmista päivityksistä . 8:00 p.m. – « aiemmin » Big Brother « ! » 25. jaksolla talo äänesti 5-1 lähettämään Sarah Beth tuomaristoon, joka laittoi kukkauksen yhden askeleen lähemmäksi lopulliseksi 6. « Pysyn päätöksestäni päästä eroon » Derek X: stä, hän kertoi Julie Chen Moonves poistumishaastattelussa. SB myös oppinut hänen hyvästit viesteissään, että Allianssi ei ollut yksityinen, joka sisälsi Kynlandin ja Azan. « Se on suuri pelattavuus heidän puolestaan », hän myönsi. Mutta tarpeeksi viime viikolla – on aika selvittää, kuka voitti Hoh. 8:04 P.M. – Kuten viimeisen torstain jakson päättyessä, Derek oli ensimmäinen talonguest putoamaan, jättäen toisen seitsemän pidättämistä siitä, että hänestä tulee HOH. Tällöin jokainen keinua oli tarkoitus voittaa, jotta heidän kuuden turvallisena, mutta Alyssa oli välttämätöntä voittaakseen oman turvallisuutensa. Valitettavasti hän laski pian Derekin jälkeen huimauksen vuoksi. Claire asemassa sen pitäisi heittää se (kuten edellinen Hoh salaa), kukouksen jäsen oli varma. 8:08 p.m. – Claire odotti vain vähän kauemmin ja putosi noin 18 minuutin merkin. Tällöin näimme aiemman Azahin, Hannahin, Xavierin ja Derekin kuvausta. Tiffany kertoi kaikille, että hän oli hyvä, ei voittanut tällä viikolla, jotta he voisivat ottaa vastaan ​​Claire, mutta hän salaa halusi, että Alyssa Go Sen sijaan. Hannah ja Xavier eivät olleet kiinnostuneita voittamaan, koska kumpikaan heistä halusi olla yksi, joka vie ampua kummastakin tavoitteista ja niin toisella heipä, heidät laskivat ja lähti Kynland, Tiffany ja Azah kilpailevat. 8:11 P.M. – Kuten Badly kuin Azah halusi voittaa ja saada kuvia Hoh huoneessaan, hän oikeutetusti ei voinut ripustaa ja liukui pois. Kyland oli odottanut Tiffania heittää Comp hänelle, mutta kun hän yritti tuoda esiin ajatuksen hänen pudottamisesta hän sanoi, että hän voi pysyä siellä ja niin hänen yllätyksensä jatkuu. 8:16 p.m. – sivussa Azah oli aivan yhtä sekaisin siitä, miksi Tiffany ei pudottanut niin, että he voisivat kohdistaa Claire. Jokaiselle ruualle näytti siltä, ​​että Tiffany oli kiinni siitä, jotta vältyttäisiin itsestään itsestään ja suojella Claire. DR: stä Tiffany näytti ajattelevan, että Kylanti voittaa toisen Comp, olisi vain hänen ansioluettelonsa ja että jos he aikovat valita sotilasta tai olla Hoh, että hän aikoi pitää kiinni. 8:19 p.m. – Pian sen jälkeen, kun olet pyytänyt tiffania pudottaa uudelleen, Kylanti liukui pois itsestään ja niin Tiffany tuli Hoh toinen viikko peräkkäin. Tapa, jolla se pelasi jäi kaikki, mutta kukaan ei muuta kuin Kylandia, sekoittaa miksi hän meni rogueiin suunnitelmista, joita he olivat olleet paikallaan. 8:24 P.M. – COMP: n jälkeen Alliance-jäsenet yrittivät onnitella Tiffaniaa kohti, mutta jokainen heistä kävi epämiellyttävyyttä hänen päätöksestään voittaakseen Hoh. Xavier oli kaikkein pissed, tietäen, että hänen täytyy mennä lohkoon kolmannen viikon peräkkäin Alyssain vieressä suunnitelman sijasta, jonka Tiffany vihdoin nähdä Clairen vieressä olevan lohkon. Alyssa oli myös järkyttynyt, koska hän oli varma, että hän olisi nimitetty ja se olisi hänen kolmas viikko peräkkäin, koska ei ole. Yksi henkilö syrjään Tiffanen, joka oli onnellinen, oli Claire, joka tiesi, että hän olisi suojattu koko viikon lähimmän liittolaisen takaisin Hoh Roomiin. 8:28 P.M. – Kun Kynland sai lopulta mahdollisuuden puhua Tiffanylle, hän ei voinut tehdä hänestä paremman itsekkyydestä. Hänelle oli selvää, että hän oli vain yrittänyt tyynyä ja itsekkäästi pitää itsensä pois lohkosta. 8:30 P.M. – JÄLKEEN toisen COMP-menetyksen jälkeen Derek oli alhaisilla hengellä, mitä hän näkee huonoina esityksinä ajan kuluttua. Azah oli hänen puolellaan auttaakseen häntä edistämään häntä, mitä hän arvostaa, mutta hän oli ehdottomasti hänen tunteissaan. Kun Hannah tuli he käänsivät keskustelun Tiffanyn voittoon, mutta Hannah ei antanut siitä, että hän oli tyytyväinen suunnitelmien muutoksesta, koska se loi jännitteitä kuudesta muiden keskuksen keskuudessa. 8:37 pm – Azah ja Xavier jatkoivat Tiffanyn päätöstä voittaa uudelleen, turhautuneita omia päätöksiä pudottaa varhaisessa vaiheessa ja sallia hänet ja kyllästää voimaan vielä kerran, kun he uhraavat omaa turvallisuuttaan. Myöhemmin Tiffany selitti Xavierille, että hänen oma suunnitelma ei koskaan kohdisteta Clairelle tällä viikolla ja että hänellä oli aina 50/50 hänen ja Alyssa menossa tällä viikolla. Hän kertoi myös hänelle, että hänen täytyy mennä lohkoon Alyssa vieressä, koska jos hän ei ole nimitetty, Alyssa odottaa häntä käyttämään veto-asioita hänelle ja he eivät voi tapahtua. 8:41 pm – Hoh paljastaa, Xavier ja Derek oli vaikea teeskenteli kuin he olivat onnellisia, kun todellisuudessa kaikki he voisivat ajatella, kuinka Azah ja Derek ei ole saanut mahdollisuutta kokea kuvat ja muistot kotoa. Kun he vetäytyivät alakerrassa, Tiffany katsoi heitä televisiosta yläkerrassa, korosti, että on paljon jännitystä bewing alla fooruut. 8:48 pm – Tiffany luopui Claire, että hän tietää tämän viikon jälkeen, loput talon tulee olemaan heille ja niin hän istutti Clairen mielessä, että hän haluaa, että kaksi heitä kiinni Azahin kanssa Ja Hannah. Tiffanylle Claire Winning Hoh olisi paras tapaus skenaario ja tekisi täydellisen mahdollisuuden päästä eroon Xavierista. 8:50 P.M. – Tiffany kertoi Alyssa suoraan ylös, että hän harkitsee häntä ja Xavierin asettamista tällä viikolla ja antanut sitten Alyssa mahdollisuuden korjata eri suunnitelma. Alyssa kertoi hänelle, että hänellä ei ole ääniä tuomaristossa, mutta kaikki muut, jotka Tiffany voisi mahdollisesti istua vieressä, on taattu ääni. Point Alyssa teki selväksi Tiffanelle ja niin se sai päähänsä, jotta hän haluaisi istua Alyssain vieressä viimeisessä kahdessa. 8:56 p.m. – Nimitysseremonia Tiffany paljasti kaksi ehdokkaa: Alyssa ja Xavier. Hän kertoi heille, että he ovat vahvoja kilpailijoita ja niin se oli paras päätös, jonka hän voisi tehdä. Dr: ssä Xavier sanoi, että jos hän voittaa veto, hän voisi harkita jotain itsekkäistä itseään ja ottaa Alyssa pois lohkosta sen sijaan, että hän itse pelastaa kumppaninsa liittoutumaan ja pakottaa Tiffany valitsemaan liittouman ja oman liittoutumisen , Claire. Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts