More

    Voisiko Crown voittaa kaikki 6 draamaa Emmy-luokkien?

    Joyce Eng Vuonna 2004 « Angels in Amerikassa » tuli ensimmäinen ohjelma voittaa neljä toimivat Emmys vuodessa. Viime vuonna « Schitt’s Creek » tuli ensimmäinen komedia, joka tekee niin osaksi ennennäkemätöntä 7-for-7-komedia lakaista päätoimipisteessä. Mutta voisiko « kruunu » voittaa heidät molempiin? Netflix-sarja on nimetty kaikissa kuusi draamaa – Neljä säännöllistä, kaksi vierasta – joten se voisi tulla ensimmäinen näyttely lakaisemaan kaikki kuusi vuotta. Olla oikeudenmukainen, « enkelit Amerikassa » ei koskaan ollut mahdollisuutta tehdä sitä, koska rajoitetun sarjan / TV-elokuvan vierasryhmät eivät ole vierasluokkia, joten Max kyseisessä genre on neljä. Komediassa on vierasluokkia, mutta « Schitt’s Creek » ei saanut vieraita tarjouksia, jotka tekevät keskustelusta ei-aloittajalta. « Kruunu » nabbed yhdeksän toimiva nimitys neljännen kauden, sen eniten yhden vuoden ja ensimmäistä kertaa kaikissa kuusi luokasta. Yksi, joka on taatusti voittaa, on paras draama tukeva näyttelijä, jossa sillä on eniten ehdokkaita (kolme), mutta Gillian Anderson on kaukana ja pois suosikki hänen kuvasta margaret thringer Se on jo saanut hänestä Golden Globe, Critics Choice -palkinnon ja näytön toimijat Guild -palkinnon. Helena Bonham Carter , joka oli laajalti ennustettu voittaa viime vuonna, on kolmannessa ja Emerald Fennell on kahdeksannen. Draama-sarjan Frontrunnerin odotetaan myös väittävän sekä lyijypalkinnot Josh O’Connor ja Emma Corrorn , joka voittaa hänen tähti Olivia Colman , kuka on neljäs paikka. Mutta molemmat kilpailut ovat tiukempia nyt kuin ne olivat kuusi kuukautta sitten, kun O’Connor ja Corrin olivat poimineet Golden Globe ja kriitikot valintapalkintoja. « Pose » Stars Billy Porter , 2019 Champ, ja MJ Rodriguez , ensimmäinen Trans Draama näyttelijä ehdokas, ovat heidän kantapäähän toisessa paikassa. Corrinin on myös vastustettava 2017 Champ Elisabeth Moss , joka sai yhden « Handmaidin tarinan » 10 toimimasta, mutta se voi myös olla siunaus naamiossa Corriinille, koska on kaksi vahvaa vaihtoehtoa – sammal ja Rodriguez – jotka voisivat jakaa äänestyksen. Silti turvallinen panos on O’Connorille ja Corrunille, joka jättää kolme kilpailua, jossa « kruunun » mahdollisuudet ovat hieman epävarmoja. Tobias Menzies pysyy toisessa paikassa Michael K. Williams (« lovecraft country ») Best Draama tukeva näyttelijä. Tätä on aina pidetty heikoimpina « kruunun » ylä-the-line-luokkien ja mikä voisi estää sen « Schitt’s Creek » -esque 7-for-7 pyyhkäisy päätoimipaikolla, mutta jos « kruunu » menee yli Valtava, menolit voisivat mennä pitkin ratsastaa. Tämä logiikka voitaisiin soveltaa myös niihin viihtyvien vierasluokkiin, jotka ovat kaikkein alttiimpia nimitarkastusta. Claire Foy on kolmannessa paikassa näyttelijänä « Handmaid’s Tale’s » Stars McKenna Grace ja 2017 voittaja Alexis Bledel ja Charles Dance on aluksi näyttelijä, kenttä, joka on um, ei kovin vahva. Hullut asiat voivat tapahtua vierasluokissa, joten se ei olisi järkyttävää lainkaan, jos foy voittaa uudelleen emmy-voittoisen roolinsa lyhyessä tapauksessa tai tanssia voitolla, kun hänellä oli parempaa materiaalia viime kaudella, mutta se oli. Mikä merkittävimpiä on, että tähän vuoteen asti « kruunulla » oli vain yksi vieras nimitys Matthew Goode vuonna 2018. Kaikkien kuuden draaman toimivan luokan voittaminen on pitkä tilaus, mutta tähdet voisivat sovittaa tänä vuonna « The Crown » vetää se pois. Emmy kertoimet Best Draama vieraille näyttelijälle ‘Handmaid’s Tale’ voittaa uudelleen? Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts