More

    Otev-kirous on rikki, mutta Alyssa on mahdollisuus voittaa « Big Brother 23 » näyttää ohut

    Alyssa Lopez voitti Otev tällä viikolla « Big Brother 23 » – tai teknisesti hän heitettiin sen Kynland Young , joka halusi hänet voittamaan, jotta hän voisi saada toisen veto Koska hän panostaa hänelle Veto Derbyssä. Ei ole väliä, hän on edelleen « BB » tallentaa kirjoja nyt Otev Champ. Hyvä uutinen hänelle on se, että Otev-kirous on rikki, Cody Calafiore viime vuonna, mutta huono uutinen on, että hän ei todennäköisesti vedä Cody ja voittaa koko Shebang. Kunnes Cody viime kaudella, kukaan ei ollut voittanut ikoni Veto Comp ja mennyt voittaakseen kauden. Otev otettiin käyttöön kaudella 7, ensimmäinen kaikkien tähtien erä, vuonna 2006 ja on pelattu joka vuosi lukuun ottamatta kausi 10. Tässä ovat kaikki Otev Champs: Kausi 7: Janelle Pierzina Kausi 8: Eric Stein Kausi 9: Ryan QuickSall Kausi 11: Jeff Schroeder Kausi 12: Enzo palumbo Kausi 13: Adam Poch Kausi 14: Dan Gheesling Kausi 15: Elissan slater Kausi 16: Zach Rance Kausi 17: liz nolan Kausi 18: Michelle Meyer Kausi 19: Mark Jansen Kausi 20: Tyler Crispen Ennen kuin Cody voitti viime vuonna toisen tähteä kausi, Dan, kausi 10 mestari, oli ainoa henkilö, joka on voittanut Otev ja peli, mutta he olivat eri vuodenaikoina. Dan, joka lopetti toiseksi kaudella 14, on yksi neljästä runner-ups rinnalla Ryan, Liz ja Tyler. Alyssa ei tarvitse huijata pelätyn OTEV-kirouksen yli, mutta kertoimet pinotaan häntä vastaan ​​tällä hetkellä, jotta se voi tehdä kaksi vuotta rivillä Otev Champs voittaa pelin. Toisin kuin Cody, hän ei ole hänen kauden hallitsevassa allianssissa, kukoistaa, paljon vähemmän johtajaa. Ei vain, ettei hän tiedä, että kukoista on olemassa, mutta hänellä ei ole aavistustakaan, että se piirtää hänen kuolemansa saadakseen jäsenensä viimeiseen kuuteen takaamaan musta voittaja. Hän on sotilas pelissään, Xavier ‘s plus-se, jota he leikkaavat lopulta, jos asiat menevät suunnitelman mukaan – ja toistaiseksi ne ovat. Silti, vaikka teeskennellä, että kukoista ei ole olemassa, se ei ole kuin Alyssa-mahdollisuudet olisivat poikkeuksellisen parempia. Nyt on vielä yhdeksän muuta ihmistä, ja se ei ole kuin Cody rikkoa kirous aloittaa uuden putken Otev Champs voittaa pelin. Tähdet on kohdistettava. Se tapahtuu uudelleen, mutta sen ulkonäkö on juuri nyt, luultavasti tänä vuonna. Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts