More

    Emmys Love Uusi draama tukevat pelaajia, mutta mieluummin veteraani komedia esillä esiintyjiä

    Historia tehtiin viime vuoden Primetime Emmys, kun ensimmäistä kertaa kaksi tukevaa toimijoita ( Dan Levy ja Annie Murphy ) voitti työnsä lopullisella kaudella Komedia sarja (« Schitt’s Creek »). Molemmat Champs sekä 2020-luvun draama tukevat voittajat ( Billy Crudup , « Morning Show » ja Julia Garner , « Ozark ») ovat tänä vuonna samoin kuin kaikki niiden lyijyn vastapuolet. Tuloksena oleva täydellinen puute back-back-voitoista jatkuvien sarjojen toimivuuden luokkiin on toinen tärkeä ensimmäinen ja takaa jännittävän tuloksen. Tänä vuonna TV-Akatemia on nimittänyt 31 tukevaa pelaajaa, jotka edustavat 11 sarjaa, joista osa äskettäin ensi-iltaa, kun taas toiset vain ilmestyivät loppueksin. Neljän mahdollisen voittajan määrittämisen määrittämisessä voidaan tehdä paljon näkemyksiä tutkimalla aikaisempien seremonioiden tuloksia, varsinkin kun kauden numerot ovat johtaneet eniten voittoihin. Kaksi komediaa tukevaa palkintoa, jotka on ensin annettu tiettyihin esityksiin vuonna 1954, ovat useimmiten menneet toimijoille, jotka ovat pitäneet roolejaan kaksi vuodenaikaa. Nämä tapaukset muodostavat 21 prosenttia parhaista komediaan, joka tukee näyttelijää ja näyttelijä voittaa, kun vastaavat mies- ja naissuhteet ovat 1: 4.2 ja 1: 3.3. 14 prosenttia molempien luokkien voittoista on ollut ensimmäisten vuodenaikojen osalta, 15 prosenttia kolmanneksi, 14 prosenttia neljänneksi ja 11 prosenttia viidenneksi. Loput 25% ovat olleet kuudenneksi vuodenaikoina ja sen jälkeen. 14 prosenttia näistä toimijoista on vallinnut viime vuosina, näiden vuodenaikojen numerot, jotka vaihtelivat yhdestä 11: een. 15 tukevasta esiintyjistä, jotka on tunnustettu komediselle työstään tänä vuonna, yhdeksän edustavat näyttelyä « avajaiset, mukaan lukien puoli tusinaa jäsentä » Ted Lasso « : Brett Goldstein , Brendan metsästys , Nick Mohammed , Jeremy Swift , Juno-temppeli ja Hannah Waddingham . Tämän osajoukon pyöristäminen ovat Carl Clemons-Hopkins ja Hannah einbinder (« hacks ») ja Rosie Perez (« lennon hoitaja »). Viisi jäljellä olevista toimijoista – Aidy Bryant , Kate McKinnon , Cecily vahva , Kenan Thompson ja Bowen Yang – nimetty heidän työnsä 46. kausi « lauantai-iltana ». Urosluettelon viimeinen paikka on täynnä Paul Reiser , joka on saanut tarjouksen kolmannen kauden « Kominsky-menetelmä ». Draama tukevat palkinnot ovat myös tyypillisesti menneet toimijoille, jotka ovat pelanneet hahmoja kahdelle kaudella, näillä tapauksillä, jotka edustavat 23% kaikista parhaista draamasta, joka tukee näyttelijä ja näyttelijä voittaa. Mies- ja naarasuhteet ovat 1: 5,7 ja 1: 2,3 vastaavasti. 22% voittoja näissä kategorioissa ovat olleet ensimmäisen vuodenaikoina, 18% kolmannen, 15% neljännen, ja 14% viidennestä. Muut 8% ovat tulleet kuudennen vuoden ajan ja sen jälkeen. 15% näistä esiintyjistä on kunnioitettu lopullisista vuodenaikoista, joiden numerot vaihtelevat yhdestä kahdeksaan. Kuusitoista varusteltu pelaaja on nimetty dramaattiseen toimintaan tänä vuonna, ja vain kolme edustavaa uutta esitystä: Aunjanue Ellis ja Michael K. Williams (« Lovecraft Maa ») ja John Lithgow (« Perry Mason »). Jäljellä olevat naisten ehdokkaat ovat heidän esityksissään « neljäs vuodenaika, mukaan lukien kolme » kruunu « ( Gillian Anderson , Helena Bonham Carter ja Emerald Fennell ) ja neljä « Handmaid’s Tale » ( Madeline Brewer , Ann Dowd , Yvonne Strahovski ja samira wiley ). Kolme urospuolisia toimijoita « Handmaid’s Tale » ( Ot Fagbenle , Max Minghella ja bradley whitford ) sai myös tarjouksia, kuten Tobias Menzies The Crown. «  Giancarlo Esposito ansaitsi ilmoituksen toisen kauden » Mandalorian « , kun taas Chris Sullivan nimitetään viidennen kauden aikana « Tämä on meille. » Useat 2021 tukevat ehdokkaat sanoivat hyvästiän niiden hahmoihin viime vuoden aikana, kuten « Kominsky menetelmä » ja « Lovecraft Maa » lopettivat juoksunsa. « The Crown » -kilpailut eivät myöskään palaa heidän rooleihinsa, jotka on palautettu ennen viimeistä kaksi vuodenaikaa, ja « lauantai-ilta elävät » valettuja jäseniä ei ole vielä vahvistanut suunnitelmia pysyä. Jos joko « Lovecraft Country »-näyttelijä vetää voiton, ne liittyvät Madge Sinclair (« Gabrielin tulipalo » 1991), Alex Rocco (« Kuuluisa Teddy Z, » 1990) ja Art Carney (« Häämatkalla » 1956) luettelossa tukihenkilöt, jotka voitti, vaikka niiden näyttelyt kesti vain yksi kausi. Tämän vuoden parhaiten tukevan näyttelijän ja näyttelijäpalkinnon voittajat paljastuvat 73. Primetime Emmys -seremonian aikana, kun CBS: ssä ja Paramount +. Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts