More

    ’Hell Kitchen’ kaudella 20 jaksoa 13 ja 14 kertaus: Kuka putosi 2 tunnin episodi?

    Otsikko maanantaisin kahden tunnin jakson « helvetin keittiön » kausi 20, vain top 5 black takkikäyttäjät pysyivät näyttelyssä: Brynn Gibson , Steve Glenn , Trenton Garvey , Megan Gill ja Kiya willhelm . Tällä viikolla pelaajat joutuivat vaikuttamaan Gordon Ramsay Instagram-seuraajille luomalla visuaalisesti huolellisesti levyjä. Myöhemmin he kamppailivat todistamaan arvonsa päivällisellä, joka on täynnä sabotaasi. Paljon on pelissä tänä vuonna kaikkien aikojen ”HK20” voittaja, koska he väittävät pään kokki kannan Chef Ramsay Steakhouse Pariisin Hotel Las Vegasissa. Seuraavassa luetaan minuutti-minuutti « helvetin keittiö: nuoret aseet » Recap of Season 20, Episodit 13 ja 14, nimeltään « Sosiaalinen media helvetissä » ja « helvetti ei raivoa », jotta voit selvittää, mitä tapahtui maanantaina 6. syyskuuta klo 20.00 ET / PT. Sitten varmasti kuulua kommentti-osiosta suosikki pyrkivät kokit Foxin todellisuuden TV-näyttelyssä ja kuka luulee, mitä se tekee voittajien luetteloon. Pidä virkistävä / lataa tämä « Hell’s Kitchen » Live-blogi uusimmista päivityksistä . 8:00 p.m. – « aiemmin » helvetin keittiö « ! » 12. jaksolla sekä Emily Hersh ja Antonio Ruiz sai käynnistyksen, kun he eivät ostaneet mustia takkeja. Trentonin paahdettu Lambin paahdettu teline ansaitsi hänelle ensimmäisen mustan takin, jossa Brynn sai toisensa hänen filetin takia. Megan ja Kiya olivat seuraava, kun kirjoitat Black Watcket Lounge, koska heidän sininen fin tonnikalan ruokia. Lopuksi Steve liittyi konserniin katkarapujaan ja gritsilevyyn, hänen isoäitinsä suosikki. Mikä musta takki kokki (t) käynnistetään tänä iltana? 8:05 p.m. – Top 5: ssä annetaan uusia keittovälineitä ottaa kotiin kovan työnsä juhlimiseksi. Myöhemmin Steven ja Brynn saavat flirttaileva oleskelutilassa ja kokkikantsat alkavat ihmetellä, onko romanssi kukassa. Seuraavana aamuna Gordon julkistaa ensimmäisen yksittäisen mustan takin haaste: visuaalisesti upeat ruokia, jotka maistuvat yhtä hyvältä kuin ne näyttävät. 8:10 p.m. – Steven myöntää, että tämä visuaalinen haaste on pelottanut. Kiya on myös hermostunut, koska pinnoitus ruoka on tyypillisesti hänen suurin heikkous. Trenton näyttää luottavaisin ja hän alkaa pinnoittaa astiansa seitsemän minuutin jäljellä. Aika päättyy ja Gordon on valmis napsauttamaan joitakin kuvia näistä kauniista ruokalajeista. Hän lähettää kuvia eläväksi 7,5 miljoonaan seuraajaan sosiaalisesta mediasta. Heidän äänensä tekevät siitä, kuka voittaa nykypäivän musta takki haaste. 8:20 pm – LA: n « Best Chef, » Ludo Lefebvre , on tänä iltana vieras tuomari ja hän ja Gordon kaikki pisteet nämä astiat asteikolla 1-5. Brynn’s Pan-Seared-kampasimpukat ovat kauniita ja Ludo rakastaa rappeutumista. Gordon on vaikuttunut hänen mausteestaan. Hän saa yhteensä 8 pistettä. Steven on seuraavalla haudutetulla kaloilla. Hänellä on rakeinen sose ja se oli hieman väritön. Steven saa yhteensä 6 pistettä. Kiya esittelee kalansa värikkäässä levyllä, jonka sekä Ludo ja Gordon arvostavat. Gordon haluaisi hieman enemmän « viimeistelyä », mutta hän saa koko pistemäärän 7. Trenton palvelee värikäs kampasimpukoita, jotka ovat « hyvin tasapainoisia » ja « melkein täydellinen ruokalaji. Trenton saa täydellisen 10. Viime kestäneen on Megan, joka on luottavainen hänen pan-seared ankka. Ludo ajattelee, että se näyttää kauniilta ja Gordon kutsuu sitä « Elegantin ». Megan myös saavat täydellisen 10. Sitten online-äänet ovat taulukoitettu: Brynn sai 3 pistettä, Steven sai 1 piste, Kiya sai 2 pistettä, Trenton sai 5 pistettä ja Megan sai 4 pistettä. Tämä tarkoittaa, että Trenton voittaa tämän haasteen täydellisen pistemäärän 15 kanssa Megan viimeistely lähellä toista. Steven sai viimein kaikilla mahdollisilla tavalla. Ouch! Trenton on saanut yksityisen VIP-kiertueen helvetin keittiön Michelle Tribble ja Raolo-ravintolasta. Hän saa ottaa yhden vieras hänen kanssaan ja Trenton valitsee Steven liittymään. Naiset pysyvät takaisin ja erilliset pippurit. 8:32 s.m. – Illalla on aika päivälliselle ja viimeiset viisi työskentelevät nyt yhdessä keittiön punaisella puolella. Trentonilla on vaikeuksia säätää, koska se on ensimmäinen kerta, kun hän on työskennellyt tässä keittiössä. Ovet auki ja vieraiden suppilo jotkut grub. Megan ja Kiya ovat päättäneet alkupaloja ja pitävät itseään dynaamisen duo. He tappavat sen keittiössä, mutta Brynn näyttää floeredilta kalalaasemalta. Gordon pyytää häntä hieman enemmän kuin voimakkaampaa ja vahvempaa viestintää. Brynn alkaa paniikkia ja itkeä. 8:45 s.m. – Brynn on täynnä ahdistusta, mutta ainakin hänen patabut on hyvin keitetty. Steven näyttää tekevän hyvin lihan asemalta. Entrees jatkaa kaada ja Trenton näyttää hieman hämmentyneeltä Garnish-asemalta. Hän ei näy paljon luottamusta, kun hän on uusi tilanne. Kiya sanoo Trenton näyttää uppoava vene. Hänen viestinnänsä on vakavasti puuttuva ja Gordon lopulta on huutaa saadaksesi nuoren kokin huomion. Stevenin hiljainen käyttäytyminen on myös Gordonin hermoihin. Asiat pahenevat, kun hän palvelee joitakin ylikuormitettuja naudanlihan hyvinvointia, mutta Steven toipua nopeasti. 8:50 P.M. – Muutaman hikkauksen jälkeen lopullinen viisi Black Jacket Chefs kääri ensimmäisen illallisen palvelunsa korkealla huomautuksella. Mutta kilpailun on jatkettava. Yhdessä he joutuvat löytämään kaksi ehdokkaaksi eliminointia varten. Kaikki jengit Brynn ja sanoo, että hän ei ole henkisesti vahva tarpeeksi ravintolan hallintaan. He ajattelevat myös, että Steven on liian varattu ajaa keittiön. Trentonin alentuva asenne alkaa kusta kiya pois ja hän on valmis « rikkomaan nenänsä ». Hän ajattelee, että Trenton on asettanut itsensä näkymättömään jalustalle. 9:00 p.m. – Ensimmäinen ehdokas poistoa varten on Brynn, koska hänellä on paljon oppia. Toinen ehdokas on Steven, koska hänellä ei ole viestintää. Gordon antaa heille kukin puhua itselleen ennen Stevenin poistamista. Gordon sanoo, että hänellä ei ole epäilystäkään siitä, että Stevenillä on uskomaton ura, koska hänellä on suuri asenne. Hän jopa antaa 21-vuotias pitää hänen musta takki. Gordonin lopulliset sanat tämän ensimmäisen tunnin lopussa ovat « Steve on vielä paljon oppia. Valitettavasti tänä iltana hän oppi, että hiljaisuus keittiössä ei ole kultainen, se on hyvästit.  » 9:05 p.m. – Lopulliset neljä nuorta asetta helpotetaan selviytymään toisesta poistamisesta. Kun ne rentoutuvat kattoon, Kiyan viha Trenton alkaa kasvaa. Hän ei kestä, kun hän kiittää itseään ja hän myös uskoo, että hän on kauhea johtaja. Seuraavana aamuna Top 4 kerrotaan laittaa rantaa vaatteita, koska he menivät rannalle. Tämä on Las Vegas, joten tietenkin se on väärennetty ranta, joka sijaitsee helvetin keittiön takana. Gordon kertoo heille tämän päivän haaste on palvella hämmästyttäviä vieraita ranta grilli. 45 minuutin haaste alkaa nyt! Jokaisen kokin on luotava ja suoritettava yksi ruokalaji, joka täyttää vieraat. 9:15 P.M. – Aika päättyy ja on aika vieraille maistaa jokaisen kokin ruokaa. Jokainen ranta-goer sijoittaa ne ensimmäisestä neljäs paikkaan. Kokki, jolla on eniten ensimmäisimmät äänet, voittavat tämän haasteen. Jokainen kokki ansaitsee fanit ja näyttää siltä, ​​että kukaan ei tehnyt huonoa ruokaa. Äänet ovat yhteensä ja Gordon sanoo, että se oli hyvin lähellä. Megan lopetti viimeisessä paikassa hänen Tostadasinsa, Brydasin kanssa oli kolmas paikka Thai Tacos, Kiya viimeistelee toisen Turkin liukusäätimien ja Trenton voittaa grillattu lohi. Hän voitti Kiyan vain kolme ääntä! Hän haluaa ottaa Meganin ostosmahdollisuuksistaan. Kun Gordon kysyy Kiya, jos hän oli yllättynyt Trenton poimittu Megan, Kiya reagoi, ettei hän ole yllättynyt ollenkaan ja että Trenton on « liian syyllinen oma hyväksi. » Hän ei ole mitään takaisin! Vaikka Trenton ja Megan valmistautuvat päättämään ostoksille, Kiya ja Brynn valittavat Trentonin syyllisestä asenteesta. Heillä ei ole paljon aikaa valittaa, koska heidän täytyy mennä ulos väärennetty rannalle ja puhdistaa kaikki hiekka. 9:30 p.m. – Tonightin illallinen palvelu on toistaiseksi tärkein. Jokainen kokki ottaa vuorotellen keittiön näyttämään johtamisosaamistaan. Tietenkin Gordon ei tee sitä helppoa, heittää sabotage-ruokia vasemmalle ja oikealle. Hän haastaa myös kukin kokit kertomaan hänelle ja antaa hänelle oman lääkkeen annoksen. Kaikki heistä epäonnistuvat kurjasti aluksi, mutta lopulta alkaa parantaa. Oli hauskaa katsella, mutta olisin rakastanut olla nähnyt yhden kokkien todella palvella Gordon jotain laadukasta sävyä. Joka tapauksessa, illallinen palvelu käynnistyy Brynn-pelissä. Onko hän huomaa sabotoituja ruokia? 9:40 P.M. – BRYNN huomaa jotain pois tartalista, mutta ei ymmärrä, että se on tonnikala, ei naudanlihaa. Seuraavaksi hän ei tunnista, että seared lohi puuttuu ihoa. Brynn on aikeissa itkeä. Trenton on vieressä läpäissyn vieressä ja myös kaipaa tonnikalaa naudanlihan sijasta. Hän ei myöskään näytä oikeinkirjoittavan « tonnikalaa », kun Gordon kirjaimellisesti loitsee virheen hänelle. Trenton on hämmentynyt siitä, mikä voisi olla väärässä. Kun hän lopulta ymmärtää, mitä T-U-N-A tarkoittaa, Gordon kertoo hänelle vetää päänsä hiekasta ja johtaa! Tämä kääntyy Trentoniin absoluuttiseen hirviöön passissa, joka purkaa kilpailijoistaan, mutta tekee Gordonin. 9:45 P.M. – Megan on seuraavaksi passissa ja hän uskoo huomionsa yksityiskohtiin, on hänen vahva puku. Hän huomaa heti, kun orzoa käytettiin Risottoon riisin sijasta. Seuraavaksi hän löytää kuutioidut kesäkurpitsan naamioituna herneiksi. Mikään ei saa ohi Megania! Nyt se on Kiyan kääntyminen johtamaan keittiötä. Hän nopeasti puuttuu 6 hengen taulukosta. Seuraavaksi hän ei täytä hummeria risottona katkarapujen sijasta. Tämä ei ole hänen paras hetki. Kiya on pettynyt illallisen palvelukseensa ja pelkosi voi olla vaarassa poistaa. Illallinen palvelu tulee lähelle ja Gordon kertoo Kiyalle olla voittamatta itseään tekemään muutamia virheitä. « Olen tehnyt tuhansia! » Hän huudahtaa. Kiya päätyy keittiön takaosaan ja SOBS. 9:59 p.m. – Gordon kertoo kokki-testatuille, jotka kaikki ovat tehneet hyvin, mutta tarvitsevat rehellistä, rehellistä keskustelua tänä iltana illallispalvelusta. Jokainen suostuu Megan oli paras pass. Trenton luulee olevansa myös yksi parhaista, mutta hänen kilpailijat ajattelevat olevansa liian ankaraa. Naiset kertovat Trentonille, että hän ei koskaan omista mitään hänen virheistään. Trenton vastaa sanomalla Brynn on heikko. Viimeinen neljäsosa Gordonin edessä ja väittää, miksi niiden pitäisi pysyä kilpailussa. Gordon ilmoittaa, että Megan on ensimmäinen kokki edetä viimeiseen kolmeen. Seuraava kokki etukäteen on Trenton. Lopullinen kokki, joka liittyy Meganiin ja Trentoniin Top 3: ssa on Kiya. Brynn saa emotionaalisen jäähyväiset, kun Gordon sanoen: « Brynn tarkoittaa ehdottomasti sitä, mitä se kestää suuri pää kokki. Kun hän oppii hallitsemaan tunteita, tiedän, että hän pääsee sinne. « 

    Latest Posts