More

    ’Big Brother 23’ spoilerit: Keitä Viikon 9 ehdokkaat häädön 9. syyskuuta?

    Mieti, kuka viikolla 9 kotitalouden päällikkö on ja kuka he ovat ehdolla mahdollisia häätöjä, mutta eivät voi odottaa sunnuntain episodia selvittääksesi? Jatka sitten lukemista, koska meillä on runsaasti « Big Brother » 23 spoileria. Olemme katsoneet eläviä syötteitä ja niillä on kaikki mehukkaat yksityiskohdat siitä, mitä taloa on tapahtunut elävän episodin päättymisestä 2. syyskuuta. Oikea alkoi # BB23 allekirjoitti pois torstaina, HouseGuesttit alkavat kestävyyskilpailun, joka oli heille roikkuu köydet rakas elämä. Ennen näyttelyä allekirjoitettiin, Derek Frazier ja Alyssa Lopez oli pudonnut. Loput kotieläimet ripustettiin noin 15 minuuttia, kunnes Claire Rehfuss päästää irti tarkoitukseen (hän ​​ei voi olla Hoh kahden viikon ajan). Hänet liittyi maahan lyhyessä järjestyksessä Hannah Chaddha , Xavier PRATHatti ja Azah -wasum . Tämä jätti vain Kyland Young ja Tiffany Mitchell ylös köydet. Mutta sitten Kyland kompastui ja Tiffany tuli kotitalouden päällikkö toiselle viikolle peräkkäin. Muista, että hän oli ousted kuin Hoh viime viikolla, kun Claire voitti kolikon kohtalon kilpailu. Tiffany oli nimittänyt Kynlandin ja Sarah Beth Steagall . Claire piti nämä nimitykset. Ja liittäminen heihin tulipaloihin oli Xavier, joka lähetettiin siellä rangaistus Veto-kilpailun voiman menettämisestä. Loppujen lopuksi Sarah Beth lähetettiin pakkaus. Perjantaina Tiffany ehdotti Xavier, mutta hän on vain paikkamerkki. Toinen ehdokas, Alyssa, on kohde. Kaikki, jotka ovat Alyssa ja häätö, on Veto-kilpailun voima lauantaina. Tämä pov tuo takaisin Zingbot. Äänestämme äänestyksestämme siitä, kuka haluat nähdä häätää 9. syyskuuta tai pidät sekä Alyssa että Xavier niin paljon, että haluat korvata nimeltään POV: n kautta? Varmista, että kuulet kommentti-osiosta ajatuksistasi # BB23 tähän mennessä. Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts