More

    ’Big Brother 23’ spoilerit: Kuka voitti Viikko 9 pääjäsen kestävyyttä kilpailun # BB23?

    Vaikka viime viikon kotitalouskilpailun päällikkö valmistui Live-näyttelyn aikana, tällä viikolla ei ole päättynyt « Big Brother » -jakson päättymisen jälkeen 2. syyskuussa 2. Olemme seuranneet eläviä syötteitä ja kaikki « Big Brother « 23 Spoilerit mukaan lukien, jotka voittivat tämän kestävyyskilpailun viikolla 9 Hoh. Kaikki HouseGuests osallistuivat, mukaan lukien Claire Rehfuss , joka oli nimettömän viikko 8 Hoh ja valvoo Sarah Beth Steagall . Kahdeksan heistä vei köydet elävällä näyttelyssä heti, kun he lähettivät Sarah Packing. Tässä klassisessa kestävyydellä houseguestts roikkuu köydet ja tasapainottaa levyjä, kun he kääntyvät. Viimeinen henkilö on edelleen päällä, tulee uusi Hoh. Live-näyttelyn lopullisen kaupallisen tauon aikana Derek Frazier putosi. Hänet seurasi pian Alyssa Lopez, , joka todella täytyy voittaa kotitalouden nimi, jotta hän pysyi talossa. Kun elävä episodi päättyi, kilpailu todella lämmitetty Clairen antamalla tarkoitukseen (hän ​​ei voi olla HoH kahden viikon ajan) seurasi nopeasti peräkkäin Hannah Chaddha , Xavier PRATHER < / STRONG> ja AZAH AWASUM . Tämä jätti vain Kynland Young ja Tiffany Mitchell HOH-otsikon metsästyksessä. Kyland sai cockyä ja liukastui Tiffanyn kotitalouden päällikön toisella viikolla peräkkäin. Hän oli menettänyt otsikon viime viikolla, kun Claire voitti Destiny Ciltestin kolikon. Claire piti Tiffanyn ehdokkaita – Kyland ja Sarah Beth. Kolmas HouseGuest on Chopping Block oli Xavier, automaattisella rangaistukseksi Veto-kilpailun voiman menettämisestä. Odotamme, että Tiffany nimittää Xavierin sotilaan Alyssa tavoitteena. Pidä tarkistamalla takaisin, kun meillä on nämä ehdokkaat heti, kun ne paljastuvat elävillä syötteillä myöhemmin perjantaina. Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts