More

    « RuPaul n Drag Race All Starsin 6 Jakso 12 kertaus: Kuka liittyy Drag Race Hall of Famen’Tämä on meidän maa’?

    Tällä viikolla Drag Race Hall of Fame induktoi seitsemännen kuningattaren riveihin. « Rupaul’s Drag Race Kaikki tähdet 6 » ja sen « peli pelissä » huipentui torstaina 2. elokuuta Grand Finale Episode esittelee kausi neljänneksi neljä: inkivääri minj , Kylie Sonique Rakkaus , Ra’jah O’Hara ja Eureka . Vain yksi olisi kruunattu mestari, joka liittyy aiempiin kaikki tähdet Champs Tšad Michaels , Alaska , trixie Mattel , Monet x muutos , Trinity The Tuck ja Shea Coulee Fame of Fame. Alla, tutustu minuutti-minuutti « Rupaul’s Drag Race All Stars » SEASON 6 EPISODE 12 selvittää, mitkä neljästä kuningattarista potkaisivat saappaat ja sadattivat tulla Grand Finale voittajaksi « Tämä on maamme . « Kaikki tähdet 6 ilmalaisesti tänä kesänä Paramount + ja kaikki jaksot ovat nyt saatavilla suoratoistopalvelun kautta. 03 min – Lähettämisen jälkeen Trinity K. bonet kotiin viime viikolla jäljellä olevat kuningattaret onnittelivat toisiaan osana lopullista viimeistä neljää ja heijastusta siitä, mitä kausi on tarkoitettu heille. Jokaiselle voitaisiin palata heidän vikaansa, jotka lähetettiin heille kotiin edellisinä vuodenaikoina, merkitsevät maailmaa ja tekemään sen Grand Finalelle, oli merkki kasvusta ja arvosta esiintyjinä. 06 min – seuraavana aamuna Rupaul Charles hukkaan aikaa esitellä lopullisen haasteen Queens. Voittajan Ru pyysi, että ne kirjoittavat ja suorittavat oman jakeensa uudelle maa-BOPille « Tämä on maamme. » Jotta tämä kauden lopullinen haaste erityinen, ru kysyi ystävältä ja maan legenda Tanya tucker paitsi pysähtyä antamaan tytöille neuvoja, mutta myös tehdä yhteistyötä laulusta! 09 min – Tanya selitti, että « musiikki on musiikkia » ja maan musiikin kehitusta muiden lajityyppien mukaan on omaksua. Vaikka se on helposti suhteessa elämäänsä kokeellisina vedä kuningattarina, hänen neuvonsa, että menettäminen on aina helpompaa kuin voittaa, koska voitto tuo mukanaan myös finalistille. 13 min – Ensimmäinen vaihe prosessissa oli tytöille käsitteellistää ja kirjoittaa heidän jakeidensa sanoitukset. Inkivääri, tuotettava lauluntekijä jo, tarvitsi kaventaakseen monia ideoita vain muutamiin laulun baariin, kun Raja oli hyvin selvä siitä, mihin suuntaan hän meni. Raja tuntui puhumaan jokaiselle amerikkalaiselle, mutta erityisesti mustalle yhteisölle, joka ei aina tunne vapauden ja oikeuden ajatuksia. Eureka halusi saada luovansa jakeensa, yrittäen kutoa suurten eurooppalaisten kuningattarten kuvia historiassa uuteen amerikkalaiseen perinteeseen. Kylien taistelu oli palauttaa eteläisen äänensä, että hänen menneisyytensä hän on häpeä. 17 min – Kun heidän jakeidensa lihdittiin, oli aika tavata Jamal Sims koreografiaistunnon päävaiheessa. Viimeisen neljänä kaikki he kaikki olivat melko miellyttäviä poiminta vaiheet, mutta Eureka kompassi hieman päästä pois päältä ja vain tunsi liikkuu. Jamal innoitti Kylien luonnollista eteläistä energiaa ja työnsi hänet sisällyttämään sen mukaan lukien bandana prop. 21 min – Choreo Seshin, ru ja Michelle Visge pitivät vuosittaisen TIC-TAC-keskustelunsa jokaisen finalistien kanssa sisäänkirjautumisen yhteydessä, mitä kausi on tarkoitettu kullekin niistä. Eureka puhui siitä, mitä vetoa on tarkoitettu edustajana suuremmille ihmisille ja lopulta omistaa, kuka hän on lavalla, kun hän myös kehittyy henkilökohtaisella tasolla. Ru tunnusti inkiväärin, että hän on jo koko paketti ja yksi suurimmista tähdistä sarjasta, mutta Ginger selitti, että tällä kaudella hänen « keskeneräinen liiketoiminta » osoittaa, että hän on onnellinen ja ylpeä työstä, jota hän tekee vetovoimana. Michelle ja RUR hämmästyttivät monipuolisuus ja syvyys, jonka Kylie näytti kauden aikana, sopivat hänen kanssaan, että hän vihdoin astui omaan totuuteensa ja hänen vedonsä on parantunut sen takia. Ra’jah kuvaili hemmoottoria tarkemmin ajatuksena siitä, kuka hän on kuin vetää kuningatar – muodikas ja täysin toteutunut violetti « Marvel ». 31 min – RU: n ja Michelle liittyminen lopullisen suorituskyvyn ja kiitotien päävaiheeseen oli Carson Krasley ja Ross Mathews . Ensinnäkin meitä käsiteltiin näyttämäsi esityksistään « tämä on maamme. » Eureka ja inkivääri olivat vaiheessa yhdessä heidän kaksi jakeitaan. Eurekan käsitteellinen ryhdytty olemaan kuningatar Amerikassa näytti hieman pois paikasta pickup-kuorma-autojen ja cowboy-tanssijoiden keskuudessa, kun inkivääri katsoi paljon parasta huolimatta melko geneerisestä #inspirational lyricsista. Kun Kylie ja Ra’jah osuvat vaiheeseen, ulkonäkö ja vibe olivat niin paljon sopivin. Kylie nojasi Etelä-Twanginsa punaisella, valkoisella ja sinisellä puolueen tytöllä. 36 min – Seuraavaksi he kukin kävelivät kiitotien viimeisen ajan parhaassa eleganzassa. Eureka saapui showgirls violetti, ja kivetty ulkonäkö valtavalla höyhellä päähineellä. Inkivääri piti sitä yksinkertaisena hänen klassisen puolivälissä vuosisadan kotiäiliössä, mutta Jazzed se on nykyaikaisempi. Kylie palasi toisessa amerikkalaisessa lipulla, joka näyttää tapana palauttaa, mitä se tarkoittaa olla amerikkalainen kuin trans nainen. Ja Ra’jah sulki upealla hip-hugging violetti puku, joka osoitti, kuten aina, jalka jalka jalka. 39 min – lopullisissa tuomareiden kritiikkiä, kaikki saivat kiitosta sekä niiden suorituskyvystä ja kiitotieltä. He pitivät, että Eureka otti kiitotien katsomatta, etteivät tavallisesti liity häntä, johon Eureka myöhemmin selitti, on jotain, jonka hän pyrkii saavuttamaan suuremman kuningattaren, jota ei perinteisesti ole odotettavissa kiitotielle. Tuomarit muistuttivat meiltä, ​​kuinka suuret odotukset olivat inkivääriä tällä kaudella, mutta korostivat, että hän onnistui ylittämään ne, mikä Ross kutsui häntä « luonnolliseksi helposti esiintyjältä ». Jälleen kerran tuomarit onnitteli Kylie hänen muutoksestaan ​​pääsemästä kilpailuun « vain » seksikäs kuningatar ja löytää syvemmät osat itsestään haasteiden kautta täydellisemmäksi luonteeltaan. Ra’jahin kanssa, että tuomarit kunnioittivat työnsä, jonka hän on pannut sen alkuperäisestä kaudestaan ​​irrottamaan kova ulkoa ja hienosäätö hänen vedoni lisäämällä luottamusta. 56 min – Takaisin lavalla, Ru kysyi kukin queenin suorittamaan viimeisen kerran huulen synkronoin kruunun Lady Gagan « tyhmä rakkaus ». Eureka ja inkivääri osuivat näyttämölle tiukassa kehon sopivissa ulkonäöissä, jotka antoivat heille mahdollisuuden liikkua lavalla jännityksellä ja tavanomaisilla koomioksidilla. Samaan aikaan Kylie ja Ra’jah tulivat enemmän laajalle vaatteille, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden draamaa. Kylie sai niin kiinni omassa draamassaan, että hän melkein kasvanut laukaisi hänen peitossaan, mutta onnistui kääntämään tämän kuuluvan someraattoriin, pelaamaan sitä pro. Se on ikuisesti LSFTC: n määrittely hetki, joka oli muuten vapaata temppuista ja ikonisista hetkistä. Perustuu huulen synkronointiin, niiden kritiikki, ja kausi kokonaisuudessaan, Ru ilmoitti, että yksi kuningatar liittyä vetokilpailuun maine on Kylie Sonique Love! Kylien voittaja tekee hänestä mestarin eniten aikaa vuodenaikoina (11 vuotta!) Ja ensimmäinen trans-esiintyjä kruunata sarjan historiassa! Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts