More

    ’Big Brother 23’ voittaja ennustukset: Tällä Cookout hallussa Top 6 asemia viikottaiseen rankingissa ensimmäistä kertaa

    Kookissa on tullut yksi hallitsevimmista liittoutumisista « Big Brother » -historiassa, kun jokainen jäsen haluaa leikata siteitä lähimmällä ystävilleen talossa yhden suuremman tavoitteen tarkoituksena: kruunata ensimmäinen musta voittaja 23-kausi Todellisuuden tv-kilpailun historia. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä kaikki kuusi jäsentä kukoistani nyt pitävät parhaan 6 parhaan kannan viikoittaisessa Gold Derby Winner ennusteissa. Xavier PRATHER jatkaa tapaa 57/20 kertoimella huolimatta lohkosta kahden viime viikon aikana. Faneja ei ole varannut, koska Xavier ei ole koskaan nimetty. Hänen ensimmäistä kertaa lohkoon oli seurausta satunnaisesta pyörimistä rulettipyörässä Alyssa Lopez korkean rullan huoneen voiton. Hänen polullaan voittaa Veto-voima, joka oli epäonninen skenaario, hän sai myös hallussaan rangaistuksen, joka teki hänet tämän viikon kolmannen ehdokkaan. Hannah Chaddha pelasti hänet vetovoimaan, mutta hän ei ollut koskaan vaarassa, koska kukous kohdistuu Sarah Beth Steagall . Tiffany Mitchell Sijoittuu toiseksi 82/25 kertoimet voittavan kausi 23. Detroitin 40-vuotias flebotomisti voitti ensimmäisen kotitalouskilpailunsa viime torstaina, mutta oli dethronoi, kun hänen BFF Claire Rehfuss voitti kohtalon kolikon korkean rullan huoneessa ja anonyymisti otti. Hannah jatkaa nousua toisella viikolla peräkkäin. Illinoisin hardikkaan opiskelija on nyt kolmannella sijalla 18/5 kertoimella, kun olet siirtynyt neljänteen paikkaan viime viikolla. Kevästöjäsen, joka menettää eniten höyryä tällä kaudella näyttää olevan kyny nuori . 29-vuotias tilin johtaja on menettänyt talon edut ja Amerikka, joka putoaa neljäs paikka 6/1 kertoimella. Azah Awaum ja Derek Frazier ovat nyt viidennessä ja kuudennessa asemassa 13/1 ja 25/1 kertoimella. Meidän Hunch on, että katsojat näkevät nyt polun voittoon näistä kahdesta kelleriä varten, jos heidät kuljetetaan ja osuvat jackpotin katkera tuomaristo. Tämä tarkoittaa, että kolme ei-kukoistaa jäsentä ovat nyt virallisesti alareunassa. Claire on ottanut suurimman nyhän, joka putosi seitsemänteen paikkaan 58/1 kertoimella, kun olet ollut 5 parasta koko kaudella. Alyssa ja Sarah Beth ovat viimeisessä paikassa 100/1 kertoimella, ja Sarah Beth Odotetaan lähettäneen oven yhden-on-One-haastattelun isäntä Julie Chen Moonves torstai-iltana. Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts