More

    ‘Dexter: Uusi verta « : Kaikki tietää kaudesta 9

    Vuosikymmenen jälkeen Dexter Morgan purjehti auringonlaskun myrskynsä, hän on palannut ja valmis johonkin uudessa veressä. ShowTime Virallisesti Greenlit A « Dexter » herätys lokakuussa 2020, jonka ensi-iltana tapahtuu 7. marraskuuta 2021. Michael C. Hall on tietenkin, kun ihana Geeky Bay Harbor Butcher, AKA Miami, FL Blood Splatter Analyytikko / Serial Killer, joka keskittyy Bloodlustin murhaukseen Muu sarjamurhat. Alkuperäinen Showrunner Clyde Phillips on myös takaisin uuden jakson tuottajaksi. Tässä on kaikki tietää « Dexter: uusi verta » kausi 9, mukaan lukien valettu ja perävaunu. Miten « Dexter » päättyi? Niille, jotka luopuivat SHOWTIMEN DRAMA-sarjasta myöhemmissä vuodenaikoina, olet tullut oikeaan paikkaan. Sisaran finaali « Dexter » ilmestyy 22. syyskuuta 2013, kun fanit ovat epätodennäköisiä kiistanalaista päättymistä. Ei kauan sen jälkeen, kun hänen sisarensa Debra Morgan ( Jennifer Carpenter ) huomasi hän oli todella Bay Harbor Butcher, hänet ampui ja tappoi psykopaath Oliver Saxon ( Darri Ingolfsson ). Dexter syytti itsensä tragediaan ja varasti Debin ruumiin pois sairaalasta, sitten kaatui hänet merelle, kun hän teki kaikki hänen uhrit. Hän teki lopullisen puhelun todelliseen rakkauteensa Hannah McKay ( Yvonne Strahovski), myös sarjamurhaaja ja hänen nuori poika Harrison ( Jadon Wells ), jotka molemmat pakenivat Argentiina aloittaa uuden elämän hänen kanssaan. Kuitenkin Dexter tajusi kaikki lähellä häntä päätyi tuomittuaan, joten hän ajoi veneensä hurrikaaniin. Hänen ystävänsä ja työtoverit Miami Metro-poliisilaitoksessa uskoivat, että hän sai myrskyn, mutta luonne havaittiin jonkin aikaa myöhemmin asui yksinäisyyden elämästä Oregonin lumberjackin. Milloin « Dexter: uusi veri » tapahtuu? Yhdeksäs kausi on noin 10 vuotta finaalin tapahtumien jälkeen. Dexter on sanonut hyvän Riddanssin Oregoniin (joka pitäisi tehdä fanit onnelliseksi) ja asuu nyt Jim Lindsayn, paikallisen kauppias, Iron Lake, New York. Kuka ovat paluupalat? Valitettavasti Revival-sarjassa ei ole monia tunnistettavia kasvoja. Vain sali (Dexter), puuseppä (Deb) ja John Lithgow (kuten Arthur Mitchell / Trinity Killer) ilmoitettiin palata. Carpenter ja Lithgowin hahmot, jotka molemmat kattoivat pääaiheessa, ne näkyvät vain flashbacksissa ja / tai visioissa. Viidennellä jaksolla David Zayas teki yllätys vieras ulkonäön Miami Metro Captain Angel Batista, joka tahattomasti kallistuu Dexterin uuden tyttöystävänsä todelliseen identiteettiin. Entä uudet valetut jäsenet? « Uusi veri » suhtautuu myönteisesti monia tuoreita kasvoja « Dexter » maailmankaikkeudelle, mukaan lukien Clancy Brown Koska epävirallinen kaupunginjohtaja Kurt Caldwell, Julia Jones Poliisi Angela Bishopin päällikkö ALANO MILLER AS LOGAN, Johnny Sequoyah AUDREY, Jack Alcott Harrison Morgan / Randall Lindsay, David Magidoff Teddy, Jamie Chung AS Molly, Oscar Wahlberg Zach, Fredric Lehne Edward Olsen, Michael Cyril Creighton Fred Jr ., Dustin Tucker Brian ja katy sullivan Esther. Huomaa, Angela on Dexterin uusi rakkauden kiinnostus Pikkukaupunkiin Iron Lake. Mitä tapahtui Hannah McKay? Toisen « uuden veren aikana » katsojat oppivat, että Dexterin yksi todellinen rakkaus, sarjaportaani, joka pelasi Yvonne Strahovski pääryhmässä, kuoli muutama vuosi sitten. Hänen kuolemansa jälkeen teini-ikäinen Harrison löysi muistiinpanon, joka oli kirjoittanut hänelle, mikä osoitti hänelle, että hänen isänsä oli vielä elossa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Se lähetti Harrisonin tehtäväksi seurata isäänsä ja selvittää, miksi hän jätti hänet, kun hän oli vain poika. Missä se kuvasi? Vaikka alkuperäinen kahdeksan vuodenaikaa pitkä rannalla, Kalifornia (Miami, Florida), uusilla jaksoilla on etenkin chillier-tunnelma, kun he kuvasivat Shelburne Falls, Massachusetts (Subbing in Iron Lake , New York). Katso virallista perävaunua: Kuinka monta jaksoa on? « Dexter: Uusi veri » koostuu 10 jaksosta, alas hieman 12 jaksosta jokaiselle ensimmäiselle kahdeksan vuodenaikolle. Se ilmaista sunnuntai-iltaisin 7. marraskuuta 2021. Marcos Siega on ilmoitettu ensimmäisen kuuden jakson johtajana. Puku Suunnittelija Cat Thomas äskettäin keskustellut Gold Derbyn kanssa siitä, mitä katsojia voi odottaa tästä « todella hämmästyttävästä kaudesta ». « Dexter » EMMY Historia Alkuperäinen sarja on 24-kertainen EMMY-ehdokas ja neljännen voittaja. Se voitaisiin ohjata ( Steve Shill ), vieras näyttelijä (Lithgow), pää otsikon suunnittelu ja kuvan muokkaus. Hall sai viisi peräkkäistä EMMY-ehdokkuutta parhaalla draama-näyttelijällä (2008-12), kun taas näyttely itse sai neljä tarjousta parhaaseen draama-sarjaan (2008-11).

    Latest Posts