More

    Kuinka usein uusia näyttelyitä voittaa huippupalkinnot Emmysissä?

    Isännän jälkeen Jimmy Kimmel avasi yleisön-alle 2020 Primetime Emmys-seremonia Los Angelesista, metaforinen valokeila pysyi kiinteäksi melkoiseksi sosiaalisesti erillään « Schitt’s Creek » katselua Torontossa, kun sarja tuli Ensinnäkin valloittaa kaikki tärkeät komedia-luokka yhdellä vuodella. « Maria Tyler Moore Show » ja « VEEP » jälkeen tuli vain kolmas näyttely voittaa parhaiten komedia-sarja kuudennen kaudensa puolesta, ja vain yhdeksäs voittaa lopullisen kausi sen jälkeen « fleabag » teki niin vuosi aikaisemmin. Emmys-historian aikana sekä komedia että draama-sarja on yleensä kunnioitettu huomattavasti aikaisemmin niiden ajoissa. Tänä vuonna TV-akatemia on nimittänyt kahdeksan esitystä kussakin näistä kahdesta jatkuvasta sarjan luokasta, mukaan lukien useat ennustivat viimeisimmän tukikelpoisuusjakson aikana. Koska hallitseva draama mestari « peräkkäin » ei aloittanut kolmannen kauden ajoissa, tämä on toinen peräkkäinen vuosi, jolloin kumpikaan viimeisimmistä laulaisista sarjoista ei puolustaa otsikkoaan. Sen lisäksi « Handmaid’s Tale, » yksikään näyttelyistä, jotka tällä hetkellä vailla ylimmän draaman palkinnon, ovat koskaan valloittaneet, mikä tarkoittaa sitä, että ikimuistoinen tulos on käytännössä varma. Mitä tulee kysymys, josta sarja voittaa, vastaus voi olla tutkimuksessa, mitkä kauden numerot olivat edullisimpia aiemmista voittajille. Paras komedia-sarjan palkinto annettiin ensimmäisen kerran vuonna 1952 ja on useimmiten mennyt osoittamaan, että on ollut ilmassa joko yhdelle tai kahdelle vuodelle. Ne, jotka sopivat näihin kahteen ryhmään, muodostavat yhteensä 48% kaikista luokassa. 16% ja 10% ovat tulleet kolmannen ja neljännen vuoden ajan, kun taas loput 26 prosenttia ovat olleet viidenneksi vuodenaikoina ja sen jälkeen, kun suurin määrä on 11 (« Jack Benny -ohjelma » 1961). 13% WINS: stä on ollut viime vuosina, näiden vuodenaikojen numerot vaihtelevat yhdestä yhdeksästä. Kahdeksan tänä vuonna nimettyjä komedia-ohjelmia täsmälleen puolet ovat uusia: « Emily Pariisissa », « lennon hoitaja », « Hacks » ja « Ted Lasso ». Emmy uudet tulokkaat « PEN15 » ja « Cobra Kai » sai tarjoukset niiden toiseksi ja kolmansille kaujoiksi, kun taas « Kominsky-menetelmä » on palannut ensimmäisen kilpaillen täällä toisen kauden ansioista vuosi sitten. Lopullinen paikka täytetään « musta-ish », joka viime aikoina päätti seitsemännen ja viimeisen kauden ja ei ollut tunnistettu täällä neljännen jälkeen. Paras Draama-sarjan palkinto on yleensä esitetty osoittaa, että on ollut vain vuoden ajan, näillä tapauksilla, jotka edustavat 23% kaikista luokassa. 22% on ollut toisen vuodenaikaa, 20 prosenttia kolmanneksi, 13 prosenttia neljänneksi ja 12 prosenttia viidenneksi. Loput 10% ovat olleet kuudennen vuoden ajan ja sen jälkeen, kun suurin määrä on 14 (« Hallmark Hall of Fame » 1965). Vain 9% voitnoista on ollut viime vuosina, ja numerot vaihtelevat yhdestä kahdeksaan. Vain kaksi kahdeksasta nykyisestä dramaattisesta kilpailijasta – « Bridgerton » ja « Lovecraft Maa » – viime vuoden aikana. « Pojat » ja « Mandalorian » ovat joka toinen vuodenaikoina ja « pose » on nimitetty kolmanteen. Sekä « The Crown » että « Handmaid’s Tale » on tunnustettu neljänneksi vuodenaikoina, kun taas « tällä meillä » ylpeilee konsernin pisimmän toimikauden viisi vuodenaikaa. Suurin osa näistä näyttelyistä näille palkinnoilla on (tai jo) jatketaan nykyisin nimettyjen vuoden aikana, sillä vain « Kominsky menetelmä » ja « Lovecraft Maa » ovat allekirjoittaneet hyvistä. Entinen olisi kolmas komediasarja peräkkäin voittaa sen jäähyväiset kausi, kun taas jälkimmäinen voisi tulla vasta toinen yhden kauden ohjelma koskaan voittanut Best draamasarja jälkeen ”Rohkeat Ones: Senaattori” (1971). Tämän vuoden parhaiden komedia-sarjan ja parhaan draama-sarjan palkintojen voittajat paljastuvat 73. Primetime Emmys -seremoniassa, joka on 19. syyskuuta CBS ja Paramount +. Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts