More

    Kylie Sonique Love oli ansaitsee « Rupaul’s Drag Race Kaikki tähdet kausi 6, sano katsojat

    Kuudes voittaja « Rupaul’s Drag Race Kaikki tähdet » kruunattiin syyskuun 2 finaalin aikana, ja fanit ovat yleensä tyytyväisiä Who Whoin Whoin. Itse asiassa useat katsojat, jotka äänestävät äskettäisessä kyselyssä, sanoi Kylie Sonique Rakkaus oli ansaitseva voittaja. Tämä Georgian kauneus kuningatar alun perin kilpaili alkukirjojen toisella kaudella vuonna 2010, jossa hän oli neljäs henkilö äänesti. Nyt hän on hallissa Fame vieressä chad michaels , Alaska , trixie Mattel , Monet x Change , Trinity The Tuck ja Shea Coulee . Tässä ovat täydelliset kyselyn tulokset, jotka lukijat ajattelivat ansaitsemaan kruunun: 42% – Kylie Sonique Rakkaus 35% – inkivääri minj 15% – Ra’jah O’Hara 8% – Eureka Isäntä Rupaul Charles teki päätöksensä Guelingin lopullisen haasteen jälkeen, jossa tytöt joutuivat kirjoittamaan Lyrics Rupaulin lauluun « Tämä on meidän maamme » ja suorittaa ne päävaiheessa. Tämän jälkeen he joutuivat kävelemään kiitotielle teema « Kaikki Star Hall of Fame Eleganza Extravaganza. » Mama ru ajatteli Kylie olisi arvokas suurlähettiläs todellisuuden TV-näyttelyn korkein kunnia, varsinkin kun hänen valtuutuksensa siirtyminen naiseen. Kylie on nyt ensimmäinen Transsukupuolinen voittaja missä tahansa « Drag Race » -syklistä. « Elävä elämä totuudessanne ja rakkaus aina voittaa », Kylie ilmoitti kiitotielle kilpailun jälkeen. Myöhemmin hän puhui suoraan katsojille kotona. « Olen odottanut tätä hetkeä 11 äiti-f *** -vuosina », hän sanoi viittaamalla siihen aikaan, joka oli vuodenaikoina. « Tämä tarkoittaa kaikkea minulle. Löysin itseni vedon läpi. Vedä on ollut elämäni, se on ollut minun säästävä armo. Se antoi minulle paikka ilmaista itseäni. Ja voitti tämä otsikko on vain vakuuttava, että seurasin oikeaa tiettä. Narttu, en haaveile. Tämä s *** todella tapahtuu. Tämä on minun elämäni. Tämä on todellisuutta. Ja narttu, se tuntuu niin hyvältä. Ja se tuntuu niin oikein.  » Kylie’s Muut haaste voittaa tällä kaudella « Ruuleran kauhu tarina: Count Girls » viikolla 6, kiitos hänen käsittänyt Jessica Lange impersonaatio. Kuten muilla tytöillä, inkivääri oli kaksi haastavaa voittoa (« vaaleanpunainen pöytä puhua » ja « Snatch Game Love »), Ra’jah väitti myös kaksi (« sininen pallo » ja « drag tods ») ja Eureka ansaitsi yksi ( » Charisma, ainutlaatuisuus, hermo ja lahjakkuus monologit « ). « Rupaul’s Drag Race Kaikki tähdet » Kausi 6 Streamed Paramount + koko kesän ajan. VH1: n aiemmin tänä vuonna lähettämän pääaiheen 13. sykli on nimitetty yhdeksän Emmy-palkinnon mukaan, mukaan lukien paras todellisuus isäntä ja paras kilpailuohjelma.

    Latest Posts