More

    « Mitä teemme varjossa Arvostelut: kukaan ei pidä kausi 3

    Kauden kaksi FX ”Mitä teemme varjoissa” esitettiin keväällä 2020 ja tasoittaa näyttää jopa uudelle tasolle suosiota ja alan arvostusta. Se ansaitsi yllättävän, mutta laajasti juhlivan, Emmyn nimityksen parhaan komedia-sarjan. Yli vuosi myöhemmin se on takaisin kauden kolme (ensi-ilta: 2. syyskuuta), niin onko Mockumentaarinen sarja Vampyyreistä Staten Islandilla on edelleen purra? Onko se koskaan! Arvostelut ovat olleet yleisesti hehkuvia. Metacriticilla on 98 pistettä yhdeksän arvioon lasketaan tähän mennessä; Se on melkein itsestään selvää, että kaikki nämä arvostelut ovat positiivisia, sillä seitsemän arvostaa näytä täydellisen 100s. Rotten tomaatti tällä hetkellä hinnat kauden 100% tuoreita, vaikka vain viisi kriitikot ovat yhteensä aggregoitu tässä kirjoittamisessa. Kriitikot ihmettelivät, kuinka tarina kehittyy kauden kaksi tapahtumien jälkeen, jotka päättyivät Vampire Farpiar Guillermo ( Harvey Gullen ), kun hän pelastaa Nadian ( natas demetriou ), Laszlo ( Matt Berry ), Nandor ( Kayvan Novak ) ja Colin ( Mark Proksch ) Vampirisen neuvoston asettamalla jätteet VAMPS, jotka pitivät heidät panttivangiksi. Mutta kun näyttelyssä on « uusi syvyys surua, » se « ei uhraa hyvää huumoria Vampiric Ennui. » Se on « yhtä hauska kuin koskaan » kirjoittamisen, joka on « joitakin terävin televisio » ja sen « valtava yhtymä ». Ei vain « varjoja » vielä hyvä, se on « ehkä jopa parempi kuin koskaan. » Sen on odotettava kesällä 2022 Emmy Nimitykseen, jossa se voisi laajentaa kahdesta, joka on saanut kauden yksi ja kahdeksan se nousi kauden kausi. Mutta talvikauden aikana se voisi edelleen laajentaa palkintojalkintaansa rikkoutumisen jälkeen aiemmin tänä vuonna amerikkalaisten elokuvateattereiden kanssa, taideohjaimet kilta, puku suunnittelijat kilta, tuottajat kilta ja kirjailijat kilta. Oletko niin innoissaan uudelle kaudelle kuin kriitikot? Tutustu muutamiin jäljempänä olevista arvioista ja liity keskustelulle tästä ja enemmän foorumeillamme olevien TV-fanien kanssa. Andrew Crump (soittolista): «  » Mitä teemme varjoissa « ei uhrata hyvää huumoria Vampiric Ennui, kiitos hyvyydestä, ei se kannattaa huolestua; Ilman vitsejä, näytöllä ei yksinkertaisesti olisi syytä olla olemassa, ja kausi kolme, vitsejä palaa Fusillades of Banter ja Slapstick … hilpeä, luonteeltaan ja niin puhtaasti integroitu, että gag ei ​​kyydissä Sarjan uusi syvyys surua: näin « Se, mitä teemme varjoissa » saa meidät nauramaan.  » Brian Tallerico (ROGEREBERT.com): « Liian kauan kaukana Staten Islandista, se on lohduttavaa raportoimaan, että ohjelma on yhtä hauska kuin koskaan … kirjoittaminen » Mitä teemme varjossa « Jäljellä on joitakin terävimpiä televisiossa, tasapainottaa fyysistä huumoria hysteerisen tontin kanssa. Vitsejä ei ole koskaan helppoa tai ennustettavissa, ja huumori ilmenee ennalta arvaamattoman kertomuksen käännöksestä ja kuinka paljon tunnemme nämä merkit 20 jakson jälkeen.  » ROSS BONAIME (Collider): « Se on yksi parhaista näyttelyistä televisiossa … » Mitä teemme varjoissa « on ollut yksi televisiosta hauskimmista näyttelyistä, koska se on vioittunut, kun taas kausi kaksi kiihtyi arvostusta jokaiselle yksilölliselle luonteelle. Kausi kolme on edelleen hilpeä ja etukäteen luonteen kehittäminen, mutta tekee kaiken tämän yhdistämällä tätä ryhmää vielä tiukemmin valtava yhtymä.  » Allison Keene (liitä): « On selvää, että » mitä teemme varjossa « on paljon luottamusta näihin uusiin jaksoihin (näyttely on myös hiljattain uusittu kauden neljä) ja että se on toimivat omilla ehdoillaan. Se tekee parhaan työnsä tällä tavalla, varsinkin kun se tasapainottaa vampyyri-maailmaa, jokapäiväistä maailmaa meidän arjen normaalisti … « Mitä teemme varjossa » on edelleen hyvin, erittäin hyvä – ehkä jopa parempi kuin koskaan.  » Tee ennusteesi Gold Derby nyt. Lataa ilmainen ja helppo sovellus Apple / iPhone-laitteille tai Androidille (Google Play) kilpailla muiden fanien legioita vastaan, asiantuntijat ja toimittajat parhaiten ennuste tarkkuudelle. Katso uusimmat ennusteemme Champs. Voitko huipulla arvostetut Leaderboards seuraavaksi? Muista aina pitää ennusteesi päivitellyt, koska he vaikuttavat uusimpiin kilparada-kertoimiin, jotka kauhistuttavat Hollywoodin päälliköitä ja tähtiä. Älä missaa hauskaa. Puhu ja jaa Huffy-mielipiteesi kuuluisalle foorumeillamme, joissa 5000 Showbiz Leaders Lurk joka päivä seurata viimeisintä palkinnon buzz. Kaikki haluavat tietää: Mitä mieltä olet? Kuka sinä ennustaa ja miksi?

    Latest Posts