More

    Emmyn asiantuntijat kirjoittamalla: Kuka on, uh, kirjoittaa tavaraa voittaaksesi ja ohjataan?

    Tervetuloa Emmy Asiantuntijat kirjoittaminen, viikoittain sarake, jossa Gold Derby toimittajat ja asiantuntijat Joyce Eng Christopher Rosen keskustelemaan Emmy kilpailu – via Slack, tietenkin. Tällä viikolla otamme Gander kirjoitus- ja ohjausluokkiin. Christopher Rosen : Hei, Joyce! Emmy Äänestys päättyi maanantaina ja luovat taiteet Emmys-seremoniat ovat aivan nurkan takana, joten mitä parempaa aikaa kuin nyt kirjoitti aivot tämän vuoden suurimpien ehdokkaiden takana: kirjoittajat ja johtajat. Aloitamme asioiden komedian puolella: Meillä molemmilla oli « lennon hoitaja » voittanut ohjaavassa luokassa. Se seuraa: Susanna Fogel voitti myös johtajat Guild -palkinnon näyttelyssä ja Kaley Cuoco sarja on varmasti vilkkelty kuin muut ehdokkaat täällä. Mutta olen alkanut ihmetellä, onko se itse asiassa väliä. Kun kohtaavat useita vaihtoehtoja rakastetusta « Ted Lasso », esitys, joka ei voinut vain voittaa parhaita komedia-sarjoja, mutta useat toimivat palkinnot pitäisi rikkoutua oikein, äänestäjät vain tarkistaa sen pois koko äänestyksestä? Jos näin tapahtuu, laitoin « keksit », ohjasi Zach Braff , kuten voittaja – vaikka henkilökohtainen mieltymys olisi « tehdä Rebecca uudestaan », luultavasti paras episodi kaikista kaudesta 1. Samaan aikaan kirjoitusalueella, olen pitkään pidetty yritys, että « hacks » on ehdokkaiden « kirjoittaja » – näyttely on kirjaimellisesti kirjoitusmateriaali – mutta mitä enemmän olen ajatellut sitä enemmän, sitä enemmän i Ajattele « Ted Lasso » on voittaja sen pilottille. Ihmiset rakastavat « Ted Lasso » ja näyttelyn koko kaari ja sävy on sijoittautunut ensimmäiseen jaksoon! Tämä tuntuu siltä kuin yksi niistä luokista, joita katsomme taaksepäin jälkikäteen ja ihmettelevät, miksi ajattelimme, että se menisi muuhun suuntaan ensinnäkin. Mitä ajattelet tällä hetkellä? Onko lennon hoitaja « osuma turbulenssia? Joyceeng : Oy. Tunnen kauheaa, koska todella rakastan « lennon hoitajaa », mutta olen hylännyt sen vasemmalle ja oikealle. Ensinnäkin se oli kooco kuukautta sitten ja nyt minä, kuten sinä, olen tämä, että tämä « lento » (anteeksi). Heti kun « Ted Lasso » sai kolme ohjattavaa nimitystä, laitoin ensin lennon hoitaja « . Se on flashin suunta, Fogel voitti DGA: n (jossa kaksi « Ted » EPS ja kaksi « hillitsemällä innostusta » EPS) ja ohjaaminen on kaikkein kaikkien sivukonttojen eniten äänioikeus-split-y. « Ihmiset v. O.j. Simpson: American Crime Story « ja » Watchmen « eivät voineet selviytyä kolmesta ohjaamisesta. Mutta « TED: n » sijasta minä luultavasti menossa « hacks » (OK, viimeinen). Kuten « TED », sillä ei ole näytön suunta, mutta sillä on vain yksi nimitys täällä (sen pilotti), se on yli-suoritettu 15 ehdokkaalla ja on oletettu nro 2 sarjassa. Jos « Ted » jakaa äänestyksen, mielestäni edunsaaja on näyttely, jonka he pitivät toiseksi parhaiten, jotka perustuvat NOM-yhteensä. Minulla on edelleen « hacks » voittaa kirjoittamisen, joten se tarkoittaa, että minulla on « hacks » ottaa kirjoittamalla ja ohjaamalla, mutta « Ted » väittää sarjaa. Se kuulostaa luonnonvaraisilta, mutta tämä tapahtui 2016 ja 2017 Comedy Series Champ « VEEP » – se menetti kirjoittamisen « Misction of Ei mitään » molempia vuosia ja oli kolme ohjattua ehdokkaaksi sekä vuosi, putosi « läpinäkyväksi » vuonna 2016 ja  » Atlanta « vuonna 2017. Se katosi myös vuonna 2015 » läpinäkyväksi « (ei äänestää tätä vuotta) reitittää sarjan, ja kun olen viime viikolla, kaikki kolme vuotta suunnattu palkinto meni näyttelyyn toisessa paikka sarjaan kertoimiin. Joten … Onko « TED LASSO » seuraava « VEEP »? Christopher Rosen : Tässä sanoisin ei: ne « VEEP », jotka jakavat kirjoitus- ja sarjan välillä tapahtui, kun näyttely oli hyvin menestyksekäs juoksevaksi ja uudemmilla, vilkköimillä vaihtoehdoilla näissä luokissa houkutella pois Emmyn äänestäjät. « Ted Lasso » on täysin muodostettu: se on edelleen uusi ja räikeä näyttely Emmy-äänestäjille ja hyväksytty erittäin onnistunut ja arvostettu. Mikä on sanottavaa, se on suurempi versio « hacks ». Mitä enemmän kirjoitamme, sitä enemmän vakuuttunut olen « Ted » pyyhkäisee täällä: sarja, kirjoittaminen, ohjaus. Miksi ei? Se olisi rehellisesti outoa, jos jokin muu tulos syntyi. Mutta laita sivuun, että draama nyt ja siirry draamaan. Tässä taas ovat luokkia, joissa sarja suosikki – tässä tapauksessa « kruunu » – odotetaan pyyhkäisevän. Sitä minulla on « kruunu » voittanut kirjoittamisen ja ohjauksen. Olen rehellisesti vaikea ajatella jotain muuta on mahdollista, mutta auttaa minua tekemään tapauksen järkyttyneeksi. Joyceeng : Joo, mutta mikä « kruunu » episodi ohjataan?! Tämä on minun dilemma « Ted », vaikka olen paljon lähempänä ennustaa « Ted » voittaa kirjoittaminen (vaikka mieluummin « tehdä Rebecca hienoa » kahdesta) kuin ohjaaminen. « Crown » voi voittaa ohjauksen kahdesta ehdotuksesta huolimatta, mutta en ole päättänyt, mikä vieläkin minulla on edelleen « Mandalorian » paikkamerkinnä. « Fairytale » on suosikki, ymmärrettävästi ja turvallisin valinta, mutta näen viime vuoden kiertymän uudelleen ja « sotaa », kirjoitukseni, voittaa. « Perimyymälä » odotettiin voittavan finaaliaan, mutta se oli « boar lattialla » tunti, joka oli viimeinen, um, seisoo. Entä jos ennustamme väärän jakson sarjan mestarin uudelleen? Ohjauslakki on tarjonnut yllätyksiä täällä viimeiset kolme vuotta – « kruunu » ja « Ozark » järkyttynyt vuosina 2018 ja 2019. Ironista kyllä, « peräkkäin » menetti sen finaali ja voitti kolmannen jaksonsa puolesta, mikä olisi päinvastoin  » Kruunu « jos » sota « vallitsee. Ja vaikka minulla on tällä hetkellä Mando, mielestäni se ei ole « kruunu », Dark Hevonen on « Handmaidin tarina », toinen entinen mestari tappaja finaali. Mutta olen täysin yltänyt, mikä on todennäköisesti onnellinen loppu « Fairytale »? Christopher Rosen : Pidän siitä, missä päänne on: « Handmaidin tarina » tuntuu todennäköisemmin vuorotellen kuin « Mandalorian » (mielestäni väärässä « Mandalorian » oli jopa nimitetty ).). Mutta kuka olemme vitsi? « Fairytale » on « The Crown », joka erottuu kauden keskuudessa: Se on Charles ja Diana tunti ja siinä on kaksi johtavaa esitystä näyttelijöiltä, ​​useimmat ihmiset ajattelevat voittaa niiden luokkia. Sellaisena tuntuu kuin automaattinen valinta. Joten, kyllä, tämä on minulle vain liitu. Mutta ennen kuin menemme yöksi, anna minulle syyn poimimiseen « Mare of Easttown » suunnatusluokassa rajoitettu sarja, paikka kaikille – itseni mukaan lukien « The Queen’s Gambit » voittanut kävellä. Ovatko me kaikki asetettu tarkistuspaikalle? (Se on shakkiviite.) Joyceeng : Voi, kiittää Jumalaa, jonka olet selittänyt, koska en todellakaan ollut varma, onko se sotilas, er, pun. Ok, niin, kyllä, sanoin aiemmin tällä viikolla, kun harkitsut siirtymistä « mare » ohjaamaan. En ole vielä tehnyt sitä, mutta luultavasti minä. Työskentelen täällä, ja koska olet « Queen’s Gambit » voittavan sarjan, tämä kytkin ei olisi järkevää sinulle. Mutta minulla on « mare », joka ottaa suuren, ja nykyisen järjestelmän alla rajoitettu sarja ja ohjaaminen ovat riittäneet vuosittain paitsi kaksi: kun edellä mainittu kolminkertainen ohjaaminen ehdokkaat « O.J. » ja « Watchmen » menetti « yöpäällikkö » ja « epätavallinen », vastaavasti. (Vaikka menette nauhajärjestelmään, viimeinen kerta ohjaus ei mennyt rajoitettuun sarjaan tai TV-elokuvan voittajaan – tiedät, kun TV-elokuvat olivat suurempi kauppa kuin rajoitettu sarja – oli 2007.) Tiedän mitä sinä « Ajattelu: » « Queen’s Gambit ‘ei ole kolme ehdokkaa, Joyce! Etkö voi matematiikkaa?!  » Tuomaristo on edelleen ulos. Mutta se on luultavasti parempi virheitä näiden kahden luokan vastaavuuden puolella kuin ei, esittelee useita nimikkeitä, jotka taas olet jo tehnyt toisen näyttelyn kanssa. Joten luulen, että minun pitäisi nyt mennä dethrone « kuningatar ». Emmyn kertoimet parhaaseen komedian ohjaukseen lennon hoitaja on edessä Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts