More

    « Big Brother 23: n » Sarah Beth: « Se on loukkaavaa », että Kynland oli uskollinen hänen salaiselle liittoulleen

    Sarah Beth Steagall meni korkeimmasta korkeimmasta alhaisimmista matalista « Big Brother 23, » Hoh viime viikolla – ja ottamalla tuuletin suosikki derek x. – ulos ovesta torstaina, kun hänet nimitettiin kerran, mutta kahdesti, ensin alkuperäinen Hoh, Tiffany ja sitten Anonymous Hoh, Claire , kolikon kautta Destiny, lopulta häätää 5-1. Kun Sarah Beth menetti vetoon Hannah , hänen kohtalo oli sinetöity, kun Hannah otti kolmannen ehdokkaan xavier pois lohkosta ja kukoista oli numerot pitämään KYLAN Hänen yli ja jatkaa pääsuunnitelmaansa ottamaan jokaisen jäsenen sotilas yksi kerrallaan. Kylanti tunnusti olemaan « salainen liittoutuma » Goodbye-sanomassaan nro 1: n ei-keittoon liittolaiselle, joka oli järkyttynyt kuulla yhden torstai-iltana. Joten mitä hän ajatteli sitä nyt, kun hän johtaa tuomaristoon? Tutustu alla. GOLD DERBY: ENNEN TARKASTETTU DEREK X. Viime viikolla olet alun perin halunnut jatkaa Jackpotin Tiffanyn ja Clairen kanssa. He olivat hyvin lähellä Derek X: tä. Kuinka paljon vaikutusta luulet, että kohdistat häntä kohdentamaan sinua tällä viikolla? Sarah Beth: Luulen, että Kylanti ja minä olimme jo Tiffanyn ja Clairen tutkat siinä vaiheessa. Ajattelen ehdottomasti, jos en olisi voittanut Hoh kun tein ja yksi heistä oli voittanut, olisin ollut Kynlandin vieressä olevassa lohkossa. Mielestäni suurin ero on, jos Derek X. oli ollut talossa, hän ehdottomasti olisi taistelussa Kynlandille. Tietenkään en tiennyt salaisesta liittoutumasta tässä vaiheessa. Se tuntui todella, että Derek X. oli todella voimakkaasti yhteydessä peliin ihmisiin. Kun katselin jopa backdooring häntä, oli niin vähän ihmisiä, jotka ajattelin, että voisin istua vieressä, joka todella lähettää hänelle kotiin. Se tuntui todella, että hän joutui istumaan Clairen vieressään tai Tiffanylle, jotta voisin jopa äänestää, ja se oli todella pelottavaa ja ehdottomasti johtanut päätökseen, joka haluaa mennä eteenpäin ja saada hänet ulos. Ja niin pitkälle kuin luulen, että jos se oli virhe, koska Tiffany ja Claire olivat tarttuneet minuun, ei, en, koska uskon, että he joutuivat kohtaamaan minua ja Kynland. Ja minä ajattelen, että vaikka en olisi varannut Derek X: tä Ja siinä vaiheessa, jos Derek X. oli vielä ollut pelissä, luulen, että hän olisi työskennellyt todella vaikeasti pitämään Kynlandin minua, koska se oli järkevämpää hänen peliinsä. Ja tunsin, etten halunnut laittaa tähän asemaan, jossa minulla ei ollut taistelua. On selvää, että olin edelleen tässä asemassa joka tapauksessa salaisen liittoutumisen takia, mutta minulla ei ollut tätä tietoa tuolloin. Kulta Derby: Miksi et pahoillani Derek X: n jälkeen. Sarah Beth: En pahoillani Derek X: n jälkeen. Koska en todellakaan nähnyt tuolloin tapaa voittaa Derek X: n. Jos hän pysyi pelissä kauemmin. Olen samaa mieltä siitä, että hän ei itse tuli Kynlandin tai [minua] jälkeen, joten on mahdollista, että olisin voinut kestää hieman kauemmin pelissä, jos hän olisi ollut siellä. Mutta jossain vaiheessa joku laittoi Kynlandin ja minut lohkoon, ja jos Derek X. oli siellä, hän taisteli Kynlandiin pysyäkseen, ei minulle. Ja jos olisin lohkossa Derek X: n vieressä., Olin täysin varma siitä, että olin yksi menee kotiin, koska hänellä oli niin voimakkaita yhteyksiä muiden kotieläinten kanssa ja hän oli parempi kilpailija kuin minä ja olisi lyönyt minua Kilpailuissa. Joten tunsin, että pidempi piti hänet pelissä, sitä vaarallisempi hän oli henkilökohtainen peli. GOLD DERBY: Oletko loukkaantunut, että Kylanti ei ollut niin uskollinen sinulle kuin olit hänelle, koska hän priorisoi tämän salaisen liittouman sinua? Miksi tai miksi ei? Sarah Beth: Se on vahingollista. En voi valehdella ja sanoa, että se ei ole. Olen ehdottomasti ajatellut, että hän oli uskollisempi minulle kuin se. Mutta katsot sitä, olemalla talon ulkopuolella ja tiedot Azah ja Kynland, olen melko varma, että tiedän, mitä tapahtuu. Ja tiedän, että hän mainitsi minulle, että mitä hän haluaa tehdä tässä pelissä hänen uransa ja hänen kuvansa puolesta. Kun otan kaiken tämän huomioon, ymmärrän, miksi hän teki mitä hän teki. Tiedän myös, että hän tiesi minut kilpailijana ja jos hän oli kertonut minulle salaisesta liittoutumisesta, kun olin lohkossa, olisin seurannut sen. Halusin pysyä pelissä, olisin tehnyt mitä tahansa, joten hän ei ollut edes asemassa, missä pelin lopussa hän olisi ollut rehellinen kanssani. Hän tiesi, että olisin puhjennut sen, joten kunnioitan hänen päätöksensä. GOLD DERBY: Nyt kun tiedät, että siellä on salainen liitto, tee paljon HouseGuestsin toimintaa ja mitä he ovat sanoneet, että teet enemmän järkeä? Sarah Beth: Kyllä, ehdottomasti! Erityisesti paljon Kynland on sanonut, mutta sitten paljon Kynland on sanonut vähemmän järkeä minulle. Ajattelen ehkä hän valehteli minulle hieman pidemmälle kuin oli tarpeen salata salainen liitto. Mutta ehdottomasti, kuten Azah on suljettu minulle Veto-kokouksesta, jonka olen ehdottomasti piristynyt ja epäillä jotain, mutta en tiennyt, mitä hän on yleensä erittäin ystävällinen kanssani. Voisin kertoa, että hän kamppailee jotain, joten se tekee paljon järkeä nyt. Ja yleensä pieniä asioita, jotka tapahtuivat, ovat alkaneet lisätä minulle. Kulta Derby: Oletko pahoillani kertoa Amerikkalle se voi pyyhkiä sen BB BB Bucks? Sarah Beth: Tiedät, ei, en. Koska vaikka en olisi, sinä et vieläkään olisi äänestänyt minulle ja en vieläkään olisi voinut pelata, niin tiedät, en kadu sitä. Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts