More

    ’Big Brother 23’ häätö ennustukset: Can Sarah Beth Steagall välttää potkut The Cookout?

    Kolmanneksi viikolla käynnissä, Tiffany Mitchell on ravinnassa hänen ruukunsa liittolainen Xavier PRATHER Gold Derby ennusteemme voittaa kauden, mutta hänen hallintonsa kotitalouden päällikkönä on tällä viikolla paljon voimaa. Koska hänen voitonsa alusta lähtien Tiffany on pyrkinyt voimakkaasti Sarah Beth Steagall , hänen ensisijaisena tavoitteensa viikkoja ja johtava ennuste häätää tällä viikolla lähellä yksimielisiä 9/100 kertoimet . Sarah Beth (SB) nimitti Tiffany sunnuntai-iltana hänen lähinnä Kyland Young . Samassa jaksossa Tiffany oli detronoi HOH Postista, mutta turvallisesti niin, että hänen oma tontti on liittolainen voittaa kohtalon kolikko. Itse asiassa Tiffanyn ystävä pelissä, Claire Rehfuss , ansainnut että valta ja piti ehdokkaita samoja. Ajan myötä SB ja Kynland liittyivät Xavierin lohkoon, joka sijoitti siellä rangaistus, jonka hän « ansaitsi » edellisen viikon Veto-kilpailussa, mutta Hannah Chaddha poisti hänet nimitystuolista jälkeen voittaa POV tällä viikolla. Clairen salaisen Renomin SB: n ja Kylandin salaisen renomin jälkeen kirjoitus oli seinälle duo, joka oli pitkään nähty uhkana Tiffanylle. SB tiesi, että vain yhdellä niistä olisi mahdollisuus ottaa pois lohkosta POV: n kanssa ja jopa parhaissa tapausskenaariossa, toinen olisi todennäköisesti häättynyt. Kelandin jakautumisen väistämättömyys Kelandista tuntui kuoleman isku SB: n peliin, mutta hän ei edes tiedä, kuinka syvällä kuopassa hän todella oli. Edellinen viikko hänen omalla Hoh hänellä oli mahdollisuus ottaa oma laukaus Tiffany, mutta sen sijaan päätti luottaa siihen, mitä me kaikki tiesi, oli Flimsy Deal, jonka hän oli Tiffanyn ja Clairen kanssa. Viime kädessä SB on vain toinen uhri, joka on pitkällä rivillä, jokainen häättynyt tietoisuuden puutteesta, että taloa on valvottu 6-hengen liittoumella koko kesällä. Kookauksen voima varret, osittain heidän uskollisuudestaan ​​toisiinsa huolimatta siitä, että jokainen on vahvistunut henkilökohtaisista yhteyksistä muiden kuin Alliance HouseGuestsin kanssa. Normaaleissa olosuhteissa SB olisi voinut olla taistelumahdollisuus tällä viikolla, jos hän pystyi luottamaan Kynlandiksi parlamentin asianajoksi. Mutta yksi asia, joka kaikki kukoistivat ovat, on, että he jokaisella on lähetettävä yksi heidän ystävänsä kotiin, jotta se olisi lopullisiin kuuteen. Viime viikolla Hannah joutui istumaan, kun Xavier työnsi Derek Xiao hivuction ja edellisessä viikolla derek frazier ja Azah -wasum ei ollut Valinta, mutta antaa ryhmälle häätä Britini d’Angelo . Tällä viikolla Kyland tiesi SB aika oli ylös ja että hän on sallittava häntä lähtemään, lisäksi antamaan Tiffany lupaa nimetä hänet häntä kuin pelinappula. Vasemmassa talossa todennäköisinä tavoitteina ensi viikolla on Xavierin liittolainen Alyssa Lopez ja Tiffany’s Ally Claire. Claire on jo joutunut uhreiksi kukouksen piirtämiseen. Tiffany vakuutti hänet ottamaan kohtalon kolikon vaippa tällä viikolla, koska se estäisi häntä pelaamasta tulevassa Hohissa. Tämä päätös merkitsee sitä, että Claire on saatavana hallintarekisterinä riippumatta siitä, mikä, viivästyttää pelin käännekohdan viivästyttäessä, kun kukoistaa on kannibalia, nimittää ja lopulta haitata omia jäseniään. Mutta se on tapa edetä itseämme, eikö olekin? Se on melkein vaikea olla silloin, kun tällä viikolla kertoimet puhuvat niin voimakkaasti SB: n kohtalosta. Huokaus. Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts