More

    Sarah Beth Steagall (‘Big Brother 23’) Poistu haastattelusta: « Pysyn päätöksestäni päästä eroon » Derek Xiao

    Viikko hänen hallitsijansa kotitalouden päällikkönä, Sarah Beth Steagall häättiin « Big Brother » -talosta torstain elävän episodin aikana. 27-vuotias rikostekninen tiedemies laittoi alunperin talon parhaan ystävänsä vieressä, Kyland Young , kun Tiffany Mitchell otti hallinnan uudeksi Hohiksi. Tiffany oli kaatunut oma BFF, Claire Rehfuss , joka voitti kohtalon kolikon korkean rullan huoneessa, mutta päätti pitää ehdokkaita samoina. Talo äänesti 5-1, jotta Sarah Beth Beth yli Kynland. Hän liittyy Britini d’Angelo ja Derek Xiao tuomaristossa ja auttaa määrittämään kauden 23 voittaja 29. syyskuuta. « Luulen, että ihmiset päätyivät näkemään minut enemmän uhasta talossa », Sarah Beth kertoi isännöin Julie Chen Moonves hänen poistumishaastattelussaan. « Ehkä jotkut kotieläimistä eivät tienneet, kuinka paljon he voisivat luottaa minuun tai kuka haluaisin työskennellä, mutta he voisivat nähdä minut työskentelemään muiden ihmisten kanssa ja menossa heitä vastaan. Kynland olisi voinut näyttää siltä, ​​että hän olisi enemmän itse.  » Hänen lopullisessa kanneperusteessaan Sarah Beth mainitsi pahoittelee joitakin aikaisempia päätöksiä. Onko hän pahoillani Derek X: n kohdistumisesta viime viikolla? « En todellakaan pahoillani siitä », hän myönsi. « Olen pahoillani, että olisin niin ilmeinen uskollisuuteni Kynlandille. Olen pahoillani, ettet pelaa uskollisempia Tiffanylle ja Clairelle, koska luulen, että olisi ollut parempi pelini kokonaisuudessaan. Pidän päätökseni päästä eroon Derek X: stä.  » Julie kysyi sitten Sarah Beth, jos se oli kovaa istuu lohkossa hänen lähimmän liittolaisen vieressä. « Se oli erittäin vaikeaa, mutta Kynland on todella helppo henkilö pelata », hän sanoi. « Hän tiesi, kuinka huono halusin olla täällä. Hän ei koskaan ottanut minua kampanjan itselleni henkilökohtaisena ja tunsin täsmälleen saman. Olemme molemmat pelaajia ja molemmat ymmärtävät, että se on peli.  » Sarah Beth myönsi myös, että sekä Tiffany että Kyland kertoi hänelle, että Tiffany heittäisi hänet myötätuntoiseksi. Tämän seurauksena Sarah Beth johti 5-1: n äänestyksellä. Hän oli yllättynyt kuulemasta Kynland mainitsee salaisen liittoutumisensa Goodbye-sanomassaan. « Se on suuri pelattavuus heidän puolestaan », hän myönsi. « Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että tosiasiassa oli salainen liitto. Olen todella kiinnostunut näkemään, mitä taloon todella tapahtuu, mutta minulla on täydellinen kunnioitus.  » Sarah Beth Day 58 Hivuctionia edelsi Derek Xiao päivänä 51, Britini D’Angelo päivässä 44, Christian Birkenberger päivänä 37, < Vahva> Whitney Williams päivänä 30, Brent Champagne Päivänä 23, Brandon « Frenchie » Ranska Päivänä 16 ja travis pitkä Päivänä 9. Live-häätöksen jälkeen eeppinen kestävyyshetkellä alkoi seuraava Hoh. Voittaja nimeää kaksi muuta pelaajaa häätölle sunnuntaina, 5. syyskuuta CBS: ssä. Varmista, että « Big Brother » ennusteet vaikuttavat todellisuutemme Tv Racetrack-kertoimet. Voit jatkuvasti muuttaa ennusteita vasta ennen kuin Hivisict Episode Airs elää CBS: ssä. Voit kilpailla voittaa $ 100 Amazon-lahjakortin ja paikalla « BB23 » Leaderboard. Katso kilpailusäännöt ja äänet pois muiden fanien kanssa todellisessa TV-foorumissa. Lue lisää Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts