More

    Oliko oikea kuningatar Win ‘Rupaul’s Drag Race Kaikki tähdet kausi 6?

    SPOILER-hälytys! Muista katsoa « Rupaul’s Drag Race Kaikki tähdet » Paramount + ennen tämän kohteen lukemista. Viimeiset neljä kuningattaret « kaikki tähdet » kausi 6 – Kylie Sonique Rakkaus , eureka , inkivääri minj ja ra’jah o ‘ Hara – kaikki ansaitsevat, että heidät indusoitiin maineeseen, mutta vain yksi tasainen pois otsikosta 2. syyskuuta Finale. « Kylie Sonique Rakkaus, olet voittaja, vauva », julistettu Rupaul Charles lopullisen jakson lopussa. Muut kolme kilpailijaa ovat kaikki sidottuja runner-up-asemaan. Joten oli oikea kuningatar voitto? Äänestä alla olevassa voittajan kyselyssä ja puolustaa sitten valintasi kommentti-osassa. « Olen odottanut tätä hetkeä 11 äiti-f *** ing vuotta », Kylie myöhemmin sanoi hänen tunnustuksensa aikana. Hän alun perin ilmestyi pääkoneen toisella kaudella vuonna 2010, jossa hän oli neljäs henkilö äänesti. Siitä lähtien Etelä Belle on löytänyt paikkansa maailmassa siirtymällä naiselle, mikä on antanut hänelle todella tuntua itseään. Kylie on nyt ensimmäinen Transsukupuolinen voittaja missä tahansa « Drag Race » -syklistä. Mama ru kysyi Kylie, jos hän halusi sanoa jotain miljoonille fanilleen ympäri maailmaa, ja hän vastasi, « elää elämää totuudessanne ja rakkaus aina voittaa ». Kauneuden kuningatarilla oli ollut tuhoisa hetki viimeisen huulen synkronoinnin aikana Lady Gaga « tyhmä rakkaus », kun hän mursi vaatteensa, mutta hän ylitti sen putoamiseksi kuin olympiakympat , ansaitsee tuomareiden kunnioitusta. « Tämä tarkoittaa kaikkea minulle », Georgian natiivi kertoi kameraan samalla, kun hän täysin omaksua kyyneleensä. « Löysin itseni vedon läpi. Vedä on ollut elämäni, se on ollut minun säästävä armo. Se antoi minulle paikka ilmaista itseäni. Ja voitti tämä otsikko on vain vakuuttava, että seurasin oikeaa tiettä. Narttu, en haaveile. Tämä s *** todella tapahtuu. Tämä on minun elämäni. Tämä on todellisuutta. Ja narttu, se tuntuu niin hyvältä. Ja se tuntuu niin oikein.  » Kilpailijoiden lopullinen haaste oli kirjoittaa lyrics Rupaulin laululle « Tämä on meidän maamme » ja suorittaa ne päävaiheessa. Tämän jälkeen he joutuivat kävelemään kiitotielle teema « Kaikki Star Hall of Fame Eleganza Extravaganza. » Finalen lisäksi Kylie voitti myös « Ruiserin kauhu: Count Girls » Main Challenge takaisin viikolla 6 Kiitos hänen käsittämisen Jessica Lange Impersonaatio. Kylie Sonique Love Nyt liittyy Chad Michaels , Alaska , Trixie Mattel , Monet x Vaihda , Trinity Tuck ja Shea Coulee « Kaikki tähdet » Hall of Fame. (Katso täydellinen « Drag Race » voittajan luettelo.)

    Latest Posts