More

    Kaikki tietää « ympyrän » kausi 3 Netflixista

    « Ympyrän » fanit ovat käyneet noin … No, ympyrät … odottaa uutta kausi alkaa, ja nyt odotus on melkein ohi. Netflix on paljastanut, että kauden 3 julkaisupäivä on 8. syyskuuta 2021 ja se tapahtuu neljän viikon aikana. Kauden lopussa pelaaja, joka ansaitsee korkeimman arvosanan kavereidensa kilpailijoista, voittaa 100 000 dollarin suuren palkinnon. Lue kaikki tietää « ympyrän » kausi 3 Netflix, mukaan lukien valettu ja episodimuoto. Kuka on valetut jäsenet? Kuten tavallista, jotkut kilpailijat ovat valinneet pelin kuin itse, kun taas toiset pelaavat täysin erilaisina, aka-monni. Kahdeksan valetut jäsenet, jotka alkavat pelin ovat RUKSAN CARROLL (NJ), Nick Uhlenhuth (Seattlesta), Calvin Kihing Crooks (alkaen Miami), Michelle Rider (Etelä-Carolina), Kai Ghost (Nashville), Daniel Cusimano (Floridasta), ava Marie Capra & Chanel Marie Capra (Los Angelesista) ja Matthew Pappadia (Long Island). Lisää lisätään myöhemmin. Katso kuvia pelaajista klikkaamalla yllä olevaa galleriaamme. Mikä on episodin muoto? Merkitse kalenterisi, koska kauden 3 13 jaksoa jaetaan neljän viikon ajan. Jaksot 1-4 stream 8. syyskuuta jaksot 5-8 suoratoistaa 15. syyskuuta jaksot 9-12 suoratoistaa päivänä syyskuuta 22 ja Finale stream päivänä syyskuuta 29. Kuka on isäntä? Michelle Buteau Paluu isännöimään hauskaa ja flirty reality TV -ohjelmaa, vaikka hän ei pääse virallisesti vastaamaan kilpailijoita finaaliin asti. Tämä viihdyttäjä voitti 2021 Critics Choice -palkinnon parhaasta komedian erityisestä Netflix-projektille « Michelle Buteau: Tervetuloa Buteaupille ». hieno tulostus Tässä virallista synopsis Netflix: ”Circle” on palannut kausi 3 lupauksia enemmän käänteitä ja yllätyksiä. Kahdeksan uuden kilpailijan valettu « ympyrä », missä he flirttailevat, ystävät, kusta ja kilpailevat haasteita toisiaan vastaan ​​ainutlaatuisella sosiaalisen median alustalla, joka ansaitsee lopullisen käteispalkinnon alkuunsa. 100 000 dollaria linjalla, he voivat ansaita clout ja selvittää, kuka on todellinen ja kuka on monni? Kriitikkojen valintapalkinnon voittaja Michelle Buteau palaa isännöimään kilpailusarjaa. « Ympyrä » on neljän viikon tarkkaavainen sosiaalisen median kilpailun käynnistäminen 8. syyskuuta ja jatkaa uusia jaksoja 15. syyskuuta ja finaali 29. syyskuuta. « Ympyrä » tuottaa Studio Lambert ja Motion Sisältöryhmä. Studio Lambertin johtajat ovat Stephen Lambert ja Tim Harcourt, Lauren Hicks, Charlotte Smith ja Sarah Fay. Motion Sisältöryhmän toimittajat ovat Richard Foster ja Chet Fenster. Perävaunu Syyskuun 1. päivänä Netflix julkaisi videon teaser uudet jaksot. Omituisten salaisuuksien joukossa opimme, että Ava & Chanel ovat sisaria, jotka pelaavat yhtä henkilöä, kun taas Michelle on yksi henkilö, joka näennäisesti on kaksi tiliä. Katso kausi 3 Virallinen perävaunu täällä: Kuka ovat aiemmat voittajat? Niille, joilla on lyhytaikaiset muistiongelmat, « ympyrä » on jo kruununut kaksi voittajaa: Joey Sasso (kausi 1) 15. tammikuuta 2020 ja Deleesa St. Agathe ( Kausi 2) 5. toukokuuta 2021. Joey soitti itseään, kun taas Deleesa pelasi monni nimeltä Trevor, « yksittäinen isä » ja hänen todellisesta elämyksilleen.

    Latest Posts