More

    Mikä « Amerikka on lahjakkuutta » poistettu teko oli eniten ryöstetty semifinaaleissa 1: Peter Rosalita, Michael WinSlow …?

    Toinen Live-tulosten osoittaminen merkitsi toista kilpailijoiden ryhmää « Amerikka sai lahjakkuutta » kausi 16. Kuusi tekoja, jotka eliminoitiin semifinaalien aikana 1 tulosten osoittaminen olivat: Lapsen laulaja Peter Rosalita , äänitehosteet taiteilija < Vahva> Michael WinSlow , Wildcard Dancers Beyond Belaf Dance Company , laulaja Tory Vagasy , laulaja madilyn bailey ja laulava ryhmä Korean sielu . Kaikista näistä poistetuista tekoista, joista luulet, oli eniten ryöstetty laukauksen tekemisestä finaaliin? Äänestä alla olevassa kyselyssä ja puolustaa sitten valintasi kommentti-osassa. Spektrin toisessa päässä viisi lahjakas säädöstä annettiin vihreä valo, joka perustuu Amerikan äänestykseen ja näkyy seuraavaksi finaalilla. Kolme parasta ääntä-getters oli aerialist Aidan Bryant , taikuri Dustin Tavella ja koomikko Gina Brillon . Laulaja Jimmie Herrosr Advanced instant Tallenna, mikä lähti Michael Winslow ja taistelulajien World Taekwondo demo. Team Neljän « AGT: n » käsissä: Howie Mandel , heidi klum , Sofia Vergara ja Simon Cowell . He äänestivät yksimielisesti pitämään taistelulajien kilpailussa. Katso AMERIKKAAN GOT TALE ‘: Katso kaikki 55 Goldenin summia’ Agt ‘vuosien varrella Meidän « Agt » Live-Blogger John Benutty kattoi kaikki kilpailijoiden live-esitykset 31. elokuuta jaksossa. Tässä on mitä hänen oli sanottava kuudesta poistetusta toiminnasta: Peter Rosalita : Kicking pois Tämä semis-ilta oli Pietari, jolla oli balladin Mariah Carey -versio « ilman sinua ». Kuten pro, hän tiesi, että hän jäi merkinnän kappaleen alussa ja pyysi bändiä uudelleen, jotta hän voisi päästä pois oikeaan alkuun. Olipa liukupuoli asettanut hänet pois pelistä tai ei, laulu on voinut olla liian suuri, koska se ei ollut vahvin ääni hänellä oli kilpailussa. Vielä tuomarit antoivat hänelle pysyvän ovelman ja suosivat hänen elpymisensä Hiccupista alussa. Simon oli vaikuttunut siitä, että hän tiesi, että hän jäi intro ja käskenyt vaiheessa elävää televisiota niin nuorena. Michael WinSlow : Hänen seuraavaksi ääniä varten näyttelijä pelasi pelin tuomareiden kanssa, joissa hänellä oli ne, ja hän tekisi niin monta ääniä, kun hän voisi aika. Simon valitsi eläimet, Sofia valitsi valtameren, Heidi valitsi videopelit ja howie valitsi laitteisto. Kategoriat antoivat hänelle mahdollisuuden tehdä paljon laajempia ääniä kuin kuulimme hänen tekemässä kilpailun aiemmissa vaiheissa. Howie rakasti, että hän valitsi jotain vuorovaikutteista tällä kertaa ja Heidi teki sen, että yleisö nauroi koko ajan. Simon ilmaisi kunnioitusta Michaelille ja että hän tuli ulos tänä iltana rentoutumaan kuin viime kerralla ja jätti viime viikolla hermoja hänen takanaan. Beyond Bey Beeliece Company : Eliminoinnin jälkeen neljänneksen aikana tämä oli yksi onnekas toimenpide, joka palaa tuomarit Wildcard -valinnaksi liittymään semisiin. Heidän toisen mahdollisuuden nuoret tytöt toivat lämpöä toisen korkean energian tanssirutiinin kanssa. Heidi jatkoi heille tukea ja sanoi, että hän ajattelee, että he ansaitsevat olla finaalissa. Howie sanoi, että he toimittivat tällä kertaa ja Simon sanoi, että heidän optimismin tunne on yksi tärkeimmistä syistä, miksi he toivat heidät takaisin ja mitä he tuovat kilpailuun. Hän lisäsi, että tämä suorituskyky oli parempi kuin edellinen. Tory Vagasy : Hän on ottanut osumia aikaisemmin, koska se ei miteltaa muita laulajia kilpailussa, mutta tänä iltana hän oli päättänyt todistaa hänelle ja yleisölle, että hän kuuluu finaalit. Tehdä, että hän valitsi « voit tuntea rakkauden tänään » hänen laulunsa. Simon kertoi, että hän oli kova paikalla Aidanin ja lopulta hän oli liian turvallinen tänä iltana. Howie myönsi, että hän on hämmästyttävä laulaja hämmästyttävällä äänellä, mutta sopi Simonin kanssa, että hänen tyylinsä ei ole oikein tässä näyttelyssä. Heidi erosi kavereilta ja sanoi, että he ovat onnekkaita, ja että kaikki Broadway-näyttely olisi onnekas, että hänellä on myös hänen lavallaan. Madilyn Bailey : Hänen viimeisten kahden esityksensä hän antoi meille yhden alkuperäisen kappaleen ja yhden kannen laulun. Sopeutuminen tänä iltana, hän valitsi toisen alkuperäisen nimeltä « punainen nauha » muistoksi hänen isoäitinsä. Howie ei ole ollut valtava fani Madilyn tällä kaudella ja tänä iltana ei ollut erilainen, vertaamalla häntä Torylle, koska hän ei ole ollut yhtä alkuperäinen kuin hän oli ensimmäisessä koe. Heidi myönsi, että se oli kova laulu Madilyn laulamaan ja että tänä iltana hän voitti hänet. Simon ajatteli, että hän oli totta, kuka hän on taiteilija tänä iltana ja että hän on kritiikki todella hyvin kilpailun kautta. Korean sielu : Perustuu Simonin kritiikan viimeiseen kierrokseen, Korean Soul tuli puolisoimaan tavoitteen yhdistää enemmän yleisöä laulunsa kanssa. Tehdäkseen, että he valitsivat Lauren Daigenin « sanot », mutta tuomarit eivät voineet sopia siitä, onnistuvatko he onnistuivat. Simon mielestään, että laulun valinta oli hyvä, mutta hän myös ajatteli, että liian monta osaa laulusta kuulosti virittää. Sofia on eri mieltä, sanoen, että he paranisivat ja että he soveltavat tuomareita kommentteja. Howie erosi jälleen sanomalla, että hän piti heistä paremmalta viime kerralla, mukaan lukien viime kerralla. Varmista, että « AGT » ennustukset vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen tuloksia Episode Airs elää NBC: ssä. Voit kilpailla voittaa 100 dollaria Amazon-lahjakortin ja paikalla meidän « America on lahjakkuutta » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts