More

    « Big Brother 23 » SPOILERS: Tiffany Kaikki, mutta ne ovat puhtaita Claireille, kun Alyssa ajattelee, että hän on « F-ING Genius »

    Se kesti vain viikolla 9, mutta jotain lopulta ei mene suunnitelmien mukaan « Big Brother 23. » Alyssa voitti veto lauantaina ja otti ilmeisesti pois lohkon maanantaina – huolimatta viimeisen ojan vaivaa Tiffany vakuuttaa hänet käyttämään sitä Xavier < / STRONG> – Ja niin, koska TIFF ei mene keittoon, Claire on nyt Renom ja menee ulos ovesta torstaina. Ironia on tietysti, että Tiff voitti tämän Hoh, jota hän ehdottomasti ei tarvinnut voittaa ja ei ollut osa ruuven suunnitelmaa, yrittää suojella Claireja, koska Xavier on painanut ENS: lle Alyssalle olla viimeinen sotilas seisoo. Se oli riski ja hän todennäköisesti ajatellut Alyssa ei voittanut veto. Valitettavasti. Nyt hän menettää lähimmän liittolaisen ja teki itsestään mieleen ensimmäisenä keittotavoitteena, joka koskee Suunnitelmaa Hoh Comp. Claire ottaa sen hyvin, lähinnä siksi, että TIFF valmisteli hänet etukäteen sunnuntaina lähes tulossa puhtaana kukoista. Hän ei koskaan sanonut nimeään, mutta hän kertoi Clairelle, että Claire on Renom, koska Tiff kertoi itseään ennen peliä, että hän ei lähettänyt Xavieria, Kylanti , Azah , Derek f. tai hannah . Claire lukea linjojen ja suoruuden välillä kysyi, ovatko ne liittoutumassa, johon Tiff sanoi Ei. « Minulla on omat henkilökohtaiset tunteet siitä, kuinka halusin pelata tätä peliä », hän sanoi. Tyttö, vain kerro hänelle totuus. Mitä sillä on nyt, kun hän tietää, että hän on 99 prosenttia menossa (vaikka Hannah on yrittänyt antaa hänelle toivoa) ja sanoi, että hän saa sen? Ja jos hän ei ole vielä tehnyt niin mielessään – ottaen huomioon, kuinka usein hän ja Derek X. Puolijohdin puhunut tästä – Claire palaa yhdessä tuomaristossa, koska Kyland kertoi DX: lle ja Sarah Beth hänen « salaisen liittoutumansa » hyvästit viesteissään. Helvetti, KY luultavasti kertoo Clairelle sama asia. On mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon Claire taistelee oleskelua. Hän oli hyvin ymmärretty ja loukkaantunut, ei järkyttynyt, TIFF: n päätöksessä, ja heillä oli pitkä sobfest, jonka aikana he julistivat, että he pysyvät ystäviä talon ulkopuolella. Claire näyttää hyvältä ihmiseltä, mutta hänen pelinsä on puuttunut huolimatta siitä, että hänellä on ilmeisesti opiskellut « BB » Raamattua. Hän soitti koko pelinsä TIFF: lle, joka päätti pysyä uskollisena koulluksen yhteisölliselle tehtäväksi, vaikka se on huono hänen yksilöllensä. Tämä tarkoittaa myös X: tä, mitä hän haluaa, että Alyssa on viimeinen ei-kukoistus HouseGuest jäljellä, ja hän on jo hymyilevä. Mutta tämän koko päivän parhaiden kierre (joka on todellakin vain resunta Tiffanylle), on se, että Alyssa uskoo, että hän pyrkii tämän suunnitelmaan pelaamaan Claire satuttaa Tiffany. Veto Comp: n jälkeen Hannah oli sanonut, että hän puhui Alyssa- ja kasvien siemeniä Alyssalle keksiä « idea » Clairelle Renom. On epäselvää, mitä tarkalleen sanotaan TIFF: n ja Alyssain lopullisen konvojen aikana ennen vetoseremonia, jonka aikana Tiff yritti saada hänet käyttämään sitä x: ssä, koska syötteet olivat alas, mutta Alyssa hyppäsi seremonian jälkeen, miten suunnitelma työskenteli ja ne voi saada Claire Out 4-1 ja hän on « F-ING Genius ». « En voi uskoa sitä. En ole niin tyhmä loppujen lopuksi « , hän kertoi Azahille ja Big D: lle, viitaten Zingbotin Zingiin. « Hän ei aseta KY: tä ja sitten laittaa minut ja X, ja Clairen asettaminen tekee minut myös ymmärtämään, että hän todella vain ajatella itseään. Hän haluaa pitää KY: n ympärillä Ky on hänen kilpi. Olet kunnossa riskinä nro 1 istuu siellä?  » Alyssa oli edelleen hämärä maanantai-iltana, mikä on silloin, kun hän tajusi, että Claire lähtee jälkeen se on kaikki poc. Azah ja Big D joutuvat nyökkään ja pelaamaan hänen ilmoituksensa. « Tiedän, että tämä ei ole syy, miksi teemme tätä lainkaan, mutta jos tämä seuraa, lopulliset seitsemän ovat kaikki vähemmistöt », hän sanoi. Big D: « En edes ajatellut sitä tähän asti. » Azah: « Yup. » Se on minulle « Yup ». Sitten hän mainitsi, että hän on puoliksi valkoinen ja kiireellinen kysyi, onko hän seuraava. « Miksi ajattelisit niin? » Big D sanoi. Oy. Alyssa ei ole tyhmä, mutta hän tuntee hyvin tyhmää, kun hän todennäköisesti seuraa oven torstaina kaksinkertaisella häätöllä. Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts