More

    Nat Geo tilaa toinen « elämä alle Zero » Spin-Off ja 2 Globe-Trotting Series

    National Geographic on Beefing Up Under Uusi sarjan tilauksia, jotka kaikki keskittyvät etsintään, mukaan lukien Spin-off sen Emmy-voittoinen sarja « elämä alle nollan. » « Elämä alle nolla: ensimmäinen Alaskan, » « 7 kovimman päivän maan päällä » ja « ruokahalu » on « jännittäviä lisäyksiä vakaita suosittuja, palautettavia, skaalautuvia sarjoja, jotka johtivat karismaattisia persoonallisuuksia », Courteney Monroe , kansallisen maantieteellisen sisällön presidentti sanoi lausunnossa. « Kunkin sarjan keskellä oleva lahjakkuus on ainutlaatuisia ääniä ja näkökulmia, jotka epäilemättä innostavat tutkintoa kaikissa meissä. » Uusin lisäys « Elämä alle Zero » franchising, joka sisältää « elämän alle nolla: Seuraava sukupolvi, » « Elämä alle nolla: Ensimmäinen Alaskanssi » on ensimmäinen NAT Geo-tietokirjan sarja, jossa on native American Cast and Production Team. Aseta alkutuotannon aloittaminen tässä kuussa, sarja keskittyy Alaskan alkuperäiskansat ja « heidän oikeus säilyttää uhkaavat elämäntavat, kaksinkertaistaa antiikin viisaus varmistaakseen sen selviytymisen seuraavien tuhannen vuoden ajan » verkosta kohti. « Elämä alle Zero » franchising on voittanut viisi emmystä ja sillä on kolme tänä vuonna äänen sekoittumiseen, muokkaukseen ja elokuvateokseen. « 7 kovimmat päivät maan päällä » Tähdet Explorer Dwayne-kentät , kun hän putosi johonkin maan äärimmäisimmistä paikoista niiden kuollut aikoina seitsemän päivän ajan. Hänen tehtävänsä on « pitää itsensä ja hänen pienen elokuvansa hengissä ja johtaa heidät uuttopisteeseen », Nat Geo. Joten tämä on pohjimmiltaan paeta huone luonnossa. Tuotanto alkaa talvella. Pääosissa BBQ Pitmaster ja entinen USAVY VETERAN BIG MOE CASON , « Akkaus-seikkailu », Chronicle Casonin maailmanlaajuinen vaellus löytää parhaat astiat, jotka on keitetty avoimen liekin yli, kun hän myös oppia ruokalajista ja vaikutuksista niiden yhteisöissä. Tuotannon on tarkoitus aloittaa lokakuussa. Ei sanaa vielä, kun jokin kolmesta näyttelystä ilmaa, mutta kaikki voisivat teoriallisesti ilmaa ennen kuin nykyinen Emmy-sykli on ohi. Nat Geo sai 10 ehdokkuutta tänä vuonna viiden näyttelyn aikana: « Elämä alle Zero », « kaupunki niin todellinen », « Genius: Aretha », « Paradise » ja « Running Wild Bear Grylls ». Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts