More

    « Hell’s Kitchen 20 » Top 5 Power Rankings: Trenton Garvey tai Steven Glenn voisi tulla ensimmäinen mies voittaja kausi 12

    Maamerkki 20. kausi « helvetin keittiön », Gordon Ramsay toi yhteen 18 pyrkivät kokkeja nuoremmaksi 24-vuotiaana kilpailla hänen « nuorten aseiden » syklillään. Hänen toivonsa oli löytää tuleva johtaja, jonka hän voisi mentori koko uransa ajan, voittaja väittää pääkokin sijainnin Ramsayn Steakhouseissa Pariisin hotellilla Las Vegasissa. Viisi kokki-testaanttia on selviytynyt tähän kovettuvaan työhaastatteluun tähän mennessä, mutta vain yksi voi kävellä suuren palkinnon kanssa. Tutustu « Hell’s Kitchen » Power Rankings menossa jaksoihin 13 ja 14 alla. 13 poistetut kokit ovat ava Harren , Matthew Francis Johnson , Jajoan Smith , Alex Lenik , Morgana Vesey , Payton Cooper , Kevin Argueta , Keanu Hogan , Victoria Sonora , > Josie Clemens , Sam Garman , Emily Hersh ja Antonio Ruiz . Alla on meidän « Hell’s Kitchen 20 » Top 5 Power Rankings chef-testatuille, jotka ovat edelleen ripana otsikko. 1. Trenton Garvey Trentonissa on vain jotain, joka antaa meille « voittajan vibe » tällä kaudella. 23-vuotias alkoi hieman shaky ja on menettänyt noin yhtä paljon kuin hän on voittanut kaikkia haasteita. Mikä tekee Trentonista, on kasvu, jota olemme nähneet hänestä koko viikon ajan. Viimeisten jaksojen aikana Ramsay on vetänyt Trentonin täydentämään suurta työtä ruokailupalvelun aikana ja ylistävät ruoanvalmistustaitojaan. Trenton on myös melko rauhallinen paineen alaisena, jota tiedämme Ramsay arvostaa huolimatta siitä, että hän on hothead itse. Varoa Trenton hiljaa kävellä pois, koska ensimmäinen mies voittaja vuodesta Kausi 12 Scott Commings . 2. Steven Glenn Steven aloitti yhtenä varhaisista pelkkää ja on voittanut enemmän ruoanlaittohaasteita kuin hän on kadonnut. Episode 2 hänet kutsui parhaiten kokki keittiössä, mutta siitä lähtien kamppaillut löytää äänensä. 21-vuotias hiljainen käyttäytyminen on laskeutunut kuumaan veteen, ja Ramsay huutaa häntä yhdessä vaiheessa, kysyä, onko nuori kokki edes olla siellä. Mutta Ramsayn turhautuminen tulee potentiaalista, jota hän näkee Stevenissä, joka toipuu hyvin vastoinkäymisestä ja palvelee laadukasta ruokaa. Hän on ehkä ollut viimeinen kokki voittaa musta takki, mutta älä lasketa steven vielä. 3. Kiya Willhelm Kiya on voi tehdä asenne ja kieltäytyy luopumasta, kun menee kovaa. Hänen pikkukaupungin eteläisen viehätyksensä tekee hänestä miellyttävän ja ikimuistoisen kilpailijan. 22-vuotias hiekka ja intohimo tekevät hänestä voimansa keittiössä. Kiya voittaa enemmän kuin hän menettää haasteisiin, mutta hänen paras laatu on hänen kykynsä ottaa keittiön yli, kun asiat lämmitetään. Viidestä jäljellä olevasta kokit, Kiya todennäköisesti on vahvin ääni johtajuudesta, mutta hänen suuntaansa on osuma tai Miss. 4. Megan Gill Megan on vakaa ääni keittiössä, mutta se on hiljainen ääni. Viidestä jäljelle jäänyt kokit tässä kilpailussa, Megan on todennäköisesti vaikeinta muistaa ja helpoin unohtaa. 23-vuotias toimii yleensä hyvin haasteissa, voittaen hieman useammin kuin menettää. Mutta onko hänellä läsnäolo keittiön käskyä? Megan näyttää haalistuvan taustalle ja voiko hän astua se ja vaikutuksen Ramsayn kanssa, jolla on jonkin verran johtamisosaamista. 5. Brynn Gibson Brynny ei välttämättä täytä viimeisinä hänen kykynsä vetää pois herkullisia ruokia, kun se laskee, mutta hänen emotionaalinen epävakaus ei sovellu johtajuuteen. 21-vuotias on tehnyt hyvin haasteita, voitto- tai pisteytyspisteitä noin puolessa kauan, kun hän kilpailee. Brynn on jopa kutsunut parhaan astian punaiselle joukkueelle. Ongelmana on, että hän on kokonaiskorin tapauksessa, kun se kuumenee keittiössä. Hänen vakionsa kyyneleen ja dramaattisten meltdowns näyttää johtajuuden kyvyn puutteesta, ja se olisi järkyttävää nähdä Ramsay aseta joku Brynniin pään kokkiasentoon yhdellä korkean profiilin ravintoloistaan.

    Latest Posts